- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.361
Canım aklımdasın dünden beri hafta sonu yoğunluğunu biliyorumHellooo. Gunlerdir giremedim, tasinicaz ev telasesindeyim. Ben de 1-2 video yapicam artik bugun:))
Tesekkurler kedicim, yoruldum valla ev bakinmaktan haftasonundan hicbisey anlamadim yaCanım aklımdasın dünden beri hafta sonu yoğunluğunu biliyorum☺ hayırlısı olsun kuzum Allah içine sindirsin ❤
Çok zor ev taşımak ya tahmin edebiliyorumTesekkurler kedicim, yoruldum valla ev bakinmaktan haftasonundan hicbisey anlamadim ya
ben bugün 2.5 kg ağırlıkla mari yaptım 10dkda karın,6 dk da köprü yapmıştım. seviniyordum senin sporları okuyunca sevnmem geçti helal olsun10000 adımında tamamladım öleceğim
Ben 20 dakika spor yaptım ama 10000 adım attım yaniben bugün 2.5 kg ağırlıkla mari yaptım 10dkda karın,6 dk da köprü yapmıştım. seviniyordum senin sporları okuyunca sevnmem geçti helal olsun
geldi kuzu yarım kilo taktım üstüne hareketleri yaparken 2kgdambilla yapıyorum bir bacaga2.5 kilo işte bide bilekte ağırlıklarla 6dk köprü yaptım tek ayak normal falanBen 20 dakika spor yaptım ama 10000 adım attım yaniyürüyüşe çıktım
Sende iyisin yavrum bileklik ağırlıkları gelmedimi daha?
işte çok iyi spor yapmışsın onu diyorum:))Ben 20 dakika spor yaptım ama 10000 adım attım yaniyürüyüşe çıktım
Sende iyisin yavrum bileklik ağırlıkları gelmedimi daha?
Yani ii :)işte çok iyi spor yapmışsın onu diyorum:))
yavrum biz aldık sende de bekliyorum benim 1. 5 cm Artemis 1 er cm İncelme varAy kizlar benim kilo gunlerdir bi asagi bi yukari zip zip zipliyo:)) Aaa biz bu arada 15inde yeni olcu almicak miydik noldu o is?
Aman tanriiim nasi kacirmisim bunu benyavrum biz aldık sende de bekliyorum benim 1. 5 cm Artemis 1 er cm İncelme vardiğer fit hatununda 1 cm İncelme var ❤
Zaten kilo sabit duramaz. Yeriz içeriz 1 kg yukarı 1 kg aşağı bende 56.500 55.500 inip çıkıyor yediklerime bağlı ama sabit beşli 55..550
Süpersin kuzum!Hellooo kizlar. Dunku sporum: 20 dk bisiklet, 20 dk mari winsor, 20 dk karin pilatesi:) Sabah da olculerimi aldim:
Gogus: 85.5
Bel: 66.5
Kalca: 95
Bacak: 53