Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Günaydınn kızlar bugün çok işim var sadece bu videoyu yaptım uzun zamandır böyle tirrememiştim iç bacak bacak arkası ve popo ana hedefli çok etkili bir video

Selam canlar dün yine giremedim, evde değildim. Öğlen gittiğim yerde az bulgur pilavı, biraz haşlanmış tavuk ve bir ev yapımı poğaça yedim. Akşam da 150 gr kadar ızgara bonfile, bol yeşil salata ve iki kaşık zeytinyağlı kereviz vardı. Sporum ise evden çıkmadan yapabildiğim 15 dk kadar kardiyo+kuvvet antrenmanı...

Bugün şimdi yine dışarıdayım, yarım el açması börek yicem. Yerken biraz üzülüyorum ama her zaman da yapılmıyor Akşam evde fırında levrek yapıcaz. Yanında bol yeşil salata ile :) bugün rest, yarın daha iyi bir tempo ile dönüş yapacağım.
Yarın da kahvaltıya bir yere davetliyim, umarım ufak hasarlarla bu haftayı atlatırım

Ben geldim pizzayla hemde
Yulaf unuyla yaptım ama biraz cıvık oldu beyaz unda kattım mecbur evde 1.5 bardak kadar yulaf kalmıştı
Sosunu ketçap ve biraz çemen karıştırdım su ekledim pişirdim
Üstüne mantar haşlanmış tavuk biber tulum peyniri de rendeledim miss oldu hamur İlkte biraz katı gibi ama ama 5 10 yumuşuyor 2 dilim yedim geri kalanı evdekiler hüpletir

Ben 20 dakika spor yaptım ama 10000 adım attım yani yürüyüşe çıktım
Sende iyisin yavrum bileklik ağırlıkları gelmedimi daha?
geldi kuzu yarım kilo taktım üstüne hareketleri yaparken 2kgdambilla yapıyorum bir bacaga2.5 kilo işte bide bilekte ağırlıklarla 6dk köprü yaptım tek ayak normal falan

Ay kizlar benim kilo gunlerdir bi asagi bi yukari zip zip zipliyo:)) Aaa biz bu arada 15inde yeni olcu almicak miydik noldu o is?
yavrum biz aldık sende de bekliyorum benim 1. 5 cm Artemis 1 er cm İncelme var diğer fit hatununda 1 cm İncelme var
Zaten kilo sabit duramaz. Yeriz içeriz 1 kg yukarı 1 kg aşağı bende 56.500 55.500 inip çıkıyor yediklerime bağlı ama sabit beşli 55..550

Aman tanriiim nasi kacirmisim bunu ben Yarin sabah hemen aliyorum ben de:) Sorma kedi yaa bi 57'li bi 58'li kilo goruyorum ben de... Bi haftadir sporu da biraz bosladim, aksam agirliga gideyim bari

egzersizler finniiişşş 2.5 aylık spor sonrası ilk defa karın çalıştım aman yarabbi akşama 6-7 km de yine yürüyüşe çıkacağım tamam .
2 yumurta biraz peynir domates ve yeşil çay ile kahvalttı yapacağım
bugün havuçlu kereviz salatası yapacağım yanına 1 dilim tavuk bonfile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…