- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Ay cok heyecanlı bi konu patlamış mısır eşliğinde takibe devam
Senin için en hayırlısı olsun arkadasım
Koy bakalımm, hep beraber bakalımm
Kız whatsapp grubuna döndü burası
Girdik mi naptık, ben anlamadım şimdi
Allah'ım cok heyecanlı yaa.Yarın bulusun siz benceHaydi yallah bismillah diyerek
Allah'ım cok heyecanlı yaa.Yarın bulusun siz bence
Ayyy cok heycanliy ya bir an eşimle kendimi gördüm eşim de 1 haftada sevgilim ol dedi ben daha temkinliydim senin gibi sonra bana herkesin içinde şöyle dedi
Önce sağ dizinin üstüne çöktü ve ellerini havaya kaldırıp bak kadın ben seni çok seviyorum seni istiyorum beni kabul etmen için ayaklarına mı kapanayim bak daha ne istiyorsun diye bağırdı ve ben şok herkes bize bakıyordu milletin cok hosuna gitmis olacak ki hadi kizim cocuk cevap bekliyor evet de filan diyorlar ben de rezil ettin beni kalk kalk tamm sevgilin olurum dedim de o olay orada kapandı ah ahhh şimdi güzel bi anı kaldı bana eşimden ne günler di tadını çıkart canım zaman hızlı akıyor
Canım amin Allah gönlüne göre versin ben eşimle aynı caddede çalışıyordum ise gireli 2 ay olmuş ve eşim iş yerime girer girmez bana aşık olmuş kendi demişti ve akşamı numara e mail adresi facebook hepsini bana gönderdi inanırmısın hiç aklımdan geçmiyordu sevgililik olayı gökten indi yani işte her şey Allahın emri o senin nasibinde var sa zaten hayırlısıyla bi yola girersin inşaAllah :)Ahh maşallah maşallah sizee darısı başımızaÇok tatlısınız ya çok teşekkür ederim iyi dilekler için
Ee siz sevgili olmussunuz hayirli olsun[13/02 22:59] Minerva: Ben gelemeyeceğim sanırım
[13/02 23:00] Veteriner: İşin mi çıktı
[13/02 23:00] V: Cumartesi de gelebilirsin
[13/02 23:00] M: Dürüst olmak gerekirse hayır
[13/02 23:00] V: Noldu peki
[13/02 23:00] M: Kafamda oturtamadım açıkçası
[13/02 23:01] M: Biraz tanışıyor olsak tamam da
[13/02 23:05] V: Anladım çok hak veriyorum aslında sana düşününce biz gerçekten hiç görüşmedik nerdeyse ama birlikte dans kursuna gitcek kadar ilerledik ama bunun nedeni ilk konuşmaya başladığımız zamandan beri ben senden çok iyi enerji aldım elektrik aldım onun sonucunda da muhabbet buralara kadar geldi haklısın hızlı oldu biraz ama ben gercekten görüşüp daha yakından tanımak istiyorum seni umarım o konudaki fikrinde bi değişiklik yoktur
[13/02 23:10] M: Hissedilen sempatiyle muhabbetimiz tatlı bir şekilde ilerledi buraya kadar geldi evet... Yani sen ne hissettiysen ben de öyle hissettim. Yoksa bu güvensizlikle bu kendini koruma içgüdüsüyle seninle konuşamazdım bile belki :) Ama kabul edersin ki seni çok az tanıyorum. Bilmiyorum üzülmek istemiyorum yani kim ister ki. Kaygılarımı anlıyorsun değil mi
[13/02 23:12] V: Evet anlıyorum yani senin bana bunu söylemen beni de bi silkeledi aslında biz ne ara bu kadar yakın olduk dedim
[13/02 23:15] V: Hızlı ilerledik daha hiç görüşmeden ama çok da yanlış bişey yok bence ya
[13/02 23:16] V: Yani aynı şekilde bende seni tanımıyorum ama içimdeki his güzel şeyler olacağını söylüyo
[13/02 23:17] M: Ben de öyle hissetmesem farklı davranırdım
[13/02 23:17] M: Heyecana kapıldık evet ama birbirine o heyecanı hissettirmek de mesele değil mi :)
[13/02 23:18] M: Yani asıl isteğim birbirimizi tanıma adına daha fazla vakit tanımak
[13/02 23:18] V: Aynen öyle bunun karşılıklı bu kadar yoğun bir şekilde ilerlemesi her zaman olabilecek bişey degil
[13/02 23:19] V: Yok çok iyi anladım öyle yapalım nasıl istersen
[13/02 23:20] V: Tanışma sürecine giriyor muyuz o zaman ☺
[13/02 23:21] M: Evet ☺
[13/02 23:21] M: Anlayışın için teşekkür ederim
[13/02 23:22] V: Rica ederim doğru olan böylesi olcak zaten çok hak verdim sana ☺
Sen git, kediye ilkyardım edeyim derken, kendin ilkyardımlık ol.Allah'ın işi işte
Canım amin Allah gönlüne göre versin ben eşimle aynı caddede çalışıyordum ise gireli 2 ay olmuş ve eşim iş yerime girer girmez bana aşık olmuş kendi demişti ve akşamı numara e mail adresi facebook hepsini bana gönderdi inanırmısın hiç aklımdan geçmiyordu sevgililik olayı gökten indi yani işte her şey Allahın emri o senin nasibinde var sa zaten hayırlısıyla bi yola girersin inşaAllah :)
Ee siz sevgili olmussunuz hayirli olsun
Hangi belediye bu kuserseniz falan kedi kopek destegi yapalim
Olmussunuz tabi.Sarkinizda hazirAy gerçekten olmuş muyuz
Çok sağolun yaa
Valla küsersek kedi gerekebilir, arar "benim seninle konuşacak bir şeyim yoktu aslında da hasta kedi var hemen gelmen gerek" derim
Amin canım amin :)Ay hiç sorma, kediciğe bir süre baktım baktım iyileşmedi son çare olarak aradım zaten gelmezler diye. Başımıza gelene bakO da çok tesadüfi bir şekilde belediyedeymiş o an, normalde başka mahallelerde oluyormuş. Kendisi söyledi bizim tanışacağımız varmış diye
Çokk teşekkür ederim :) Eşiniz de nasıl aşık olmuş adamın aklını almışsınız ne güzel yaaBöyle hikayelere bayılıyorum aşka sevgiye olan inancımı korumamı sağlıyor... İnşallah hayırlıysa biz de bu güzellikleri yaşarız çok sağolun
Olmussunuz tabi.Sarkinizda hazir
Ben ozlemedimki seni kedi ozledi.Cagir onu gelsin diye kendi soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?