Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin yavrum napayım aynı iş başvuruları yapıyorum nette bakıcaz ☺✌ spora devam 55 500 kitlendi kilo artık aman dikkat et yemene.
Gunaydin kizlaaar❤❤ Bende bugun spor 11 bin adim var, menude de oglen aksam balik
Bende aksilik olmazsa yürüyüşe çıkıcam bügün yavrum şimdide sporumu yapıcam

inşallah gönlüne göre iyi bir iş bulursun kuzu hayırlısı olsun senin kilo çok iyi maşallah darısı banaa etmeye çalışıyorum kuzu sınavlar bitince daha düzenli gider inşallah ama bu sefer de başka şeyler cikicak

Gunaydin kizlaar Bugunku menum

Sabah: 2 dilim ekmek, yarim avokado, yarim domates, 2 haslanmis yumurta, 2 kk peynir
Ara: 7 kasik yogurt, 1 olcek protein tozu
Aksam: bugulama balik, bol salata

Spor: 30 dk pilates

Gunaydin kizlaar❤ Bugunku menum

Sabah: 2 dilim ekmek, yarim avokado, yarim domates, 2 haslanmis yumurta, 2 kk peynir
Ara: 7 kasik yogurt, 1 olcek protein tozu
Aksam: bugulama balik, bol salata

Spor: 30 dk pilates
Günaydın tatlım Bende bu akşam 30 dakika pilates yapacağım dün yürüyüşe çıkamadım dışarda işlerim var dı
1 sattir yataktan çıkmaya çalışıyorum gidip bir kahve içeyim

Günaydın kızlar 2020 nin ilk sabahından ilk kahveler içildi mi
1 haftadır spor diyet hak getire oldu 1 kg aldım yüzüm hemen ekmek pozisyonuna geçti
Şimdi devam 2020 hedeflerim çok yüksek en çok istediğim bugünden itibaren daha daa sıkılaşıp sigarayı bırakmak.

Dün içmedim ama çok yedim şimdi bunu yapacağım hadi lest go!
hosgeldin tatlimm çok beğendim videoyu bende yapabilirim :))
sinavlar devam ediyor ama sporu bırakmadım,suan bacaklarımda sertlesme var , ama o kasin ustundeki yaglarin erimesi lazım tabi. bana attigin videoyu henuz yapamıyorum agir geliyor sanirim biraz kondüsyon artmasdi lazim bir ara bana etkili biseyler ayarlayabilir misin kuzu bir de simit bolgesi icin biseyler

Şimdi bitti egzersiz karı canımı okudu. Kesinlikle bacak iç bacak arka bacak ve popo dehşet çalıştırıyor. Kesinlikle bunu deneye bilirsin.
Simit için şahane bir egzersiz vardır hemen atıyorum

Günaydınn kaçak kızlar nerelerdesiniz

Kahvemi içtim birazdan sporumu yapıcam yeni favorim bu video aşırı popo arkada bacak çalıştırıyor bayılıyorum.
15 de ölçüm var inşallah popom küçülmültür çünkü 1 kilo aldım yine diyete tekrar devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…