Kediyi kurtarayım derken...

Böylesi daha iyi shake your money maker bebeyem dersin Önce bir bak , iyi oynuyorsa iş var demektir.

Hahaha ayy kazma gibi takılacağız aslında kızlar, işte bunlar hep rezillik

Üç evetle uğurlayalım seni MinervaMcGonagall

Yaaa heyecanlanıyorum

Ne giyilir dans kursuna giderken

esum kova ben aslan. hadi hayirli olsun

Ay ay ay ağzım kulaklarda Çok sağolun :)

Hahaha ayy kazma gibi takılacağız aslında kızlar, işte bunlar hep rezillik

Yaaa heyecanlanıyorum

Ne giyilir dans kursuna giderken

Ay ay ay ağzım kulaklarda Çok sağolun :)

Tayt giy , salaş tünik/tişört giy ,spor ayakkabı giy. Yaneee dansa genelde günlük spor şeyler giyiliyor , ciddi spor gibi giyinmeye çok gerek yok. Berikiler ne giyiyorsa etrafına bakarsın, sobra kafana göre takılırsın.

İlk randevumuz da olacak ya bir yandan, tişörtü yanıma alsam olur mu :) Belki bir şeyler içeriz önce

Kendini en rahat hissettiğin kıyafetle birlikte altında tayt en iyi seçim olacaktır.
Üstüne salaş ama şık bir şeyler giyersin olur biter.
Kasma, seni her halinle beğenir
MinervaMcGonagall

Çok teşekkür ederim yaa tanıştığımız gün olduğum kadar paspal olamam zaten sanırım :)

İstenir istenir, akışına bırak biraz.

Cilvenin nazin niyazin kurallari zamanı olmaz.

İçinden geldiği gibi davraniyor herif sende ayak uydur gitsin
MinervaMcGonagall

İstemesi ayrı ama yüz yüze görüşün eğer çocuktan cidden etkilenirsen or bir tane taksın

Çok teşekkür ederim yaa tanıştığımız gün olduğum kadar paspal olamam zaten sanırım :)

Klasik dansçı kıyafeti vardır ya.
Siyah tayt, siyah bluz.
Kalın askılı yakası açık.

Sen taytın üstüne öyle bir badi giy.
Onun üzerine gömlek giyebilirsin. Eğer bir yerlere giderseniz ya da çıkışta kurtarıcı olur.

Dans için çıkartırsın üstündekini ya da yanına al farketmez.
Pratik mi görüneceksin, düzenli tertipli mi :)

Geriden geliyorum ama kiz tuturdumu.. Konunu ilk actinda , konuyu okuyimi okumimi diye teretute kalmistim.. Kediyi kurtarirken ezdimi yoksa cok korkmustum.. iyi sevindim adina kiyafetlet seciliyor

Valla kendimi liseli gibi hissettim, bir ay çıkınca söz yüzüğü takılırdı ya Ne bileyim bu kadar hızlı gitmekten de korkarım çünkü dışarıdan olağan tavırlarda görünsem de zihnimde tartıp biçip uzaklaşıyor olabilirim... Karşımdaki kişi uçmuşken birden "olmuyor" demek de üzüyor beni

Her ihtimali düşünmeye çalışıyorum işte ama anı kaçırmaya sebep bu sanırım

Evet evet gözümde canlandı. Bu iyi olur hakikaten, öyle bir şeyler ayarlayayım :) Yoldayken yani beraber gideriz diye düşünüyorum böyle güzel bol bir kazak giyip oraya vardığımda çıkarabilirim

Canım sen bu adamı iyi bi araştır neymiş, kimmiş. Biraz hızlı gelişiyor olaylar.
Masajlar, örgüler, danslar havada uçuşmuş.
Hızlı koşan atın şeysi seyrek düşer demiş atalarımız.

Evet yaa bu hız beni de korkutuyor. Diyorum acaba fena yoklukta mıydı Ama bir süre deneyeceğim direkt vazgeçmek de istemiyorum...

Geriden geliyorum ama kiz tuturdumu.. Konunu ilk actinda , konuyu okuyimi okumimi diye teretute kalmistim.. Kediyi kurtarirken ezdimi yoksa cok korkmustum.. iyi sevindim adina kiyafetlet seciliyor

Ay çok teşekkür ederimm, bindik bir alamete gidiyoruz bakalım

Temkinli olmakta fayda var.
Lakin bu anlar kaçınca işin esprisi kayboluyor.

Eğer bir şeyler yasanacaksa bile bu zamanlar o yaşanmadan önce ki anın en güzel süreçleri.

Biz sürekli kendimizi bi kalıba koyarak yaşamaya ve yaşatılmaya çalışıyoruz. Belki haklılık payımız da var. Güven, zaman, karakter gibi ama bunları yavaş yavaş yaşadığın zamanda ortaya çıkabilecek olumsuz sonuçlar var.

İsteklerini bastırma. Duygularını bastırma.
Temkinli ol sadece.
Sunu yaparsam su olur bunu yaparsam bu olur Türk tipi ilişki mantığı kimseyi bir yere götürmüyor. Bu güven meselesi değil.
Pimpirikli olmanin ve özgüven eksikliğinin bir diğer adi.

Olumsuz sonuç her halükarda patlar.
Yaşadığım tecrübeler bana bunu öğretti.

Havalar da soğudu :) tam kahve zamanı.

Bu mesajı defalarca beğenmek istedim! Ne kadar güzel anlatmışsın. Böyle şeyleri kalıplara sokmaya çalışmak yaşadığımız güzel duygulara haksızlık aslında. Öyle mi böyle mi derken belki çok güzel gidecek bir şeyden kuşkulandırıyorum soğutuyorum kendimi... Üstelik dediğin gibi her halükarda patlayacak olmasını da engelleyemem. Yaşanacaksa o hüsran yaşanacak yani. Ama ya yaşanmayacaksa? :)

Gözüm kör bir şekilde güvenmeyeceğim elbette ama ben bu duruma şans vermek istiyorum yaa

MinervaMcGonagall ne zaman kedini kısırlaştırmaya götüreceksin? ikinci görüşme ne zaman? bi an önce git ve gelişmeleri bize de yaz takipteyim.

Dipnot: ben bu konunun başlığını günlerdir görüyordum ve kediyi kurtarayım derken daha fazla zarar verdiğini zannederek, üzülüp kaldıramayacağımı düşündüğümden açıp okumuyordum, şimdi baktım ''bu konu neden hala gündemde'' diye bi merak bi cesaret tıkladım. şükür ki korktuğum gibi değilmiş! :)) ne biçim başlık bu yahu

ooo aradaki sayfalarda çok şey olmuş sanırım, randevu ayarlandı mı? dans edecekleri bi yere mi gidiyorlar?

Peki siz kim kurtaracak
Gönlünüze göre olsun.
Ben güzel şeyler hissedemedim anlattıklarınızdan...(çocuktan yana)

Aşk acısı çekersem gelir bdv'de ağlarım kurtarıcım da yine Güzin Abla'lar olur diye düşünüyorum Çok sağolun, temkinli gitmekte fayda var bakalım...

Kedim malum dönemi geçince gidecek de sanırım biz daha önce buluşacağız Çok teşekkürler :)
Bu arada konuyu yazdım en son başlığı ekledim ve ana fikri yansıtsın isterken üyeleri biraz korkutmuşum özür dilerim :) Kedi çok iyi şükür :)

ooo aradaki sayfalarda çok şey olmuş sanırım, randevu ayarlandı mı? dans edecekleri bi yere mi gidiyorlar?

Dans kursuna gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…