- 25 Ağustos 2014
- 893
- 917
- 37
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
Ben rejime bagli kalamıyorum. Plates bende yapıyorum yapamadığım zaman müzik açıp oynuyorumBoy ve kilolarimiz ayniymis :) ben de 3 haftadir bu topicteyim, 2,5 haftadir rejimdeyim ve haftaici her gun pilates yapiyorum. Su an 59 kiloyum :)
5 gün ideal rumsum :) 1 saat süpppeeerr ! :) Ben sana yarın bir program çıkartıcamSevgili kedi günde 1 saatimi ayırabilirim spora haftanın 5 yada 6 gunu yapabilirim diyette uygulayabildiğim kadar uyguluyorum. Bana yardım edersen sevinirim
Squatın çeşitleri şunlardır
Parallel squat : Elbette popoyu çalıştırıyor ama yoğun olarak arka bacak ve iç popo kaslarını çalıştırır.
Plie squat: İç bacak , popo dış kasları , üst bacak ağırlıklı çalıştırıyor , inanılmaz iç bacak toparlar bu hareket
Single leg squat : Popo üstt kasları, arka bacak kasları alt bacak kasları çalıştırır inanılmaz etkili bir egzersiz
>Squat programı bitenler ben programım bitince plie squata geçtim yada sumo squat hemen hemen aynılar her gün 15 er tane arttıra arttıra gittim . Sonuç SÜPERVideolu suuda paylaşıcam hepsinin.
Çok teşekkür ederim bekliyorum5 gün ideal rumsum :) 1 saat süpppeeerr ! :) Ben sana yarın bir program çıkartıcam
Şimdi paylaşıyoruuumm
30 günlük programım bitsin hemen bu squatlara geçeceğim teşekkürlerSquatın çeşitleri şunlardır
Parallel squat : Elbette popoyu çalıştırıyor ama yoğun olarak arka bacak ve iç popo kaslarını çalıştırır.
Plie squat: İç bacak , popo dış kasları , üst bacak ağırlıklı çalıştırıyor , inanılmaz iç bacak toparlar bu hareket
Single leg squat : Popo üstt kasları, arka bacak kasları alt bacak kasları çalıştırır inanılmaz etkili bir egzersiz
>Squat programı bitenler ben programım bitince plie squata geçtim yada sumo squat hemen hemen aynılar her gün 15 er tane arttıra arttıra gittim . Sonuç SÜPERVideolu suuda paylaşıcam hepsinin.
Canm misafirim vardı yarına hazır ! :)Kedicim bugün benim için bir program çıkartacaktın bekliyorum canım
Canım albbümü sildim ekleyince senide eklicem :)=Ne albümü ya çok merak ettim beni de alın. Bugün 240 squat bitti yarın 250 son bitiyor. Ve kedinin söylediği squat çeşitlerine başlayacağım.
Cumartesi günü misafirler sağ olsun pasta börek indirdim mideye Allah affetsin 5 km koştum :)
ben haftada 5 gün ebru şallının karınsavar hareketlerini yapıyorumBen rejime bagli kalamıyorum. Plates bende yapıyorum yapamadığım zaman müzik açıp oynuyorumiç bacak üst bacak selülit problem var herşeyi yaptım olmuyor. Sen neler yapıyorsun
HaahhahahahŞu konuyu her gordugumde ''kediyle nasıl zayiflanir ki?'' diyorum. Her defasında yaaa sonradan haaaaaaa oluyorum