Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Noooooooo ! Selülitler esaz sadece sporla gider. Kremler felan boş. Yediklerimizie ve spora dikkat edersek 1 ayda gidiyor kendimden biliyorum balııımm :KK49: O iri bir bayan ben göstermelik koydum onu oraya ..
Asıl haa soğukken güzel oluyor spor yapması ısınıyorsun :) :KK19:
yok canım ya ben yaptım gitmiyorlar azalıyor sıkılaşıyor ama gitmiyorlar ama ben yediklerime dikkat etmiyorum . çikolata firmasında çalışıyorum da :oops::oops::oops: ama kilom normal

Günaydın kızlar, bugün benim rest günüm:) yarın da sınavın var ayyyy:)
Yarın trainerla konuşup yeni bi proğram ayarlıcam size de yazarım:) bugünden itibaren çeki düzen vermek istiyorum beslenmeme, spor yapan birisi nasıl beslenmeli ki?
Boy: 1.57
Kilo: 57

Hadi kızlarım yeni yıl için güzel hedefler koyalım:)

Ayrıca kedicim bildirim falan yapıcak mıyız, bizi bi organize etsen güzelim:):)

Ben geldim:) Squata devam ediyorum zaten sadece onu yapıyorum :) Ama itiraf etmeliyim ki bi gün kaçamak yaptım zor geldi yapmadım. Saçımı başımı yolucam he:KK4: Dün dinlenme günümdü ama bugün atladığım günle bugünki sayımı yapacağım ceza bana :)
Yeme konusunda hiç takılmıyorum dikkat etmiyorum çünkü kilo almak istiyorum :)
foto çekicem hala çekemedim kaç gündür burda hava saat 2 olmadan kararıyor deli olcam he:KK43: Yağmuru kapalı havayı severimde bu çok fazla :)
Kaçamakları tamamen kesersek zaten olacak ferom biraz daha gayret ve istikrar lütfen :) Bende bayılıyorum yağmurlu havalra ingilterede yaşamak istiyorum bu yüzden :)
Albümü bekliyorum canım :KK60:
Tamam canım bekle yapıcam :)
Selam kızlaaar, spordan geldim size yazıyorum ohh miss harika hissediyorumm :)

Kedicim albümünü ben de hörmek istiyorum napmam lazm güzelim?
Spor sonra inanılmaz güzel oluyor müthiş hissdiyorsunuz :) Canım ben senin ismini de ekleyeceeğim özel kişilere görebilirsin :)
yok canım ya ben yaptım gitmiyorlar azalıyor sıkılaşıyor ama gitmiyorlar ama ben yediklerime dikkat etmiyorum . çikolata firmasında çalışıyorum da :oops::oops::oops: ama kilom normal
Ama ne kadar yaptın , istikrarın var mı ? daha sert ve uzun vadeli yapmak lazım yağ yakıcı içcekler hazırlamalıyız :)
Günaydın kızlar, bugün benim rest günüm:) yarın da sınavın var ayyyy:)
Yarın trainerla konuşup yeni bi proğram ayarlıcam size de yazarım:) bugünden itibaren çeki düzen vermek istiyorum beslenmeme, spor yapan birisi nasıl beslenmeli ki?
Boy: 1.57
Kilo: 57

Hadi kızlarım yeni yıl için güzel hedefler koyalım:)

Ayrıca kedicim bildirim falan yapıcak mıyız, bizi bi organize etsen güzelim:):)
Canım sınavında bol şanslar :) Evet her gün yaptım bu şekilde bunlar yaptım diye rapor vereceğiz eğer yapamadıysanız cezalısınız topiğe yazmak yasak :)!!

Kaçamakları tamamen kesersek zaten olacak ferom biraz daha gayret ve istikrar lütfen :) Bende bayılıyorum yağmurlu havalra ingilterede yaşamak istiyorum bu yüzden :)

Spor sonra inanılmaz güzel oluyor müthiş hissdiyorsunuz :) Canım ben senin ismini de ekleyeceeğim özel kişilere görebilirsin :)

Ama ne kadar yaptın , istikrarın var mı ? daha sert ve uzun vadeli yapmak lazım yağ yakıcı içcekler hazırlamalıyız :)

Canım sınavında bol şanslar :) Evet her gün yaptım bu şekilde bunlar yaptım diye rapor vereceğiz eğer yapamadıysanız cezalısınız topiğe yazmak yasak :)!!

Teşekkür ederim canm:) albüme baktım ya sen zaten harikasın :KK70: hani bu haline daha da fit olmak için çabalıyosun helal olsun güZelim yaa :KK66:

1,5 ay yaptım canım yağ yakıcı içecek ne olabilir maydonz suyu tarcın gibi mi

Kediciğim beni de ekler misin albümü bende görmek istiyorum :) ? Artık bende sizinle düzenli bir şekilde spor yapmak istiyorum yardımlarınız lazımmm :)

Bugün ki squat sayım 105 :)
Sayı arttıkça bacaklarımdaki ağrı da artıyor:) Çarpuk çurpuk yürücem yakında:)
Ya onu geçtimde kızlar ben bir şey sorucam size :) Ben bacaklarımı açmak istiyorum ama nasıl :) 30 a merdiven dayamış biri olarak bu bacakları nasıl esnetebilirim :)

Bugün hava biraz güzeldi yarım saatlik bir yürüyüşten sonra gece yarısına sarkan 20 dk karına yönelik cardio ve 10 dk bel hareketleri yaptım:-) Squat da rest günümdü:KK3:

Kızlar bu arada benimde 159 boyum hadi 160 diyelim biz ona:)
Kilomda şu an 50:/ Ve ben bu kilodayken yüzüm biraz zayıf duruyor 52-54 arası tam benlik bi kilo ama o zamanda göbiş ayva göbeği oluyor ve bacaklarımın üstü birazcık şişiyor.
Ben 54 kiloda göbeği olmayan ve bacaklarımın şu anki zayıflığında olmasını istiyorum :) Ve birde kas istemiyorum :))))
Yapacağım egzersizlere karar vericem bu akşam :) Sırt ve bel ağrım içinde muhakkak pilates yapmak istiyorum :) Ayrıca pilates istememin diğer sebebi de bacak boyum kısa pilates bütün kasları uzattığı için işe yarayacaktır :)
İşe girene kadar yaptım yaptım sonra kalıcak yine :)
aynı ben.

iki aylık bir program hazırladım, yorum yapıp fikir verirsen sevinirim kedicim
sabahları uyanınca su ve kahve içip yarım saat leslie dönüşümlü olarak burn/ firm yapıcam.
haftanın 3 - 4 günü cardio 2-3 günü de pilates.
yani sabah aç karnına yarım saat, öğleden sonra veya akşam 1 saat egzersiz.
beslenmemede dikkat ediyorum.
sence nasıl olur

X