Kediyi kurtarayım derken...

Sevgili olmak istemiyorum zaten şu an :) İyice tanımam gerek. Ama 25 yaşımda liseli gibi cıvıl cıvıl hissettirdiği için müteşekkirim kendisine

Kardeşim de öyle diyor; "böyle beğendiyse evlenebilirsiniz bile abla "

Çok tatlısınız çok teşekkür ederim, umarım öyle olur ayyy

Gelir bahar ayları gevşer gönül yayları

Çok hoş olmuş ,çokta güzel olmuş
Devamı gelir inşallah

Valla güneşi görünce mi böyle olduk acaba biz

Çok teşekkür ederim inşallah, buluşursak gelip anlatacağım burada

Ben de cok defa belediyeye hasta hayvan aldirttim hic arayip 'cok iyi olacak merak etme' falan demediler
Hersey gayet yolunda gitmis. Herkese böyle mi acaba kuruntularina hiiç gerek yok bence. Hem size herkese karsi öyle misiniz? Demek ki aranizda bir cekim olmuş^^
Bence çok romantik bir tanişma hikayesi, bakarsin biriniz kediyi sahiplenir adini aşk falan koyarsiniz

Evet belediyedeki diğer veterinere de minnettarım, çok şaşırttılar ve mutlu ettiler beni :) Hani bir söz var ya "dünya dönüyorsa hala, güzel insanların hatrına" diye... Böyle insanlarla karşılaştıkça aklıma geliyor :) İlçemizin hayvanları emin ellerde çok şükür

İçimde güzel bir his var ama tecrübelerim de "kızım yavaş" diye çekiştiriyor, güzel bir başlangıç oldu ya umarım devamını da böyle getiririz... Çok teşekkür ederim

Konu sahibinin ilk cümlesi çok hoşuma gitti.Forumda Güzin Abla çok hatta gerçek Güzin Abla bile burayı okumuyosa neyim:)))

Hepimiz birbirimizin Güzin Abla'sı değil miyiz ama Bir derdim var köşesinde :) Seviyorum hepinizi (şey, yani çoğunuzu )

ayyy okurken heycanlandim :) aman cok dusunme devam et. bak daha once de biyerkere yazdim. esime bem soylemistim senden cok etkilendim diye. ne kaybedersin. bazen mantigin geride durmali. yasa gitsin...

Ay Bana olumlu geldi elektriği veterinerin. Siz de belli ki sevecen tatlı dilli birisiniz etkilemişsiniz sanki.
Zaten güzel olan insan istediği kadar paspal olsun havasında oluyor bir cazibe, anlaşılıyor
Kedinizi bir gün kontrole götürün bakalım belki bir adım gelir.

ayyy okurken heycanlandim :) aman cok dusunme devam et. bak daha once de biyerkere yazdim. esime bem soylemistim senden cok etkilendim diye. ne kaybedersin. bazen mantigin geride durmali. yasa gitsin...

Çok tatlısınız teşekkür ederim :) Cesur kadınları her zaman sevmişimdir

Çok sağolun mutlu oldumm

Şu anda yüksek lisansı için şehir dışına çıktı ve döndüğünde görüşmekten bahsediyor, kedime gerek kalmayacak galiba

Beğeni yağmuru için ayrıca teşekkür ederimmm

Senin güvercin ne oldu? Guguk guguk :)

Konu sahibi gelişmeleri canlı canlı aktar. Biz de nasiplenelim :) malum benim cephede evlilik, bebek filan derken işler biraz kesat.

Çook teşekkür ederim iyi ki varsınız, darısı başınıza inşallah

Veterinerle yaşadıkladım bir yana kk kızlarının destek mesajları da ısıtıyor kalbimi dünden beri

Sırıta sırıta kaldım böyle :)))
Ah ne güzel günler bunlar...hiç acele etmeyin olur mu
Sindire sindire yaşayın :)

Çok sağolunn :) Gülümsemeniz eksik olmasın

Konu sahibi gelişmeleri canlı canlı aktar. Biz de nasiplenelim :) malum benim cephede evlilik, bebek filan derken işler biraz kesat.

Oyyy allah bağışlasın bebeciği Yüzünüz gülümsüyorsa ne mutlu bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…