- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Böylesi daha iyi shake your money maker bebeyem dersinÖnce bir bak , iyi oynuyorsa iş var demektir.
esum kova ben aslan. hadi hayirli olsun
Hahaha ayy kazma gibi takılacağız aslında kızlar, işte bunlar hep rezillik
Yaaa heyecanlanıyorum
Ne giyilir dans kursuna giderken
Ay ay ay ağzım kulaklardaÇok sağolun :)
Tayt giy , salaş tünik/tişört giy ,spor ayakkabı giy. Yaneee dansa genelde günlük spor şeyler giyiliyor , ciddi spor gibi giyinmeye çok gerek yok. Berikiler ne giyiyorsa etrafına bakarsın, sobra kafana göre takılırsın.
Kendini en rahat hissettiğin kıyafetle birlikte altında tayt en iyi seçim olacaktır.
Üstüne salaş ama şık bir şeyler giyersin olur biter.
Kasma, seni her halinle beğenir
MinervaMcGonagall
Çok teşekkür ederim yaa tanıştığımız gün olduğum kadar paspal olamam zaten sanırım :)
İstenir istenir, akışına bırak biraz.
Cilvenin nazin niyazin kurallari zamanı olmaz.
İçinden geldiği gibi davraniyor herif sende ayak uydur gitsin
MinervaMcGonagall
İstemesi ayrı ama yüz yüze görüşün eğer çocuktan cidden etkilenirsen or bir tane taksın
Klasik dansçı kıyafeti vardır ya.
Siyah tayt, siyah bluz.
Kalın askılı yakası açık.
Sen taytın üstüne öyle bir badi giy.
Onun üzerine gömlek giyebilirsin. Eğer bir yerlere giderseniz ya da çıkışta kurtarıcı olur.
Dans için çıkartırsın üstündekini ya da yanına al farketmez.
Pratik mi görüneceksin, düzenli tertipli mi :)
Canım sen bu adamı iyi bi araştır neymiş, kimmiş. Biraz hızlı gelişiyor olaylar.
Masajlar, örgüler, danslar havada uçuşmuş.
Hızlı koşan atın şeysi seyrek düşer demiş atalarımız.
Geriden geliyorum ama kiz tuturdumu.. Konunu ilk actinda , konuyu okuyimi okumimi diye teretute kalmistim.. Kediyi kurtarirken ezdimi yoksa cok korkmustum..iyi sevindim adina kiyafetlet seciliyor
Valla kendimi liseli gibi hissettim, bir ay çıkınca söz yüzüğü takılırdı yaNe bileyim bu kadar hızlı gitmekten de korkarım çünkü dışarıdan olağan tavırlarda görünsem de zihnimde tartıp biçip uzaklaşıyor olabilirim... Karşımdaki kişi uçmuşken birden "olmuyor" demek de üzüyor beni
Her ihtimali düşünmeye çalışıyorum işte ama anı kaçırmaya sebep bu sanırım
Evet evet gözümde canlandı. Bu iyi olur hakikaten, öyle bir şeyler ayarlayayım :) Yoldayken yani beraber gideriz diye düşünüyorum böyle güzel bol bir kazak giyip oraya vardığımda çıkarabilirim
Temkinli olmakta fayda var.
Lakin bu anlar kaçınca işin esprisi kayboluyor.
Eğer bir şeyler yasanacaksa bile bu zamanlar o yaşanmadan önce ki anın en güzel süreçleri.
Biz sürekli kendimizi bi kalıba koyarak yaşamaya ve yaşatılmaya çalışıyoruz. Belki haklılık payımız da var. Güven, zaman, karakter gibi ama bunları yavaş yavaş yaşadığın zamanda ortaya çıkabilecek olumsuz sonuçlar var.
İsteklerini bastırma. Duygularını bastırma.
Temkinli ol sadece.
Sunu yaparsam su olur bunu yaparsam bu olur Türk tipi ilişki mantığı kimseyi bir yere götürmüyor. Bu güven meselesi değil.
Pimpirikli olmanin ve özgüven eksikliğinin bir diğer adi.
Olumsuz sonuç her halükarda patlar.
Yaşadığım tecrübeler bana bunu öğretti.
Havalar da soğudu :) tam kahve zamanı.
Benim konuma benzer bir konu olduğu için cok heyecan yaptim yahu :) Bence herkese degil sana özgü bir davranisti. Umarım sonu güzel olsuunn :))
Klasik dansçı kıyafeti vardır ya.
Siyah tayt, siyah bluz.
Kalın askılı yakası açık.
Sen taytın üstüne öyle bir badi giy.
Onun üzerine gömlek giyebilirsin. Eğer bir yerlere giderseniz ya da çıkışta kurtarıcı olur.
Dans için çıkartırsın üstündekini ya da yanına al farketmez.
Pratik mi görüneceksin, düzenli tertipli mi :)
Peki siz kim kurtaracak
Gönlünüze göre olsun.
Ben güzel şeyler hissedemedim anlattıklarınızdan...(çocuktan yana)
MinervaMcGonagall ne zaman kedini kısırlaştırmaya götüreceksin? ikinci görüşme ne zaman? bi an önce git ve gelişmeleri bize de yaz takipteyim.
Dipnot: ben bu konunun başlığını günlerdir görüyordum ve kediyi kurtarayım derken daha fazla zarar verdiğini zannederek, üzülüp kaldıramayacağımı düşündüğümden açıp okumuyordum, şimdi baktım ''bu konu neden hala gündemde'' diye bi merak bi cesaret tıkladım. şükür ki korktuğum gibi değilmiş! :)) ne biçim başlık bu yahu
ooo aradaki sayfalarda çok şey olmuş sanırım, randevu ayarlandı mı? dans edecekleri bi yere mi gidiyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?