Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Boy ve kilolarimiz ayniymis :) ben de 3 haftadir bu topicteyim, 2,5 haftadir rejimdeyim ve haftaici her gun pilates yapiyorum. Su an 59 kiloyum :)
Ben rejime bagli kalamıyorum. Plates bende yapıyorum yapamadığım zaman müzik açıp oynuyorum:KK73: iç bacak üst bacak selülit problem var herşeyi yaptım olmuyor. Sen neler yapıyorsun :KK56:

Squatın çeşitleri şunlardır

Parallel squat : Elbette popoyu çalıştırıyor ama yoğun olarak arka bacak ve iç popo kaslarını çalıştırır.

Plie squat: İç bacak , popo dış kasları , üst bacak ağırlıklı çalıştırıyor , inanılmaz iç bacak toparlar bu hareket :KK66:

Single leg squat : Popo üstt kasları, arka bacak kasları alt bacak kasları çalıştırır inanılmaz etkili bir egzersiz :KK66:

>Squat programı bitenler ben programım bitince plie squata geçtim yada sumo squat hemen hemen aynılar her gün 15 er tane arttıra arttıra gittim . Sonuç SÜPER :KK66: Videolu suuda paylaşıcam hepsinin.

Eklentiler

• fitness-myth-busters-squats-variations.jpg
    fitness-myth-busters-squats-variations.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 153

Parallel squat : Elbette popoyu çalıştırıyor ama yoğun olarak arka bacak ve iç popo kaslarını çalıştırır.

Plie squat: İç bacak , popo dış kasları , üst bacak ağırlıklı çalıştırıyor , inanılmaz iç bacak toparlar bu hareket :KK66:

Single leg squat : Popo üstt kasları, arka bacak kasları alt bacak kasları çalıştırır inanılmaz etkili bir egzersiz :KK66:

>Squat programı bitenler ben programım bitince plie squata geçtim yada sumo squat hemen hemen aynılar her gün 15 er tane arttıra arttıra gittim . Sonuç SÜPER :KK66: Videolu suuda paylaşıcam hepsinin.

Kaydettim güzelce arşive uygulayacağım bakalım sonuçlar nasıl olacak :)

Günaydı...kedi sana bişey sormak istiyorum sence zumba mı leslie mi yoksa ikisi bir mi ben aslında zumbacıyım ama...bir de kardio tek başına yeterli mi kilo verme de yoksa kardio bölgesel paralel mi çalışılmalı

30 günlük programım bitsin hemen bu squatlara geçeceğim teşekkürler:KK49:

Haftasonu evde olmadığım için spor yapamadım :KK1:Bugün tam gaz başladım pilates ardından da karın ve bel egzersizleri yaptım. Bu arada 90. squattayım:KK28:

Ne albümü ya çok merak ettim beni de alın. Bugün 240 squat bitti yarın 250 son bitiyor. Ve kedinin söylediği squat çeşitlerine başlayacağım.
Cumartesi günü misafirler sağ olsun pasta börek indirdim mideye Allah affetsin 5 km koştum :)

Ben rejime bagli kalamıyorum. Plates bende yapıyorum yapamadığım zaman müzik açıp oynuyorum:KK73: iç bacak üst bacak selülit problem var herşeyi yaptım olmuyor. Sen neler yapıyorsun :KK56:
ben haftada 5 gün ebru şallının karınsavar hareketlerini yapıyorum:KK51:

X