- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
adam sizde ışık görmüş aralamış kapıyı
devam ettirip ettirmemek size kalmış
2 konuştunuz diye de kesin sevgili gözüyle bakıyor moduna da girmemek lazım
adam işe yeni başladıysa
güler yüzlü olmak istemiştir
O ev halinle senden hoşlanmış iste
Bir de süslü püslü görse kalbinden vurulmuşa döner. Hemen evlenmeyi teklif etmese bari
Ayrıca yardımseverliginiz için size minnetarım.
Umarım güzel bir aşkın başlangıcı olur bu tanışma
Gelir bahar ayları gevşer gönül yayları
Çok hoş olmuş ,çokta güzel olmuş
Devamı gelir inşallah
Sen ne tatlı insansın. İnşallah mutlu ol.
Ben de cok defa belediyeye hasta hayvan aldirttim hic arayip 'cok iyi olacak merak etme' falan demediler
Hersey gayet yolunda gitmis. Herkese böyle mi acaba kuruntularina hiiç gerek yok bence. Hem size herkese karsi öyle misiniz? Demek ki aranizda bir cekim olmuş^^
Bence çok romantik bir tanişma hikayesi, bakarsin biriniz kediyi sahiplenir adini aşk falan koyarsiniz
Konu sahibinin ilk cümlesi çok hoşuma gitti.Forumda Güzin Abla çok hatta gerçek Güzin Abla bile burayı okumuyosa neyim:)))
ayyy okurken heycanlandim :) aman cok dusunme devam et. bak daha once de biyerkere yazdim. esime bem soylemistim senden cok etkilendim diye. ne kaybedersin. bazen mantigin geride durmali. yasa gitsin...
Ay Bana olumlu geldi elektriği veterinerin. Siz de belli ki sevecen tatlı dilli birisiniz etkilemişsiniz sanki.
Zaten güzel olan insan istediği kadar paspal olsun havasında oluyor bir cazibe, anlaşılıyor
Kedinizi bir gün kontrole götürün bakalım belki bir adım gelir.
Ayyy içim kıpır kıpır oldu konunuzu dün okudum....cevap yazmakta bu gune nasipmis :)
İşte böyle iyilik eden insanlar iyilik bulur herzaman :)
Duyarlı olmanız cook çok güzel tebrik ederim sizi
Ayrica güzel günler mus mutlu günler sanırım sizi bekliyor hazır olun
Ahhh canim sorma, konuma yazdım sonucu kötü malesef kaybettikSenin güvercin ne oldu? Guguk guguk :)
Konu sahibi gelişmeleri canlı canlı aktar. Biz de nasiplenelim :) malum benim cephede evlilik, bebek filan derken işler biraz kesat.
Ayyy içim kıpır kıpır oldu konunuzu dün okudum....cevap yazmakta bu gune nasipmis :)
İşte böyle iyilik eden insanlar iyilik bulur herzaman :)
Duyarlı olmanız cook çok güzel tebrik ederim sizi
Ayrica güzel günler mus mutlu günler sanırım sizi bekliyor hazır olun
Sırıta sırıta kaldım böyle :)))
Ah ne güzel günler bunlar...hiç acele etmeyin olur mu
Sindire sindire yaşayın :)
Konu sahibi gelişmeleri canlı canlı aktar. Biz de nasiplenelim :) malum benim cephede evlilik, bebek filan derken işler biraz kesat.
Senin güvercin ne oldu? Guguk guguk :)
Ahhh canim sorma, konuma yazdım sonucu kötü malesef kaybettik
havada aşşşkkk kokusu vaaarrr <3 <3Soyadımı bilmediği halde aramış bulmuş facebookta, bu ilgisi olduğunu düşündürebilir değil mi kızlar
Eki Görüntüle 1951708
İşte hayvan sevgisinin faydalarıSoyadımı bilmediği halde aramış bulmuş facebookta, bu ilgisi olduğunu düşündürebilir değil mi kızlar
Eki Görüntüle 1951708
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?