- 5 Kasım 2014
- 78
- 30
- 36
- Konu Sahibi KedidirKedii
Albümü bekliyorum canımKızlar özel albüm yapıyorum özelden 3-5 istek geldi tabi ki eski tanıdıklarımdan özel bir befor albümü yapıyorum kısa süreli kaldıracağım kısa zamanda..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Albümü bekliyorum canımKızlar özel albüm yapıyorum özelden 3-5 istek geldi tabi ki eski tanıdıklarımdan özel bir befor albümü yapıyorum kısa süreli kaldıracağım kısa zamanda..
Kızlar özel albüm yapıyorum özelden 3-5 istek geldi tabi ki eski tanıdıklarımdan özel bir befor albümü yapıyorum kısa süreli kaldıracağım kısa zamanda..
yok canım ya ben yaptım gitmiyorlar azalıyor sıkılaşıyor ama gitmiyorlar ama ben yediklerime dikkat etmiyorum . çikolata firmasında çalışıyorum da ama kilom normalNoooooooo ! Selülitler esaz sadece sporla gider. Kremler felan boş. Yediklerimizie ve spora dikkat edersek 1 ayda gidiyor kendimden biliyorum balııımm O iri bir bayan ben göstermelik koydum onu oraya ..
Asıl haa soğukken güzel oluyor spor yapması ısınıyorsun :)
tatlım karna yönelik yaptığın cardio ve mekik videolarını gönderir misinBugunde tamamdir, 10 dk karna yonelik cardio, Leslie Sansone 3 miles (ikincisinden basladim) ve 10 dk mekik videosu
Kaçamakları tamamen kesersek zaten olacak ferom biraz daha gayret ve istikrar lütfen :) Bende bayılıyorum yağmurlu havalra ingilterede yaşamak istiyorum bu yüzden :)Ben geldim:) Squata devam ediyorum zaten sadece onu yapıyorum :) Ama itiraf etmeliyim ki bi gün kaçamak yaptım zor geldi yapmadım. Saçımı başımı yolucam he Dün dinlenme günümdü ama bugün atladığım günle bugünki sayımı yapacağım ceza bana :)
Yeme konusunda hiç takılmıyorum dikkat etmiyorum çünkü kilo almak istiyorum :)
foto çekicem hala çekemedim kaç gündür burda hava saat 2 olmadan kararıyor deli olcam he Yağmuru kapalı havayı severimde bu çok fazla :)
Tamam canım bekle yapıcam :)Albümü bekliyorum canım
Spor sonra inanılmaz güzel oluyor müthiş hissdiyorsunuz :) Canım ben senin ismini de ekleyeceeğim özel kişilere görebilirsin :)Selam kızlaaar, spordan geldim size yazıyorum ohh miss harika hissediyorumm :)
Kedicim albümünü ben de hörmek istiyorum napmam lazm güzelim?
Ama ne kadar yaptın , istikrarın var mı ? daha sert ve uzun vadeli yapmak lazım yağ yakıcı içcekler hazırlamalıyız :)yok canım ya ben yaptım gitmiyorlar azalıyor sıkılaşıyor ama gitmiyorlar ama ben yediklerime dikkat etmiyorum . çikolata firmasında çalışıyorum da ama kilom normal
Canım sınavında bol şanslar :) Evet her gün yaptım bu şekilde bunlar yaptım diye rapor vereceğiz eğer yapamadıysanız cezalısınız topiğe yazmak yasak :)!!Günaydın kızlar, bugün benim rest günüm:) yarın da sınavın var ayyyy:)
Yarın trainerla konuşup yeni bi proğram ayarlıcam size de yazarım:) bugünden itibaren çeki düzen vermek istiyorum beslenmeme, spor yapan birisi nasıl beslenmeli ki?
Boy: 1.57
Kilo: 57
Hadi kızlarım yeni yıl için güzel hedefler koyalım:)
Ayrıca kedicim bildirim falan yapıcak mıyız, bizi bi organize etsen güzelim:):)
Albümü yaptım izin verdiklerim görebilirler ..
Kaçamakları tamamen kesersek zaten olacak ferom biraz daha gayret ve istikrar lütfen :) Bende bayılıyorum yağmurlu havalra ingilterede yaşamak istiyorum bu yüzden :)
Tamam canım bekle yapıcam :)
Spor sonra inanılmaz güzel oluyor müthiş hissdiyorsunuz :) Canım ben senin ismini de ekleyeceeğim özel kişilere görebilirsin :)
Ama ne kadar yaptın , istikrarın var mı ? daha sert ve uzun vadeli yapmak lazım yağ yakıcı içcekler hazırlamalıyız :)
Canım sınavında bol şanslar :) Evet her gün yaptım bu şekilde bunlar yaptım diye rapor vereceğiz eğer yapamadıysanız cezalısınız topiğe yazmak yasak :)!!
Kaçamakları tamamen kesersek zaten olacak ferom biraz daha gayret ve istikrar lütfen :) Bende bayılıyorum yağmurlu havalra ingilterede yaşamak istiyorum bu yüzden :)
Tamam canım bekle yapıcam :)
Spor sonra inanılmaz güzel oluyor müthiş hissdiyorsunuz :) Canım ben senin ismini de ekleyeceeğim özel kişilere görebilirsin :)
Ama ne kadar yaptın , istikrarın var mı ? daha sert ve uzun vadeli yapmak lazım yağ yakıcı içcekler hazırlamalıyız :)
Canım sınavında bol şanslar :) Evet her gün yaptım bu şekilde bunlar yaptım diye rapor vereceğiz eğer yapamadıysanız cezalısınız topiğe yazmak yasak :)!!
aynı ben.Kızlar bu arada benimde 159 boyum hadi 160 diyelim biz ona:)
Kilomda şu an 50:/ Ve ben bu kilodayken yüzüm biraz zayıf duruyor 52-54 arası tam benlik bi kilo ama o zamanda göbiş ayva göbeği oluyor ve bacaklarımın üstü birazcık şişiyor.
Ben 54 kiloda göbeği olmayan ve bacaklarımın şu anki zayıflığında olmasını istiyorum :) Ve birde kas istemiyorum :))))
Yapacağım egzersizlere karar vericem bu akşam :) Sırt ve bel ağrım içinde muhakkak pilates yapmak istiyorum :) Ayrıca pilates istememin diğer sebebi de bacak boyum kısa pilates bütün kasları uzattığı için işe yarayacaktır :)
İşe girene kadar yaptım yaptım sonra kalıcak yine :)
beni de ekler misin kedicimAlbümü yaptım izin verdiklerim görebilirler ..