- 29 Temmuz 2015
- 380
- 170
- 23
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
havada aşşşkkk kokusu vaaarrr <3 <3
ben burda heycanlandım
İşte hayvan sevgisinin faydaları
Ayyysessizce takip ediyordum dayanamadim yaziyorum. Öncelikle hayvanlarla ilgilendiginiz icin tesekkür ederim iyiki sizin gibi insanlar var. Diger konu hakkinda diyeceklerim sunlar. Bence olumlu dusunun dikkatli olun ama önyargiyla yaklasmayin. Bence sizi sevimli bulmustur o halinizle ben okurkende bana cok sevimli geldiniz. Ve hayvanlarla ilgilenmenizde hosuna gitmistir. Size baya ilgi duydugu ortada umarim mutlu olursunuz. Cok tatliş bir tanisma hikayesi :)
Sorması ayıp ama kac yasındasınız, burdan bakınca cok tatlı gözüküyorsunuz da ondan sordum
anaamm, bende 24.2 yasımdayımm. Ya herkese yaptıgıım gıbı, illa cıkını cıkarıcam.Çok teşekkür ederim nasıl mutlu oldum ya25 yaşındayım. Yorumlarınızı sevdiğimi de belirtmek isterim :)
İyi niyetinizden şüphem yok ama keşke bir veterinerden fikir alıp ya da tedavi ettirip ya da bir hayvan kuruluşuna haber verip kediyi sokağa geri bıraksaydınız. Barınakların ne halde olduğuna inanamazsınız, sizin konunuz çok sempatik evet ama benim aklımda kalan barınağa mahkum edilen o kedi.
anaamm, bende 24.2 yasımdayımm. Ya herkese yaptıgıım gıbı, illa cıkını cıkarıcam.soruyorum.''en son hangi yorumumu begendin?''
Aa çok memnun oldum :) Aklımda son kalan şey olmuş, babing'in yanlışlıkla beğenme ile ilgili bir konusu vardı orada yorumunu görüp bayağı gülmüştüm :)
Çok sevindim, bundan sonra barınak yerine alternatifleri değerlendirin lütfen. Konuyla ilgili de umarım her şey güzel olur.Ben de hassasiyetiniz için teşekkür ederim, iyi ki varsınız :) Konuyu uzatıp okuyanı sıkmamak adına ayrıntıya girmedim. Diğer veteriner bilgi vermek adına aradığında dedi ki; yaşadığı sitenin bahçesine kapalı bir alan yaptırmış ve kör, bacağı olmayan vs. kedileri sokağa salmak yerine oraya götürüyormuş. Hatta kendisi barınağa vermemek gerektiğini söyledi. Komşuları da pek iyiymiş. "X Y sitesinde oturuyorum, dilerseniz gelip ziyaret edebilirsiniz içiniz rahat eder" bile dedi sağ olsun. Benim veterinere de "x bey ne kadar iyi biri" yaa dedim "müthiş bir insandır" dedi :) İçim rahat şahsen, üzülmeyin siz de
Sansini dene derim benMerhabalar. Forumun Güzin Abla'ları el kaldırsın lütfen, kendilerine azıcık ihtiyacım var çünkü
Bugün bahçemdeki hasta bir kedi için belediyenin veterinerlik birimini aradım, normalde almaya gelmiyorlar ama hayvan kötü göründüğü için dokunma riskini göze alamadığımı belirttim ve sağ olsunlar geldiler. Ben daha önce birkaç sokak kedisi götürmüştüm ve çalışanların hepsi orta yaşlı birer dayıydı adeta. Bu sebepten pek özenli değildim. Ama bir baktım araçtan gayet tatlı bir genç indi. Bir çocuğa baktım bir ayağımdaki babaanne terliklerine"Siz biraz bekleseniz ben de insana benzeyip dönsem" demeyi istedim, çok istedim ama olmadı...
Kediyi gösterdim, hafif yüksek bir yerde yatıyordu. Boyumuz yetişmiyor tabii. Başladık aşağıya indirmek için uğraşmaya. Başardık da. Ama bu sefer de kaçmaya başladı hayvancağız. Araba geçiyor olsa kaçıp uzaklaşmayan kedi birden canlandı ve bizi yarım saat kadar oyaladı. (buradan teşekkürlerimi iletiyorum kendisine) Ben de o arada olanca sempatikliğimle ufak bir diyalog oluşturdum, esprilerime güldü vesaire. Kendi kedimi gösterdim bir ara, kısırlaştırmak için tavsiyeler aldım. Kediyi yakaladıktan sonra da el sıkıştık ve gittiler.
Evime gelirken yol tarifi almak için beni kendi numarasından aramıştı. Onlar gittikten bir saat sonra hasta kedi hakkında bilgi vermek adına aradı asıl veteriner. Kedicik iyi olacakmış ve güzel bir barınağa yerleştirilecekmiş. Çok sevindim ve benim genç veterinere teşekkür mesajı attım. "Kendi kedimi ne zaman getirebilirim" diye sordum. Açıkçası beni çok paspal bir halde gördüğü için sohbeti devam ettirmesini beklemiyordum. Amaaa ettirdi. Kedimin çok güzel olduğunu söyledi. Sonra da hayvan sahibine benzermiş dedi
Hoşuma gitmedi desem yalan olur... Yine de birkaç saat içinde hiç yoktan gelişen bu duruma nasıl yaklaşacağımı bilemedim. Herkesle mi flört ediyor acaba bu adam? Yoksa benden mi cesaret buldu? Nasıl anlarım nasıl davranırım. Benim oraya tekrar işim düşecek ve saçma sapan sonlanacak bir flört için belediyenin bu hizmetinden olmayı da istemiyorum. Mahalledeki tüm hasta/yaralı hayvanları bana getirirler ve bu çocukla ters bir durum olursa çekinir gidemem diye korkuyorum.
