Kediyi kurtarayım derken...

Gözlerim aktı 24 sayfayı okuycam diye kör oldum kediciğe bi şey oldu diye günlerdir konuyu açamayanlardanım ancak bu aşk hikayesini mutlulukla okudum :)) çok şükür pisicik de iyiymiş..

Gelişmeleri üşenmeden yazın olur mu?

Nedense bu hikaye güzel bi yerlere gidecek gibime geliyo.. hakkınızda hayırlısı olsun.. çok mutlu olun inşallah tabi mutluluğunuzu bizimle de paylaşın :))

Kaynana görümce elti öküz kocalar derken bu konu çok iyi geldi bana

6 ay sonra soz nisan ona gore ayarlayin

Cok tesekkur ederim sende cok tatlisin ama ben her zaman tatli olmam baska konuda karsilasmayalim

6 ay mııı Ayy öyle bir şey olmaz ama olursa da size kesin haber veririm artık

Ben de çok teşekkür ederim :) Bazı konular var ki insan sinirle ters yazabiliyor, inanın beni de tanıyamazsınız bazen

Konu açıldığından beri merakla takip ediyorum. Sizin için hayırlısı olur umarım.

Ah çok teşekkür ederim iyi ki varsınız, mutluluğum paylaştığımız için çoğaldı

yıldönümünüz sevgililer günü mü olacak yani, unutulması imkansız bir tarih

Ay ay ay bu yorumları görünce ağzımdan kelebek çıkartıyorum

Gözleriniz için geçmiş olsun dilerimm
Çok sağolun mutlu ettiniz beni :) Burada paylaştıkça ne kadar iyi insanlar olduğunu gördüm, benimle mutlu oldu bir sürü üye... İyi enerjileri topladım hep O yüzden devamı iyi de olsa kötü de olsa yazacağım :)

İyi hisleriniz için de ayrıca mutlu oldum ah keşke öyle olsa :) Size de kocaman mutluluklar

Ben dedim sana adını koymak için güzel bir gün diye
Hep mutlu olun inşallah

Eveeet ama ben hiç beklemiyordum Gelmeyeceğimi söylediğim konuşmayı oraya nasıl bağladık bilmiyorum, hakikaten olası var bizim işin galiba Çook teşekkür ederim sen de çok mutlu ol

Nee güzel şeyler olmuuuuuş...
Dünya güzelleşiyooor.
Devamı da çok güzel olur inşalllah.
Okurken kıpır kıpır oldum bende :)

Değil mi ya, biraz geri adım atınca yaşanan gelişmeler daha çok içime sindi Böylesi daha güzel oldu... Çook teşekkür ederim iyi varsınız hepiniz, burada bu güzel enerjiyi almasam belki de olmazdı

Bekliyoruz guzel haberlerinizi.

İnşallah çook teşekkürler :)

Güzel bir enerji geldi bana
İnşallah olacak bu iş

Ahh çok teşekkür ederimm inşallah, mutlu ettiniz

aşk ne güzel şey Allah'ım :)

olur olur bu iş ben aldım o elektiriği

Ayyy ağzım kulaklarımda yinee

Çook teşekkür ederim inşallah yaa, ayy hepinize sarılasım var

Eşimle metroda tanışmış biri olarak heycan oldum :)
hayırlı olsun

Ahh çok tatlısınız size de maşallah Keşke sizin kadar mutlu olsak

bu bdalsikdan bu konunun çikacagini hiç tahmin etmmeistim
ilk defa okudum bayildim supersinizz siz amaaa
takibe aldim seni ve kedi doktorunuu maasalalh size

Çoook teşekküür ederiim iyi ki varsınız Güzel yorumlarınızla mutlu oldum eksik olmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…