- 6 Haziran 2012
- 1.178
- 890
- 123
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Ya aklım karıştı valla o dönemde bdv de hep ayrılık konuları vardıOlsun kız ne olacak :)
Ya aklım karıştı valla o dönemde bdv de hep ayrılık konuları vardımerkur gerilemesi baya baya herkezi etkiledi o zaman...
Neyseki kurtulduk
Yok canim ne barışması kurtuluşum benEvet yaa herkes ya ayrılıyordu ya da eski sevgilisini özlüyordu, bana da hiç iyi gelmedi retrolar :) şükür ki bitti
Siz barıştınız mı?
Yok canim ne barışması kurtuluşum ben
Beni haketmeyen biriymiş.... olaylar olaylar olaylar yalanlar... tek gecelik iliskisisırf ihtiyaç dediği ıgyyy..... sonra seni ozledim ler seni her an düşünmeleri klasik erkekler işte
Neyseki ben klasik değilim
Banada iyi gelmedi valla
Ay inşallah hayatımAman yarabbi
Verilmiş sadakan varmış iyi kurtulmuşsun canım ya, çok da atlatmış görünüyorsun ne güzel :) Bundan sonra çoook daha iyileriyle karşılaşırsın inşallah
Ay inşallah hayatım
Insallah heppimize Allah gönlümüze göre versin
Atlattim atlattimBende
2016 feci geçti Allah'tan 2017 ye sakın başladık
Yanılmıyorsam dün akşam haberlerde gördüm, kurtarılmış. Onu kangal sucuk gibi ekmek arası yapıp yiyesim varBenim de aklım 4 gündür düştüğü kanaldan çıkarılamayan yavru kangal köpeğinde.
Ne oldu acaba dünden beri???
Benim de aklım 4 gündür düştüğü kanaldan çıkarılamayan yavru kangal köpeğinde.
Ne oldu acaba dünden beri???
Yanılmıyorsam dün akşam haberlerde gördüm, kurtarılmış. Onu kangal sucuk gibi ekmek arası yapıp yiyesim var
Son durum neOy ben ona kurban olurum umarım iyidir
Son durum negelişmeler güzel diye umuyorum?
Bence de çocuğun cok üstüne gitme hatta normal konuş ki fırsat ver ona o sana iltifatlar etsin imalarda bulunsun. Bütün kapılarıni açık bırakma ilk zamanlar, merak duygusunu öldürme. O konustursun seni o kesfetsin, yavas yavas tav olsun
ayy ne güzel yaaÇok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Ben yazmadım dün akşam, saat 12 civarında o yazdı "napıyosun?" diye. Konuştuk biraz, güzelsin çok iyisin gibi birkaç iltifatı oldu. Sonra ben sızmışım kıyamam uyu falan demiş :)
Kendisini avcı gibi hissettireceğim yani, ilkel güdülerine oynuyoruz değil miOff hiç de benlik değil şimdiye kadar böyle oyunlara girmedim beceremiyorum :)
Çok teşekkürler
ayy ne güzel yaa
Sen çaba gösterme onda da birşeyler varsa zaten olay gelisir
Canım bence çocuğun niyeti başkaTadım kaçtı arkadaşlar. Konuyu değiştireyim mi direkt yoksa tersleyeyim mi?
Eki Görüntüle 1952637
Nereden çıktı şimdi masaj falan yaaKezbanca davranmak da istemiyorum ama gereksizdi yani.
Ben olsam direkt sadece "tesekkurler" yazar birakirdim.Tadım kaçtı arkadaşlar. Konuyu değiştireyim mi direkt yoksa tersleyeyim mi?
Eki Görüntüle 1952637
Nereden çıktı şimdi masaj falan yaaKezbanca davranmak da istemiyorum ama gereksizdi yani.
Ayyy yii
Çok heyecanlı
Konuyu değiş
Canım bence çocuğun niyeti başka
Daha yeni tanışıyorsunuz böyle bir mesaj yazmamalıydı ne samimiyet sevgili bile değilsiniz
Hiç cevap yazma derim o Zaten senin rahatsız olduğunu anlayacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?