Ne yapayım sizce
Sansini denemekten bisey cikmak bi deneMerhabalar. Forumun Güzin Abla'ları el kaldırsın lütfen, kendilerine azıcık ihtiyacım var çünkü
Bugün bahçemdeki hasta bir kedi için belediyenin veterinerlik birimini aradım, normalde almaya gelmiyorlar ama hayvan kötü göründüğü için dokunma riskini göze alamadığımı belirttim ve sağ olsunlar geldiler. Ben daha önce birkaç sokak kedisi götürmüştüm ve çalışanların hepsi orta yaşlı birer dayıydı adeta. Bu sebepten pek özenli değildim. Ama bir baktım araçtan gayet tatlı bir genç indi. Bir çocuğa baktım bir ayağımdaki babaanne terliklerine"Siz biraz bekleseniz ben de insana benzeyip dönsem" demeyi istedim, çok istedim ama olmadı...
Kediyi gösterdim, hafif yüksek bir yerde yatıyordu. Boyumuz yetişmiyor tabii. Başladık aşağıya indirmek için uğraşmaya. Başardık da. Ama bu sefer de kaçmaya başladı hayvancağız. Araba geçiyor olsa kaçıp uzaklaşmayan kedi birden canlandı ve bizi yarım saat kadar oyaladı. (buradan teşekkürlerimi iletiyorum kendisine) Ben de o arada olanca sempatikliğimle ufak bir diyalog oluşturdum, esprilerime güldü vesaire. Kendi kedimi gösterdim bir ara, kısırlaştırmak için tavsiyeler aldım. Kediyi yakaladıktan sonra da el sıkıştık ve gittiler.
Evime gelirken yol tarifi almak için beni kendi numarasından aramıştı. Onlar gittikten bir saat sonra hasta kedi hakkında bilgi vermek adına aradı asıl veteriner. Kedicik iyi olacakmış ve güzel bir barınağa yerleştirilecekmiş. Çok sevindim ve benim genç veterinere teşekkür mesajı attım. "Kendi kedimi ne zaman getirebilirim" diye sordum. Açıkçası beni çok paspal bir halde gördüğü için sohbeti devam ettirmesini beklemiyordum. Amaaa ettirdi. Kedimin çok güzel olduğunu söyledi. Sonra da hayvan sahibine benzermiş dedi
Hoşuma gitmedi desem yalan olur... Yine de birkaç saat içinde hiç yoktan gelişen bu duruma nasıl yaklaşacağımı bilemedim. Herkesle mi flört ediyor acaba bu adam? Yoksa benden mi cesaret buldu? Nasıl anlarım nasıl davranırım. Benim oraya tekrar işim düşecek ve saçma sapan sonlanacak bir flört için belediyenin bu hizmetinden olmayı da istemiyorum. Mahalledeki tüm hasta/yaralı hayvanları bana getirirler ve bu çocukla ters bir durum olursa çekinir gidemem diye korkuyorum.
Ne yapayım sizce
Çok sevindim, bundan sonra barınak yerine alternatifleri değerlendirin lütfen. Konuyla ilgili de umarım her şey güzel olur.
Sansini dene derim ben
Sansini denemekten bisey cikmak bi dene
Merhabalar. Forumun Güzin Abla'ları el kaldırsın lütfen, kendilerine azıcık ihtiyacım var çünkü
Ne yapayım sizce
BDV de gelin kaynana elti görümce konusu görmekten midem kalktı artık.
Bir hevesle okudum konuyu :) muhabbetimiz olmasa da sana karşı sempati beslediğim doğrudur.
Akışına bırak. İçinden geliyorsa yaz.
Zaman kısa kuşlar uçuyor.
Ölmeden uçmayı görmek lazım
Ara sıra kedi için yaz bence
Kaybedecek neyin var?
İnsan bu tip hoşlanmaları ileride sevimlilikle hatırlıyor.
Belki bu tek senin değil ikinizin anısı olacak.
Eki Görüntüle 1951904
Şu şapşikleri sevmeyen ölsün ayol.
Allah merhametli insanları çoğaltsın, çoğaltsın, taşırsın böyle.
Çok teşekkür ederimFrKafka , dediğin gibi muhabbetimiz yok ama yorumlarını çok sevdiğim bir üyesin ve karşılığı olması da çok mutlu etti
Çocukla konuşmaya devam ediyoruz, sabah uyanınca da günaydın yazıp devam ettirdi diyaloğu... Bakalım sonumuz ne olacak :) İçimde kelebekler ayyy
Kediye gözlerimden kalpler çıkartarak baktım o nasıl bir güzelliktir :) Hayvanlar da iyi ki var hayvanseverler de... Bu konu sayesinde tanıdığım duyarlı kadınlar beni çok mutlu etti çok
çok tatlı yaaBen de hassasiyetiniz için teşekkür ederim, iyi ki varsınız :) Konuyu uzatıp okuyanı sıkmamak adına ayrıntıya girmedim. Diğer veteriner bilgi vermek adına aradığında dedi ki; yaşadığı sitenin bahçesine kapalı bir alan yaptırmış ve kör, bacağı olmayan vs. kedileri sokağa salmak yerine oraya götürüyormuş. Hatta kendisi barınağa vermemek gerektiğini söyledi. Komşuları da pek iyiymiş. "X Y sitesinde oturuyorum, dilerseniz gelip ziyaret edebilirsiniz içiniz rahat eder" bile dedi sağ olsun. Benim veterinere de "x bey ne kadar iyi biri" yaa dedim "müthiş bir insandır" dedi :) İçim rahat şahsen, üzülmeyin siz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?