Kediyi kurtarayım derken...

Ayyy sessizce takip ediyordum dayanamadim yaziyorum. Öncelikle hayvanlarla ilgilendiginiz icin tesekkür ederim iyiki sizin gibi insanlar var. Diger konu hakkinda diyeceklerim sunlar. Bence olumlu dusunun dikkatli olun ama önyargiyla yaklasmayin. Bence sizi sevimli bulmustur o halinizle ben okurkende bana cok sevimli geldiniz. Ve hayvanlarla ilgilenmenizde hosuna gitmistir. Size baya ilgi duydugu ortada umarim mutlu olursunuz. Cok tatliş bir tanisma hikayesi :)

Çok teşekkür ederiim siz de iyi ki varsınız mutluluğuma mutluluk kattınız

Sizlerin de iyi dilekleriyle her şey güzel gider inşallah

İyi niyetinizden şüphem yok ama keşke bir veterinerden fikir alıp ya da tedavi ettirip ya da bir hayvan kuruluşuna haber verip kediyi sokağa geri bıraksaydınız. Barınakların ne halde olduğuna inanamazsınız, sizin konunuz çok sempatik evet ama benim aklımda kalan barınağa mahkum edilen o kedi.

Ben de hassasiyetiniz için teşekkür ederim, iyi ki varsınız :) Konuyu uzatıp okuyanı sıkmamak adına ayrıntıya girmedim. Diğer veteriner bilgi vermek adına aradığında dedi ki; yaşadığı sitenin bahçesine kapalı bir alan yaptırmış ve kör, bacağı olmayan vs. kedileri sokağa salmak yerine oraya götürüyormuş. Hatta kendisi barınağa vermemek gerektiğini söyledi. Komşuları da pek iyiymiş. "X Y sitesinde oturuyorum, dilerseniz gelip ziyaret edebilirsiniz içiniz rahat eder" bile dedi sağ olsun. Benim veterinere de "x bey ne kadar iyi biri" yaa dedim "müthiş bir insandır" dedi :) İçim rahat şahsen, üzülmeyin siz de

anaamm, bende 24.2 yasımdayımm. Ya herkese yaptıgıım gıbı, illa cıkını cıkarıcam.soruyorum.''en son hangi yorumumu begendin?''

Aa çok memnun oldum :) Aklımda son kalan şey olmuş, babing'in yanlışlıkla beğenme ile ilgili bir konusu vardı orada yorumunu görüp bayağı gülmüştüm :)

Çok sevindim, bundan sonra barınak yerine alternatifleri değerlendirin lütfen. Konuyla ilgili de umarım her şey güzel olur.

Sansini dene derim ben
Sansini denemekten bisey cikmak bi dene

BDV de gelin kaynana elti görümce konusu görmekten midem kalktı artık.

Bir hevesle okudum konuyu :) muhabbetimiz olmasa da sana karşı sempati beslediğim doğrudur.

Akışına bırak. İçinden geliyorsa yaz.
Zaman kısa kuşlar uçuyor.
Ölmeden uçmayı görmek lazım

Ara sıra kedi için yaz bence
Kaybedecek neyin var?

İnsan bu tip hoşlanmaları ileride sevimlilikle hatırlıyor.
Belki bu tek senin değil ikinizin anısı olacak.

Şu şapşikleri sevmeyen ölsün ayol.
Allah merhametli insanları çoğaltsın, çoğaltsın, taşırsın böyle.

Çok teşekkür ederim FrKafka , dediğin gibi muhabbetimiz yok ama yorumlarını çok sevdiğim bir üyesin ve karşılığı olması da çok mutlu etti

Çocukla konuşmaya devam ediyoruz, sabah uyanınca da günaydın yazıp devam ettirdi diyaloğu... Bakalım sonumuz ne olacak :) İçimde kelebekler ayyy

Kediye gözlerimden kalpler çıkartarak baktım o nasıl bir güzelliktir :) Hayvanlar da iyi ki var hayvanseverler de... Bu konu sayesinde tanıdığım duyarlı kadınlar beni çok mutlu etti çok

Ay ben de mutlu oldum.

İyi bakalım gözün aydın ara sayfaları okuyamadım gözlerim kaldırmıyor artık.
Kimyanız tutmuş anlaşılan, kelebekler ölmesin

Sorma insanın ağzını burnunu ısırarak sevesi geliyor. Sayımız giderek artsın hepimiz mutlu olalım

Minik yavru için teşekkürler Canısı ❣ inşallah hayırlısıysa olsun senin için belki hayatının aşkı kapına gelmiş olacak dualarım seninle tatlım

Yalan yok, okurken "ay ikisi muhabbetin gözüne vurdu o arada kedi ya yoldan geçen bir arabanın önüne atladı ya başka türlü eceli ile buluştu" diye elim kalbimde okudum
Ben eşimle tanıştığım zaman her gün assolist gibi gittiğim iş yerinde boya/ badana vardı ben de cüssemden zaar ustaların başında durmakla görevlendirilmiştim, bir kaç gün topuklularla, saç makyaj bakımlı gittim , baktım çok sırıtıyorum bir sonraki gün yanımda götürüp giydiklerim : dizi ağarmış ev pijaması, üstte 2 beden bol gri baba tişörtü, ayakta anne terliği, kafaya kireç boya damlamış, tiner kokan ayy insan görse 5 lira verir al bi çorba iç der öyle yani eşim beni gördüğünde "işte evleneceğim güzel kız bu" demiş (kör ya da miyop değil bildiğin güzel görmüş)
Bu işler biraz da nasip kısmet yani, hakkınızda hayırlısı olsun, hayatınız hep kedilerle dolsun

çok tatlı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…