- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Ask guzeldir mutlu olunYaa ağzım kulaklarımda yineBiraz daha samimi olalım söyleyeceğim ona da şarkımızın bu olduğunu
![]()

Yaslar kac evlenme tarihi vericem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ask guzeldir mutlu olunYaa ağzım kulaklarımda yineBiraz daha samimi olalım söyleyeceğim ona da şarkımızın bu olduğunu
![]()
6 ay sonra soz nisan ona gore ayarlayin
6 ay sonra soz nisan ona gore ayarlayin
Cok tesekkur ederim sende cok tatlisin ama ben her zaman tatli olmam baska konuda karsilasmayalim![]()
Konu açıldığından beri merakla takip ediyorum. Sizin için hayırlısı olur umarım.![]()
yıldönümünüz sevgililer günü mü olacak yani, unutulması imkansız bir tarih![]()
Gözlerim aktı 24 sayfayı okuycam diye kör oldumkediciğe bi şey oldu diye günlerdir konuyu açamayanlardanım ancak bu aşk hikayesini mutlulukla okudum :)) çok şükür pisicik de iyiymiş..
Gelişmeleri üşenmeden yazın olur mu?
Nedense bu hikaye güzel bi yerlere gidecek gibime geliyo.. hakkınızda hayırlısı olsun.. çok mutlu olun inşallah tabi mutluluğunuzu bizimle de paylaşın :))
Kaynana görümce elti öküz kocalar derken bu konu çok iyi geldi bana![]()
Bekliyoruz guzel haberlerinizi.6 ay mıııAyy öyle bir şey olmaz ama olursa da size kesin haber veririm artık
Ben de çok teşekkür ederim :) Bazı konular var ki insan sinirle ters yazabiliyor, inanın beni de tanıyamazsınız bazen![]()
Ben dedim sana adını koymak için güzel bir gün diye
Hep mutlu olun inşallah![]()
Nee güzel şeyler olmuuuuuş...
Dünya güzelleşiyooor.
Devamı da çok güzel olur inşalllah.
Okurken kıpır kıpır oldum bende :)![]()
Bekliyoruz guzel haberlerinizi.
Güzel bir enerji geldi bana
İnşallah olacak bu iş
aşk ne güzel şey Allah'ım :)
olur olur bu iş ben aldım o elektiriği![]()
Eşimle metroda tanışmış biri olarak heycan oldum :)
hayırlı olsun
bu bdalsikdan bu konunun çikacagini hiç tahmin etmmeistim
ilk defa okudum bayildim supersinizz siz amaaa
takibe aldim seni ve kedi doktorunuu maasalalh size![]()