- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
Canım merhaba , senin rest günün yok kasların dinlenmesi lazım ama .. haftada 5 gün bence en ideal program olur.iki aylık bir program hazırladım, yorum yapıp fikir verirsen sevinirim kedicim
sabahları uyanınca su ve kahve içip yarım saat leslie dönüşümlü olarak burn/ firm yapıcam.
haftanın 3 - 4 günü cardio 2-3 günü de pilates.
yani sabah aç karnına yarım saat, öğleden sonra veya akşam 1 saat egzersiz.
beslenmemede dikkat ediyorum.
sence nasıl olur
Canım merhaba , doktorununuza başvur dunuz mu ? Bilinçsiz bir şey söylemek istemem doktorunuz hafif pilates öneriyorsa hamileler için esneklik ve doğumu kolaylaştıracak sıkı kalabileceğiniz egzersizler var .Iyi geceler hamileler nasil yapabilir acaba
Canım bende öyleyim yolda terazim kayıyor yorgunluktanBugün ki squat sayım 105 :)
Sayı arttıkça bacaklarımdaki ağrı da artıyor:) Çarpuk çurpuk yürücem yakında:)
Ya onu geçtimde kızlar ben bir şey sorucam size :) Ben bacaklarımı açmak istiyorum ama nasıl :) 30 a merdiven dayamış biri olarak bu bacakları nasıl esnetebilirim :)
Canım bende öyleyim yolda terazim kayıyor yorgunluktanAma devam yolun sonu müthiş !
Bacak açmak istiyorum derken pek anlamadım
Merhabaferonia squat poponu buyuttü mü
Ben büyüsün istemiyorum zaten dik ve büyük. O zaman ben yapmayım:) Valla bacaklarım bazen yürürken titriyor millet dicek ne oluyor buna :)
Hani bacaklarını acıyorlarya jimnastikçiler yerle bir öyle :) Yani ben onlar gibi yapamam tabi ama onun gibi açmaktan bahsettim:)
Benim henüz daha yeni ama hafiften toparlanmalar olduğunu hissediyorum. Ben önceden yaparkende tam yapmama rağmen baya fark etmişti
Waow süpersin !!! Squatın diğer programlarına başlaya bilirsin onlarda popo ve baca iç popo iç dış kaslarını çalıştırır. Birazdan paylaşacağım..Şu an squat'ın 225 indeyim !!!! Neredeyse bitti kedi !!! Ama kafamda soru işareti bitince bu sayı artacak mi yoksa tekrar takvime göre 50'den mi başlayacağım ? :/
Tabi ki de Yoga ! Yoga hem güçlü kaslara hem dinç ve esnek bir vücuda sahip olmanı sağlar. Yoga 1 ci seviyeden başlarsan 2 ayda inanılmaaazz değişirsin. :):) Valla bacaklarım bazen yürürken titriyor millet dicek ne oluyor buna :)
Hani bacaklarını acıyorlarya jimnastikçiler yerle bir öyle :) Yani ben onlar gibi yapamam tabi ama onun gibi açmaktan bahsettim:)
Bugün 45 dk pilates sonrasında Butt Workout2 yapıldı. Squatı da birazdan yapacağım henüz 70'teyim.
Kedicim spordan ne kadar süre sonra yemek yenirse kilo alınmaz? spor saatlerimi bir türlü düzene koyamadım.
Merhaba , Canım hiç diyet uyguladın mı haftada günde ne kadar spor yapabilirsin. Diyet uygulayıp sabit kalabilir misin ?Merhaba sizi takip ediyorum bugün bende katılmak istiyorum. 165 boyunda 62 kg 2 çocuk annesiyim 1 sene oldu 2. Doğumumu yapalı benim sorunum basen bacak ve selülitler. Bana önerilerinizi bekliyorum
Merhaba , canım önce diyetisyene gitmelisin bence bu konuda ilk bir bilene danş sonra spor ile sağlık kas olarak kilo almak mümkün elbettemerhaba,boyum 1.58 kilom 42 ben kilo vermek yada sıkılaşmak için değil sağlıklı kilo almak için bişeyler yapmak istiyorum,nasıl bişey yapabilirim?
goncacım sende topik açsana çok bilgilisin ...Hanımefendi hemen hemen bi' kaç üyenin 2-3 sorusunu seni göremeyince yanıtlaya vermişim. ''Kediiii'' diye başlayana sorulara hiç dokunmadım tabii farkındaysanız !! Zaten soruları yanıtlasam hepsine yazardım yoksa hepsine karışmak ne haddime yanlış anlaşıldım. Benimde sorularım olacak elbet ve bende başınızı bu kategori başlığı altında ağrıtacağım.
goncacım sende topik açsana çok bilgilisin ...
Waow süpersin !!! Squatın diğer programlarına başlaya bilirsin onlarda popo ve baca iç popo iç dış kaslarını çalıştırır. Birazdan paylaşacağım..
Heyecanla bekliyorum :)
Boy ve kilolarimiz ayniymis :) ben de 3 haftadir bu topicteyim, 2,5 haftadir rejimdeyim ve haftaici her gun pilates yapiyorum. Su an 59 kiloyum :)Merhaba sizi takip ediyorum bugün bende katılmak istiyorum. 165 boyunda 62 kg 2 çocuk annesiyim 1 sene oldu 2. Doğumumu yapalı benim sorunum basen bacak ve selülitler. Bana önerilerinizi bekliyorum