Kediyi kurtarayım derken...

Ah bana ne oluyosa çok heyecanlandım ayoll
Dansa gitmemene ve olayların bu şekilde gelişmesine sevindim minerva.
Haydi gazan mübarek olsun, hoş vakitler

Çok teşekkür ederiimmm

Dans kursu olayın doğal akışını bozacaktı bence de ya, içime sinmiyordu :)

Bekliyorum şu an gelmesini ay bu nasıl bi heyecan Unutmuşum bu duyguları...

Düğününüzde kediciği şöyle giydirin sadıç olsun yanına da bi dişicik bulun onun da gönlü olsun emeği büyük

Hahaha ayy o hasta kedicik erkekti, benim kedim de dişi :) Eversek mi acaba

Düğün falan demeyin heyecanlanıyorum kız

ay noluyo kaçırmışım ya. biri özet geçsin.

Özetleyeyim derken bi düşündüm bayağı gelişme yaşamışız Bahçedeki hasta kedi için belediyenin veterinerini çağırıp kendisinden etkilendim. Sonrası olaylar olaylar...

İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.
Kendini kasma
Hadi başarılar

Ne ara vurdunuz gol oldu takip edemedim ama iyidir iyi

Ay çok teşekkür ederim sana

Bak dün geceki konuşmamız;

hayırlısı olsun.

Hayırlı olsun canım tanıma yoluma girmişsiniz siz bu hızla evlenirsinizde çünkü benimde oyle oldu 5 ayda evlendim
Yaşlarınız kaç
Umarım daha da guzel gelişmelerle donersin
Mutluluklar dilerim.
Nasip boyle birsey işte aniden hiç ummadıgın anda gelir seni bulur

Bu arada guzel hamle yaptın gelmiyorum demekle artı bi not aldın onun gozunde diğer turlu basit bi kız olarak dusunebilirdi daha sonra

Biraz önce gitti kızlar

Günaydın mesajından sonra nasılsın napıyosun demişti, sonra "benim üç gibi ilçe dışında işim var hani vakit azalıyor :)" dedi gelmek istediğini anladım...

Ne zamana gelirsin dedim yarım saat dedi. Ay ben daha yataktaydım Kalktım hemen hazırlandım ama içim de kıpır kıpır. Sonra çıktım bahçeye bir dakika içinde geldi. Kedi burada mı dedi e yok :) Biraz yürüyelim dedim çünkü bahçenin içinde bir komşu görsün istemem... Yürüdük sonra bir banka oturduk. Aramızda mesafe var tabii. Çok güzel bir sohbetti :)

"E hasta kediyi bulamadık mı şimdi, ne güzel bana bir daha gelmek için bahane oldu" dedi

Öpmek için uzanmadı el sıkıştık ve gitti, buradan da artı puan...

Ay ben mutluyum yaa

Çok teşekkür ederiim mutluluğunuz daim olsun eşinle

Valla öyle hiç beklemediğim anda ve şekilde oldu ki insan nasip demek ki diyor :) İnşallah daha da güzel olur çook sağol

Ben 25 o 26 :)

Bu arada evet, bence de gitmemem iyi oldu... Ona direkt güvenmem aklında soru işareti yapabilirdi :)

Sagol canım Tesekkur ederim
Hersey gonlunce olsun hayırlısı olsun hakkında.ilk sayfayı okudugumda ne hoş ya roman gibi demiştim roman tadında da devam ediyor masallah size

MinervaMcGonagall cok tatlı bir konu olmuş.tum sayfaları okudum:)
bende eşimle buna benzer bır sekılde tanıştım.4.ayda nişan yaptık:)
ilk buluşmamızda bir cafe-restorantta tesadüf olmuştu 14subattı
çok sevımlı duygular bunlar.
o zamanda senın yasındaydım.4 yıl gectı ilk gunkı gibi aşığım.
ben onu ılk gördugumdede ne kadar yakışıklı Allah sahıbıne bagıslasın demıstım.
o sahıp benmişim.:)
inşallah daha güzel duyguları sen yaşarsın.

Sagol canım Tesekkur ederim
Hersey gonlunce olsun hayırlısı olsun hakkında.ilk sayfayı okudugumda ne hoş ya roman gibi demiştim roman tadında da devam ediyor masallah size

Çok teşekkür ederimm, inşallah her şey öyle olur başladığı gibi gider

Güzel yorumlarınıza minnettarım kızlar

Ahh maşallah maşallah sizeee, nasıl mutlu oldum hikayenizi okuyunca :) Bebeğiniz de sağlıkla gelir mutluluğunuza mutluluk katar inşallah

Tanışma yıldönümünüz de kutlu olsun Dört yıl sonra sizin gibi olsak keşke

Sanki kediyi aramislarda

Sempatikliğe bakın, benim bile kanım ısındı size :)) Veteriner iyidir iyii, hayvan severliğiniz ve espiri yeteneğiniz çok hoşuna gitmiştir ve ayağınızdaki babaanne terliği dikkatini bile çekmemiştir. Karakterinizle etkilemişsiniz, süsünüzle değil. Ben güzel bir enerji aldım açıkçası. Cesur olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…