Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

kızlar fitnesse başladım bugün hayatımda ilk kez spor salonuna gidceğim bakalım nası olacak
hayırlı olsun balım Heyecan süper sonuçları inanılmaz olacak
Ders falan çalıştığım için epeydir uğrayamadım buraya.
Neler yapıyorsunuz hanımlar? (;
Balıımm

İyiyiz pek giremiyorum oyüzden az durgun buralar ama , iyiyiz fit olmaya hazırız

Günaydın seda , Kilo vermek için vejeteryan yani sebze ile beslenip zumba çok işe yarar , tabi ki diyet ile çalışıyorsan zumba harici ağırlıksız bölgesel çalışırsan erime hızlanır

Merhaba sizi takip ediyorum bugün bende katılmak istiyorum. 165 boyunda 62 kg 2 çocuk annesiyim 1 sene oldu 2. Doğumumu yapalı benim sorunum basen bacak ve selülitler. Bana önerilerinizi bekliyorum
rumuscum :) Şimdi sana 1 saatlik total body yani bütün vücudu çalıştıran biraz dikkat edip çikolata şeker beyaz ekmek ve tuzdan uzak durarak ( cips kola keklerden uzak durmanı söylememe gerek yok sanırım) istikrarlı haftada 5 gün yaparsan 2 ayda inan pişman olmayacağın döktüğün terelere değecek bir şey çıkacak

Bu 35 dk bunu 1 ay boyunca haftada 5 gün yap 2 .ci ay değiştreceğim programı

Çok çok tesekkur ederim bugün buna başlicam o zaman çok sağol

Bende geldim
Yahu fit olmak ne kadar önemli. Gecen kis benden 10- 15 yas genc bayanlarla yaristim. onlardan daha fittim yani.
Mereba bende bu hareketleri yapmak istiyorum bütün kilom basan ve bacaklarimda size sorum ben fazla kiloluyum 164 boy 84 kilo yum yani bu egzersizleri yapmak için önce zayiflamam mi gerek yoksa diyet ile birlikte hemen baslamalimiyim

Merhaba , önce zayıflaman lazım istersen benim çook sevdiğim 700-800 kalori yaktıran 1 saatlık egzersiz videosu var ! :)

tesekkürler tabiki isterim

Haftada 5-6 gün yaparsan bu videoyu aç karnına ve yaptıktan en az 30 dakika sonra yemek yeme , ciddi kilo kaybı yaşarsın elbette kahvaltına yemeğine dikkat etmelisin. Abur cubur, şeker , asitli içecekler , fazla yağlı şeyler yasak! Her şeyi yeterince almalısın .

Cok tesekkurler ben zaten ilk sayfada ki vidoyu indirdim bugün yarisini yaptim cok yoruldum devam edecm

Nasıl İNDİRİYOR sunuz banada söyler misiniz
Bilgisayarina free youtube programini indir.Sonra youtube dan istedigin vidonun adresini kopyala programi actiginda, alt kisimda yapistir var. oraya yapistir indir çok basit zaten program turkce.takıldigin birsey olursa sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…