• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediyi kurtarayım derken...

Çok teşekkür ederim :) "Yarın gelsem alsam seni de görmüş olsam" dedi ama bakalım ne olacak :KK55:

Nerden alıyormuş kimi alıyormuş :sinirli: öyle kolay kolay kız vermiyoruz biz :110:

Şaka bir yana, herkesin dediği gibi ilk başta başlığı görünce korktum sonra sanki sevgilimle ilk zamanlarımızı yaşıyormuşum gibi hissettim :KK22: Gözümdeee canlanııır koskoca maziii diye olaya giresim geldi resmen :KK51:

Nerden alıyormuş kimi alıyormuş :sinirli: öyle kolay kolay kız vermiyoruz biz :110:

Şaka bir yana, herkesin dediği gibi ilk başta başlığı görünce korktum sonra sanki sevgilimle ilk zamanlarımızı yaşıyormuşum gibi hissettim :KK22: Gözümdeee canlanııır koskoca maziii diye olaya giresim geldi resmen :KK51:

Ayy teşekkür ederim :KK200:

Beni değil kedimi alacak ama, onu almaya gelmişken göreyim dedi:KK48: Gerçi onu da kolay kolay vermem :)

Maşallahh mutluluğunuz daim olsunn :nazar: Darısı başımıza :KK68:

Dans mi? Ne kadar hizlisiniz ya!
Maasallah:nazar:

Bence de, o yüzden pek emin değilim gitme konusunda... Dün gece davet etti dans kursuna :) Bana eşlik eder misin dedi yani. Çok teşekkürler :)

Eşimle yeni tanıştığımız zamanları hatırladım yahu:KK68::KK36:
Umarım herşey güzel olur konusahibi :)

Çok teşekkür ederiiim :KK200: Mutluluğunuz daim olsun :nazar:

:21::ıslık:
:KK73::KK9:
Dans kursu hee.. Enterestingg:KK37:
Çok eğlenceli,çok hoş gelişiyor olaylar.
Haberdar et biz kk kadınlarını:KK54:

Eşimle ilk zamanlarımızı yad ediyorum sayende, içim kıpırdadı hee, yeniden aşık olasım geldi, tanışma yıldönümümüz bugun de:oops:

Ay ay ay maşallahh, yıldönümünüz kutlu olsuun :) :nazar:

Evet ben de hiç beklemiyordum böyle bir şeyi :KK16: Birkaç günde bayağı hızlı ilerledi muhabbet ama bir yandan hoşuma giderken bir yandan da ürkütüyor... Bakalım sonumuz ne olacak :KK54:

Çok teşekkür ederiiim :KK200: Mutluluğunuz daim olsun :nazar:

Ay ay ay maşallahh, yıldönümünüz kutlu olsuun :) :nazar:

Evet ben de hiç beklemiyordum böyle bir şeyi :KK16: Birkaç günde bayağı hızlı ilerledi muhabbet ama bir yandan hoşuma giderken bir yandan da ürkütüyor... Bakalım sonumuz ne olacak :KK54:
Teşekkür ederim, darısı sana olsun, doğru insanla:KK200:

Hızlı evet ama güzel,kendini çok kaptırmadan anı yaşamanı tavsiye ederim. Güzel hisler... Tadına varmak gerek ;)

Ah ahh
Yarında yavuklular günü işte :KK37:
Adını koymak için güzel bir gün

Aaa ben bunu tamamen unutmuşum :skandal:Daha çok erken bizim için ama çok tatlısınız teşekkür ederim :KK200:

Teşekkür ederim, darısı sana olsun, doğru insanla:KK200:

Hızlı evet ama güzel,kendini çok kaptırmadan anı yaşamanı tavsiye ederim. Güzel hisler... Tadına varmak gerek :KK66:

İnşallahh çok teşekkür ederim :KK68: Hisler güzel mide kelebek dolu :oops:

Yaa, git. Dans et delirmiscesine.:ıslık:
ne olucaksa olsun an..ni satiyim.:eğlence::eğlence:
Bi daha mi gelicen dunyaya:KK59:
Yasayalim doyasiya gencligimizi :KK75::KK75:

Valla çok fena gaza geliyorum :21: İyi ki varsınız kızlar yaa :KK200::KK200:

Gelişmeler var kızlar. Burada ne desem de şu dans kursu işi benim içime sinmemişti... İçimden bir ses fazla hızlı olduğunu ve gidişatı bozacağını söylüyordu açıkçası. Biraz önce gelemeyeceğimi söyledim o'na. İşin mi çıktı dedi hayır dedim, noldu peki dedi. "Açıkçası kafamda oturtamadım, bu kadar az tanışıyorken nasıl olacak" dedim. Şunu yazdı;

"Anladım çok hak veriyorum aslında sana düşününce biz gerçekten hiç görüşmedik nerdeyse ama birlikte dans kursuna gitcek kadar ilerledik ama bunun nedeni ilk konuşmaya başladığımız zamandan beri ben senden çok iyi enerji aldım elektrik aldım onun sonucunda da muhabbet buralara kadar geldi haklısın hızlı oldu biraz ama ben gercekten görüşüp daha yakından tanımak istiyorum seni umarım o konudaki fikrinde bi değişiklik yoktur"

Nokta virgül kullansaydı iyiydi tabii :işsiz:

Gelişmeler var kızlar. Burada ne desem de şu dans kursu işi benim içime sinmemişti... İçimden bir ses fazla hızlı olduğunu ve gidişatı bozacağını söylüyordu açıkçası. Biraz önce gelemeyeceğimi söyledim o'na. İşin mi çıktı dedi hayır dedim, noldu peki dedi. "Açıkçası kafamda oturtamadım, bu kadar az tanışıyorken nasıl olacak" dedim. Şunu yazdı;

"Anladım çok hak veriyorum aslında sana düşününce biz gerçekten hiç görüşmedik nerdeyse ama birlikte dans kursuna gitcek kadar ilerledik ama bunun nedeni ilk konuşmaya başladığımız zamandan beri ben senden çok iyi enerji aldım elektrik aldım onun sonucunda da muhabbet buralara kadar geldi haklısın hızlı oldu biraz ama ben gercekten görüşüp daha yakından tanımak istiyorum seni umarım o konudaki fikrinde bi değişiklik yoktur"

Nokta virgül kullansaydı iyiydi tabii :işsiz:
İyi yapmıssin, sen ne yazdınn

Back
X