Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Kızlar özel albüm yapıyorum özelden 3-5 istek geldi tabi ki eski tanıdıklarımdan özel bir befor albümü yapıyorum kısa süreli kaldıracağım kısa zamanda..

Selam kızlaaar, spordan geldim size yazıyorum ohh miss harika hissediyorumm :)

Kedicim albümünü ben de hörmek istiyorum napmam lazm güzelim?

yok canım ya ben yaptım gitmiyorlar azalıyor sıkılaşıyor ama gitmiyorlar ama ben yediklerime dikkat etmiyorum . çikolata firmasında çalışıyorum da ama kilom normal

Günaydın kızlar, bugün benim rest günüm:) yarın da sınavın var ayyyy:)
Yarın trainerla konuşup yeni bi proğram ayarlıcam size de yazarım:) bugünden itibaren çeki düzen vermek istiyorum beslenmeme, spor yapan birisi nasıl beslenmeli ki?
Boy: 1.57
Kilo: 57

Hadi kızlarım yeni yıl için güzel hedefler koyalım:)

Ayrıca kedicim bildirim falan yapıcak mıyız, bizi bi organize etsen güzelim:):)

Kaçamakları tamamen kesersek zaten olacak ferom biraz daha gayret ve istikrar lütfen :) Bende bayılıyorum yağmurlu havalra ingilterede yaşamak istiyorum bu yüzden :)
Albümü bekliyorum canım
Tamam canım bekle yapıcam :)
Selam kızlaaar, spordan geldim size yazıyorum ohh miss harika hissediyorumm :)

Kedicim albümünü ben de hörmek istiyorum napmam lazm güzelim?
Spor sonra inanılmaz güzel oluyor müthiş hissdiyorsunuz :) Canım ben senin ismini de ekleyeceeğim özel kişilere görebilirsin :)
yok canım ya ben yaptım gitmiyorlar azalıyor sıkılaşıyor ama gitmiyorlar ama ben yediklerime dikkat etmiyorum . çikolata firmasında çalışıyorum da ama kilom normal
Ama ne kadar yaptın , istikrarın var mı ? daha sert ve uzun vadeli yapmak lazım yağ yakıcı içcekler hazırlamalıyız :)
Canım sınavında bol şanslar :) Evet her gün yaptım bu şekilde bunlar yaptım diye rapor vereceğiz eğer yapamadıysanız cezalısınız topiğe yazmak yasak :)!!

Teşekkür ederim canm:) albüme baktım ya sen zaten harikasın hani bu haline daha da fit olmak için çabalıyosun helal olsun güZelim yaa

1,5 ay yaptım canım yağ yakıcı içecek ne olabilir maydonz suyu tarcın gibi mi

Kediciğim beni de ekler misin albümü bende görmek istiyorum :) ? Artık bende sizinle düzenli bir şekilde spor yapmak istiyorum yardımlarınız lazımmm :)

Bugün ki squat sayım 105 :)
Sayı arttıkça bacaklarımdaki ağrı da artıyor:) Çarpuk çurpuk yürücem yakında:)
Ya onu geçtimde kızlar ben bir şey sorucam size :) Ben bacaklarımı açmak istiyorum ama nasıl :) 30 a merdiven dayamış biri olarak bu bacakları nasıl esnetebilirim :)

Bugün hava biraz güzeldi yarım saatlik bir yürüyüşten sonra gece yarısına sarkan 20 dk karına yönelik cardio ve 10 dk bel hareketleri yaptım Squat da rest günümdü

aynı ben.

iki aylık bir program hazırladım, yorum yapıp fikir verirsen sevinirim kedicim
sabahları uyanınca su ve kahve içip yarım saat leslie dönüşümlü olarak burn/ firm yapıcam.
haftanın 3 - 4 günü cardio 2-3 günü de pilates.
yani sabah aç karnına yarım saat, öğleden sonra veya akşam 1 saat egzersiz.
beslenmemede dikkat ediyorum.
sence nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…