Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Kızlar akşama tencerede kereviz ve sapları patates 2 de havuç koyup haşlayıp salata yapıcam
Kalan suyunu dökmicem bide kereviz saplarını da suda bırakcam tabaktaki soğan sarımsak ve zencefil eklicem kaynayınca belendırlayıp tavuk ve şehriye eklicem mis gibi çorba olacak akşam menüm böyle olacak çok sağlıklı doyurucu yanına 2 dilim ekmek biraz yoğurt yerim .

Sabah 2 yumurtayla peynirli omlet yaptım 5 dilim ekmekle yedim yanına 8 10 tane zeytin yeşil çay

Akşam yürüyüş iptal olabilir çok şiddetli yağmur geliyor İzmire
Gelmezse çıkacağım ama

Aynen öyle şahanesin bu hem sıkıcı olmayan bir program ben bu programı çok seviyorum nedense program değiştircem adapte olamıyorum canım çikolata gibi bunları çekiyor
yapabilirim demi. şimdilik Mariyi bacajta ağırlıkla yapıyorum bacaklarım çok feci et kesmiş , bu etkilidir sen bunu yapıyordun kuzu dur bakalım yarın buna baslicam

afiyet olsub canım çekti he :)

ne demekkuzum helal olsun tarif dediğin gibi var mı bir püf noktası bende deneyim
Yok kuşum suda sebzeleri haşla suyunu başka tencereye al ben Biraz daha su ilave ettim içine soğan sarımsak zencefil tavuk at bi 20 dk sonra tavukları çıkarttım Blendir dan geçirdim pürüzsüz oldu tavukları tiftip attım 1. 5 kahve fincanı şehriye ekledim şehriye ler pişincr hazır
neler aldın kız

yatarken bacaklarımı oynatırken bile aciyor ya
Gece kremi aldım bee beautinin 15 TL düşmüş pamuk ve aseton aldım indirimdeydi
Aylaynır aldım wet wild den 13 tl düşmüş bide oje aldım 3 tane

Normal et kesmesi hem ağırlık hemde ara verdin ham kalmışsın alışır 2 3 güne bilirim o et kesmeleri i ilk haftalar bende öyleydim oyy anam anam diye eğilip kalktım

tarifi denerim canım teşekkür ederim
hangi highlighter aldiinn
indirim varmış diyolar yarına kadar

Selam kızlar
Dün de yazamadım, maalesef iyi beslendiğimi söyleyemeyeceğim. Öğlen dışarıdaydım, erkek arkadaşım bir süreliğine şehir dışına gidiyor diye biraz dikkat edemedim. Akşam da bir kase mercimek çorbası, 2 köfte, 1 kaşık zeytinyağlı kereviz ve 4-5 zeytinyağlı yaprak sarma yedim.

Az önce ölçüm yaptım. Iki gündür yediğim tatlılar, hamur işleri ve aksattığım sporum olmasa bence daha iyi sonuçlar olabilirdi. Buna da şükür, hepsinden birer santim incelmişim

15.12.19 güncel ölçülerim:
Göğüs: 87cm
Bel: 67cm
Kalça: 96cm
Bacak: 55cm

Şimdi bunun üzerine gidip güzel bir kahvaltı yapacağımmm

kuzum senin dedigin videoda 25e kadar gelebildim dambillarla yapayım dedim kan ter içinde kaldım arkasına da bacağıma 2ser kiloluk ağırlıkla mari Winsor yaptım

Balım hoşgeldin iyi pazarlar güncelliyprum ölçüleri bakamadım daha nekadar incelmişsib bakıp tebrik mesajımla geri geleceğim.
kuzum senin dedigin videoda 25e kadar gelebildim dambillarla yapayım dedim kan ter içinde kaldım arkasına da bacağıma 2ser kiloluk ağırlıkla mari Winsor yaptım
bacaklarım felç akşama 1 tur daha mari yapıcam KedidirKedii toplamda x2 mari ve 25dk senin video bu video baya zormuş kondisyon istiyor daha hafif yok mu yav
Canım bak hata yapıyorsun eğer zorlandıysan akşama 2ci kez mari yapma. Daha çok yapman zamanı kısaltmaz bir anda şevkin isteğin kaçar bünyeni zorladığı için vucut istemez sporu. İnan bana tamam 25 dakika ya kadar gelebildin ve mari yaptın yeter. Yarını bekle devam et. Sabah akşam ne kaslarını ne kendini yıprat.

bacaklarım felç akşama 1 tur daha mari yapıcam KedidirKedii toplamda x2 mari ve 25dk senin video bu video baya zormuş kondisyon istiyor daha hafif yok mu yav
Bende İlkte zorlandım ama o iyi bir yıl arkadaşı zorlansanda yap Artemis lütfem. Bende lanet girsin yapıcam dediğim yerler oldu ama No pain No gain

Ana sayfa güncellenmiştir
Ocak 15 de biraz daha yıl gideceğiz birqz daha diye diye yaza kadar daha daha iyi bir vucut bizim olacak. Benim hedefim biraz daha incelip popo sıkılaştırmak karına ağırlık veremedim karın çalışmam lazın

tamam canım bugün daha yapmıyorum o zaman , ama hoşuma gittigi için yapıyordum abs mi yapsam onun yerine

Bende İlkte zorlandım ama o iyi bir yıl arkadaşı zorlansanda yap Artemis lütfem. Bende lanet girsin yapıcam dediğim yerler oldu ama No pain No gain
tamam canım ben dambilla 25e kadar geldim o zaman dambili bırakıp düz devam ederim önce öyle alisayim sonra dambıl eklerim zaten arkasına da mari yapınca tamam olur.
bu arada karın için ne düşünüyorsun bende yapmak istiyorum karnında hafif yağlar var onlar gitsin six packler çizgileri çıksın istiyorum hangi videoyu önerirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…