- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.381
Tirnaklar bomba kediciiim
Kızzummm nerelerdesinben bugün 2.5 kg ağırlıkla mari yaptım 10dkda karın,6 dk da köprü yapmıştım. seviniyordum senin sporları okuyunca sevnmem geçti helal olsun
pazartesi sınavlarım başlıyor kuzum onlara hazırlanıyorum pek gelemedim ihmal ettim burayı kusura bakmayın ama sporlarima devam ediyorum dün de 30 DK yaptım . bilek ağırlığını bacaklarıma takip artı olarak 2 kg daha ekleyip o şekilde hareketleri yapıyorum bide ABS başladık ya dün onu da yaptım. sizler ne alemdesiniz birleri hamburger yemis galiba@_arte
Kızzummm nerelerdesin ☺
Ben bikac gun bosladim ama son 2 gundur toparladim:)pazartesi sınavlarım başlıyor kuzum onlara hazırlanıyorum pek gelemedim ihmal ettim burayı kusura bakmayın ama sporlarima devam ediyorum dün de 30 DK yaptım . bilek ağırlığını bacaklarıma takip artı olarak 2 kg daha ekleyip o şekilde hareketleri yapıyorum bide ABS başladık ya dün onu da yaptım. sizler ne alemdesiniz birleri hamburger yemis galiba
Allah kolaylık versin yavrum başarılar inşallahpazartesi sınavlarım başlıyor kuzum onlara hazırlanıyorum pek gelemedim ihmal ettim burayı kusura bakmayın ama sporlarima devam ediyorum dün de 30 DK yaptım . bilek ağırlığını bacaklarıma takip artı olarak 2 kg daha ekleyip o şekilde hareketleri yapıyorum bide ABS başladık ya dün onu da yaptım. sizler ne alemdesiniz birleri hamburger yemis galiba
Maşallah izmirli benimde bugün yürüyüşe çıkmam lazım dün çıkmadımGunaydiiiin kizceler❤ Bugunku menum:
Oglen: protein tabagi (3 yumurta, yanina 200 gr kadar izgara et)
Aksam: buyuk bi kase sebzeli tavuk corbasi, 150 gr haslanmis tavuk, brokoli, 2 kasik yogurt, 2 kasik pilav
Spor sonrasi: yarim olcek protein tozu
Spor: 20 dk bisiklet, 40 dk agirlik, 12 bin adim
Sen ayil bakalim benim de uyku vakti geldiMaşallah izmirli benimde bugün yürüyüşe çıkmam lazım dün çıkmadım
Bir kahve içip ayılmak istiyorum
İyi geceler yavrumSen ayil bakalim benim de uyku vakti geldi
Şahane günHellooo kedicimBen de dun spor yaptim hemen menumu de paylasiyim
Sabah: 4 kasik yogurt, 1 olcek protein tozu, yarim muz, 1 kivi, 2 kasik sekersiz granola
Aksam: 200 gr kuzu sis, 5 kasik acili ezme, 4 kasik haydari, 1 tane dusuk karbonhidratli lavas, 1 bira
Spor sonrasi: yarim olcek protein tozu
Spor: 8 bin adim, 40 dk agirlik calismasi
Aksamustu de regl oldum, cok sistim zaten bikac gundur kurtulucam sonunda odemden:)
günaydın kuzummGünaydın kızlarçayınızı kahvenizi içip sonra egzersiz sonra duş sonra kahvaltı hadi bakalım. Eki Görüntüle 2568463
Kuzuum nabergünaydın kuzumm
iyilik kuzu cebellesiyorumKuzuum naber