- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.341
Evet abs yap süper bende abs bakayım hatta hangi video yapıcam at bende bakayım seversem yapayım şimdi kahvaltı edicem daha evi temizledik iş güç derken kendimizi doyuramadık. Bir yemek yiyeyim 4 5 gibi yapalım.tamam canım bugün daha yapmıyorum o zaman , ama hoşuma gittigi için yapıyordumabs mi yapsam onun yerine
tamam canım bir video bulalım onda gidelim o zaman ben şimdi bakinayim sen onaylarsan başlarız düzenli yapmaya alışınca da değiştiriz ok?Evet abs yap süper bende abs bakayım hatta hangi video yapıcam at bende bakayım seversem yapayım şimdi kahvaltı edicem daha evi temizledik iş güç derken kendimizi doyuramadık. Bir yemek yiyeyim 4 5 gibi yapalım.
Bende ilk 10 gün dambıl sız sonraki 10 gün 5 kiloluk su şişesiyletamam canım ben dambilla 25e kadar geldim o zaman dambili bırakıp düz devam ederim önce öyle alisayim sonra dambıl eklerim zaten arkasına da mari yapınca tamam olur.
bu arada karın için ne düşünüyorsun bende yapmak istiyorum karnında hafif yağlar var onlar gitsin six packler çizgileri çıksın istiyorum hangi videoyu önerirsin
Oki kuzumtamam canım bir video bulalım onda gidelim o zaman ben şimdi bakinayim sen onaylarsan başlarız düzenli yapmaya alışınca da değiştiriz ok?
anaa 10 kilo ne hey maşallahBende ilk 10 gün dambıl sız sonraki 10 gün 5 kiloluk su şişesiylesonra 10 kg ile devam ettim bir anda olmaz. Ben ilk dambıllarla yaptığımda nefesim ağzımdan çıkmıyordu inan
tamam minnoşum afiyet olsunOki kuzum❤ sen bak bende bir yemek yiyim bakarım şuan açlık başıma vurdu.
tamam minnoşum afiyet olsun
buldum kuzum ama ağır gelir mi bilemiyorum ,benimde maske var kafada banyoya girmeden yaparım atayım beğenirsen yapalım beğenmezsen sen seç bir taneBaktın mı yavrum birşeyler abs için ben şimdi duşa gireceğim saçımda keratin var buz dolabını sildim bulaşık çamaşır derken yine spora vakit ayıramadım saçımı yıkayıp kurutup aralara paket atacağım 3 5 bebek sarısı oreal aldımbulursan bak banada at yada akşam bakarım sen bakmazsan bugün mutlaka bir egzersiz yapacağım
Bayıldım saçımda boya var yıkanayım yapalım alt karın muhteşem çalışır bizim gibi altta yağ deri kalanlarabuldum kuzum ama ağır gelir mi bilemiyorum ,benimde maske var kafada banyoya girmeden yaparım atayım beğenirsen yapalım beğenmezsen sen seç bir tane
tamamdır kuzu saçının resmini isterim ona göreBayıldım saçımda boya var yıkanayım yapalım alt karın muhteşem çalışır bizim gibi altta yağ deri kalanlara
Süper okkeydirtamamdır kuzu saçının resmini isterim ona görebende banyo için maskelerimi hazırladım kürleri hazırladım yapalım bunu . bugün pazar , pazar pazartesi salı yapıp çarşamba rest sonra Perşembe cuma yapıp cumartesi off olsun
yani çarşamba ve cumartesii hariç her gün yapalım uyar mı
ücretli mi bu program canım?Benim en sorunlu bölgelerim karın ve bacaklardı. Spora başladığımda (3 yıl önce) direkt karına yönelik antrenmanlarla başlamıştım; jillian michaels'in 6week 6pack programı gibi... o zamandan beri hiç beslenmemi düzene oturtamadigim için uzun süreli etkisini göremedim ama bu en son yaptığım T25 ve nike training uygulamasıyla en en ennn hoşuma giden etkilerin gerçekleştiği bölgeler karın, bacaklar ve kalça oldusize gerçekten nike training club uygulamasını öneriyorum kızlar, hem çok keyifli hem de uygunluk durumuna göre kaç dakikam varsa seçip o egzersizi yapıyorum. Kendisi de bana haftalık program oluşturuyor. Çok çok çoookk memnunum kızlar henüz sixpack olmasa da çokça gölgesi düştü diyebiliriz
vay güzel menü olmuş amaBugün menü güncellemesi yapayım
11.00: sucuklu omlet, 1 parca beyaz peynir, 5 zeytin, 5-6 dal roka, 1 salatalık, 2 şekersiz çay, 1 dilim tam buğday
12.00: sade türk kahvesi
14.00: spordan sonra küçük bir muz
16.00: 2 lahmacun, 1 içli köfte, 2 çiğköfte, yanında bol yeşillik ve birkaç dilim turp, 1 bardak ayran
Klasik pazar günü kebapçılıquè
ücretli mi bu program canım?