Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Canım merhaba , senin rest günün yok kasların dinlenmesi lazım ama .. haftada 5 gün bence en ideal program olur.

Sabahları aç karnına pilates , öğleden sonra cardio 1 saat daha ideal

3 gün üst üste bu program sonra 1 gün rest sonra 2 gün daha sonra rest böyle daha uygun :)

Sade kahve çok işe yarar metabolizma açısından

Canım bende öyleyim yolda terazim kayıyor yorgunluktan Ama devam yolun sonu müthiş !

Bacak açmak istiyorum derken pek anlamadım

Şu an squat'ın 225 indeyim !!!! Neredeyse bitti kedi !!! Ama kafamda soru işareti bitince bu sayı artacak mi yoksa tekrar takvime göre 50'den mi başlayacağım ? :/

Canım bende öyleyim yolda terazim kayıyor yorgunluktan Ama devam yolun sonu müthiş !

Bacak açmak istiyorum derken pek anlamadım

:) Valla bacaklarım bazen yürürken titriyor millet dicek ne oluyor buna :)
Hani bacaklarını acıyorlarya jimnastikçiler yerle bir öyle :) Yani ben onlar gibi yapamam tabi ama onun gibi açmaktan bahsettim:)
Merhabaferonia squat poponu buyuttü mü

Benim henüz daha yeni ama hafiften toparlanmalar olduğunu hissediyorum. Ben önceden yaparkende tam yapmama rağmen baya fark etmişti

Ben büyüsün istemiyorum zaten dik ve büyük. O zaman ben yapmayım

Bugün 45 dk pilates sonrasında Butt Workout2 yapıldı. Squatı da birazdan yapacağım henüz 70'teyim.
Kedicim spordan ne kadar süre sonra yemek yenirse kilo alınmaz? spor saatlerimi bir türlü düzene koyamadım.

Merhaba sizi takip ediyorum bugün bende katılmak istiyorum. 165 boyunda 62 kg 2 çocuk annesiyim 1 sene oldu 2. Doğumumu yapalı benim sorunum basen bacak ve selülitler. Bana önerilerinizi bekliyorum

merhaba,boyum 1.58 kilom 42 ben kilo vermek yada sıkılaşmak için değil sağlıklı kilo almak için bişeyler yapmak istiyorum,nasıl bişey yapabilirim?

Şu an squat'ın 225 indeyim !!!! Neredeyse bitti kedi !!! Ama kafamda soru işareti bitince bu sayı artacak mi yoksa tekrar takvime göre 50'den mi başlayacağım ? :/
Waow süpersin !!! Squatın diğer programlarına başlaya bilirsin onlarda popo ve baca iç popo iç dış kaslarını çalıştırır. Birazdan paylaşacağım..
:) Valla bacaklarım bazen yürürken titriyor millet dicek ne oluyor buna :)
Hani bacaklarını acıyorlarya jimnastikçiler yerle bir öyle :) Yani ben onlar gibi yapamam tabi ama onun gibi açmaktan bahsettim:)
Tabi ki de Yoga ! Yoga hem güçlü kaslara hem dinç ve esnek bir vücuda sahip olmanı sağlar. Yoga 1 ci seviyeden başlarsan 2 ayda inanılmaaazz değişirsin. :)
Bugün 45 dk pilates sonrasında Butt Workout2 yapıldı. Squatı da birazdan yapacağım henüz 70'teyim.
Kedicim spordan ne kadar süre sonra yemek yenirse kilo alınmaz? spor saatlerimi bir türlü düzene koyamadım.

En az 30 dakika geçmeli sporun üstünden . .
Merhaba sizi takip ediyorum bugün bende katılmak istiyorum. 165 boyunda 62 kg 2 çocuk annesiyim 1 sene oldu 2. Doğumumu yapalı benim sorunum basen bacak ve selülitler. Bana önerilerinizi bekliyorum
Merhaba , Canım hiç diyet uyguladın mı haftada günde ne kadar spor yapabilirsin. Diyet uygulayıp sabit kalabilir misin ?
merhaba,boyum 1.58 kilom 42 ben kilo vermek yada sıkılaşmak için değil sağlıklı kilo almak için bişeyler yapmak istiyorum,nasıl bişey yapabilirim?
Merhaba , canım önce diyetisyene gitmelisin bence bu konuda ilk bir bilene danş sonra spor ile sağlık kas olarak kilo almak mümkün elbette

goncacım sende topik açsana çok bilgilisin ...

Sevgili kedi günde 1 saatimi ayırabilirim spora haftanın 5 yada 6 gunu yapabilirim diyette uygulayabildiğim kadar uyguluyorum. Bana yardım edersen sevinirim

Boy ve kilolarimiz ayniymis :) ben de 3 haftadir bu topicteyim, 2,5 haftadir rejimdeyim ve haftaici her gun pilates yapiyorum. Su an 59 kiloyum :)

Evlilik balayi hazirliklari derken bu topige cok giremedim ama devam ediyorum hem pilates hem rejime. Haftada 2 gun rest gunum, 5 gun pilates. Ebru Salli karinsavar yapiyorum cok etkili. 3 kilom gitti cok mutluyum, 4-5 kilo daha vericem dugunume kadar insallah. Bu cuma da diyetisyen kontrolum var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…