Evet bir çoğu yüce gönüllü bir kısmı da yapamadıkları şeyleri hayal etmekte zorlanip aklı sıra dalga geçen hanımlar..
O kadar çok yorum var ki dikkatimi çeken bir kaç tanesine yorum yaptım ama başa çıkılacak gibi değil maalesef .
Toplu bir yanıt olması için son yazımı paylaşıyorum .
15 kedi bakmak benim sadece onlara yardım etme isteğimden kaynaklanan bir durum.
Eski evimde bahçeye alıştırmak gibi bir şey söz konusu değildi çünkü bahçe yoktu ?!?! Kapıdan çıktigin gibi caddeye adım atıyorsun bu sebeptendir ki zaten 1.5 yılda benim yoldan topladığım 12 kedi ölüsü vardı ...
Yaşadığım yer çok hayvansever bir memleket değil ki öyle olsa bile barınağa bırakmazdim ..Barınak meselesi benim için fikir bile değil .
Balkonum 40 M2 soranlar için söyleyeyim
Ayrıca bir L uzantısı var ki orada da kumları duruyor .
Hepsinin ayrı yatağı var .
Ve ben hepsi ile tek tek ilgileniyorum
O kadar kedi ile veterinere gitmek çok zor olduğu için veteriner abileri eve geliyor .
Bireysel olarak yardım ediyorum ,kimseden yardım almıyorum bu da ayrı bir soru idi cevaplamış olayım .
Sokakta da her gün baktıgim 40+ kedi var.
Geliş saatimi bilirler .
Ve her gün beklerler.
Psikolojimin burada aşina olduğumuz kayınvalideyi , görümceyi ,eltiyi , komşuyu ,kocayı kafaya takan bir çok kadından çok daha iyi olduğunun düşüncesindeyim :)))
Ve son bir şey kudra ya dediğim gibi
Siz bir şeyi yapamıyorsunuz ya da en kötü şekilde yapıyorsunuz diye bu işin dünyada yapılmadıgini düşünmeniz kendi vizyonsuzlugunuz üzgünum .
Cogunuza göre imkansız olan şeyi hahejsdjdjsj diye baktığıniz deli ya 15 kediye bakiyor dediğiniz şeyi yapıyorum evet :)
Burada fikir beklemek benim hatamdi
Kabul ediyorum :)
Mune üyeliği iptal eder misin rica etsem
Teşekkürler