Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

tamam canım bugün daha yapmıyorum o zaman , ama hoşuma gittigi için yapıyordum abs mi yapsam onun yerine
Evet abs yap süper bende abs bakayım hatta hangi video yapıcam at bende bakayım seversem yapayım şimdi kahvaltı edicem daha evi temizledik iş güç derken kendimizi doyuramadık. Bir yemek yiyeyim 4 5 gibi yapalım.

Evet abs yap süper bende abs bakayım hatta hangi video yapıcam at bende bakayım seversem yapayım şimdi kahvaltı edicem daha evi temizledik iş güç derken kendimizi doyuramadık. Bir yemek yiyeyim 4 5 gibi yapalım.
tamam canım bir video bulalım onda gidelim o zaman ben şimdi bakinayim sen onaylarsan başlarız düzenli yapmaya alışınca da değiştiriz ok?

Bende ilk 10 gün dambıl sız sonraki 10 gün 5 kiloluk su şişesiyle sonra 10 kg ile devam ettim bir anda olmaz. Ben ilk dambıllarla yaptığımda nefesim ağzımdan çıkmıyordu inan

Baktın mı yavrum birşeyler abs için ben şimdi duşa gireceğim saçımda keratin var buz dolabını sildim bulaşık çamaşır derken yine spora vakit ayıramadım saçımı yıkayıp kurutup aralara paket atacağım 3 5 bebek sarısı oreal aldım bulursan bak banada at yada akşam bakarım sen bakmazsan bugün mutlaka bir egzersiz yapacağım
tamam minnoşum afiyet olsun

buldum kuzum ama ağır gelir mi bilemiyorum ,benimde maske var kafada banyoya girmeden yaparım atayım beğenirsen yapalım beğenmezsen sen seç bir tane

Bayıldım saçımda boya var yıkanayım yapalım alt karın muhteşem çalışır bizim gibi altta yağ deri kalanlara
tamamdır kuzu saçının resmini isterim ona göre bende banyo için maskelerimi hazırladım kürleri hazırladım yapalım bunu . bugün pazar , pazar pazartesi salı yapıp çarşamba rest sonra Perşembe cuma yapıp cumartesi off olsun
yani çarşamba ve cumartesii hariç her gün yapalım uyar mı

Süper okkeydir

Benim en sorunlu bölgelerim karın ve bacaklardı. Spora başladığımda (3 yıl önce) direkt karına yönelik antrenmanlarla başlamıştım; jillian michaels'in 6week 6pack programı gibi... o zamandan beri hiç beslenmemi düzene oturtamadigim için uzun süreli etkisini göremedim ama bu en son yaptığım T25 ve nike training uygulamasıyla en en ennn hoşuma giden etkilerin gerçekleştiği bölgeler karın, bacaklar ve kalça oldu size gerçekten nike training club uygulamasını öneriyorum kızlar, hem çok keyifli hem de uygunluk durumuna göre kaç dakikam varsa seçip o egzersizi yapıyorum. Kendisi de bana haftalık program oluşturuyor. Çok çok çoookk memnunum kızlar henüz sixpack olmasa da çokça gölgesi düştü diyebiliriz

Bugün menü güncellemesi yapayım
11.00: sucuklu omlet, 1 parca beyaz peynir, 5 zeytin, 5-6 dal roka, 1 salatalık, 2 şekersiz çay, 1 dilim tam buğday
12.00: sade türk kahvesi
14.00: spordan sonra küçük bir muz
16.00: 2 lahmacun, 1 içli köfte, 2 çiğköfte, yanında bol yeşillik ve birkaç dilim turp, 1 bardak ayran

Klasik pazar günü kebapçılıquè

ücretli mi bu program canım?

vay güzel menü olmuş ama inşallah bu ay daha çok incelir ocakta daha iyi oluruz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…