- 23 Nisan 2008
- 74
- 0
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
haftada 3 gün 1 saat yapmalısın ve bol su tüketmelisin
Kızlar zayıflamadan kas yapamaz mıyız özellikle bacak ve karın kilom az ama kas yok
50 squat yaptım yalnız bacaklarım çok fena oldu umarım yanlış yapmıyorum dur sırtımda ağrıdı
Merhaba,ben de aramıza katılmak istiyorum. Yazılanları okudum,genelde herkes zaten zayıf..biraz daha zayıf daha doğrusu fit olmak istiyor ,ben bu alana pek uygun değilim ama yine de kendi çapımda spor yapmaya çalışıyorum.platese başladım,çok değil ama 20 dak. Sürüyor. Benim kalçam geniş, doğum kilolarımın tamamını da hala veremedim,bana plates dışında ne önerebilşrseniz,videoları da yapmaya çalışacağım ama hergün mü,ya da haftada ne kadar yapmalıyım,çok programsızım,neyi nezaman nasıl yapmalıyım hiç bi fikrim yok,yardımcı olursanız çooook sevinirim
Selam kedii :) Squata senin önceki konun sayesinde başlamıştım önceleri biraz çekincem vardı ama çok faydasını gördüm öncelikle teşekkür ederim o yüzden :) Acaba iç bacak sıkılaştırma için önerebileceğin bir şeyler var mı?Geldim geldim tamam :) Meşgulum bu aralar ondan pek giremedim :) Mativayona , bilgilere hazırsak başlayalım :)
46 47 arası boy 155 gibi yağım yok malesef aslında yağ da yapmam lazım bazı operasyonlar için ama sıkılaşmakta istiyorum bilemedim şimdiKilonuz kaç ? Kilonuz az ise yağ oranı anlaşılan düşük. Vücudunuzdaki yağ oranı düşük ve sıkılaşmak istiyorsaniz kas yapabilirsiniz. Fakat yaglariniz varsa ilk olarak onları yakmaniz gerekecektir.
Kilonuz ideal. Kas ve yağ için bol karbonhidrat ve protein ağırlı beslenmeniz gerekiyor.4
46 47 arası boy 155 gibi yağım yok malesef aslında yağ da yapmam lazım bazı operasyonlar için ama sıkılaşmakta istiyorum bilemedim şimdi
düşük omuzlar için ne önerirsiniz, hatta dar omuzlar
teşekkür ederim ilginiz için. benimkisi doğuştan değil de, duruş bozukluğundan falan sanırım. ayna karşısında dik tuttuğumda gayet ideal ve iyi görünüyo çünkü. ölçüsü de normalmiş boyuma göre ama ben yine de biraz daha dik dursun diye araştırıyorum :)Düşük omuz derken akla iki kavram gelir. Birisi hastalık olan tek düşük omuz biri ise doğuştan olan iki düşük omuz. Sanırım ikincisinden bahsediyorsunuz. Omuz egzersizlerine göz atmalısınız. Genel olarak omuzların geniş ve düz olması dambıl çalışmasından ve ağırlık çalışmasından olur. Düşük omuzlarınızı düz ve geniş olmasını istiyorsanız 2 kg dambıl ile çalışmaya başlayabilirsiniz.
Goncacım ' herkese cevap vermessen sevinirim . topiğimin kuralı sorular ben cevaplıyorum çünkü burası benim topiğim bilgi paylaşa bilirsin ama kafa karışmaması açısından BANA sorulan sorulara bana bırakırsan sevinirim. Bilgin olabilir ama benimde 7 senelk bir spor hayatım var bilgilerimi paylaşmak için bu topikteyim
Noooooooo ! Selülitler esaz sadece sporla gider. Kremler felan boş. Yediklerimizie ve spora dikkat edersek 1 ayda gidiyor kendimden biliyorum balııımmcanım çok güzel bir konu açmışsın tebrik ederim tam bana göre1. fotodaki bayanın popo mükemmel 2. fotodaki squat yapan kadının poposundaki selülitler ayağa kalkınca ortaya çıkıyor ya benimkilerde öyle. sanki sporla geçmezler gibi epey bir performans gerekiyor selülit için ya bu ara da pek vakit ayıramıyorum böyle şeylere havalarda soğuyunca bıraktım sporu ama ısınınca başlıycam tekrar.1. foto çok güzel ya tam motivasyonluk
Canım iç bacak için 20 ci sayfalara bakarsan videolar paylaştım + olarak yeşil çay ve yaban mersinide tüket yağ yakımını hızlandırır.Selam kedii :) Squata senin önceki konun sayesinde başlamıştım önceleri biraz çekincem vardı ama çok faydasını gördüm öncelikle teşekkür ederim o yüzden :) Acaba iç bacak sıkılaştırma için önerebileceğin bir şeyler var mı?
Yazım yanlış anlaşılmasın instagraına da baktım bilgili ve alakalısın ama bana sorulan soruları bana bırakırsaız sevinirim. Bilgi ve düşüncelerinizi hep paylaşın ... Ama video ve sorulara ben bakıyorum bilgilerimi sunmak önceden de tanıyan tanır oldukça verimliyim ama bu aralar malesef pek alakalı olamadım ama buralardayım
Goncacım ' herkese cevap vermessen sevinirim . topiğimin kuralı sorular ben cevaplıyorum çünkü burası benim topiğim bilgi paylaşa bilirsin ama kafa karışmaması açısından BANA sorulan sorulara bana bırakırsan sevinirim. Bilgin olabilir ama benimde 7 senelk bir spor hayatım var bilgilerimi paylaşmak için bu topikteyim