- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.401
Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin yavrum napayım aynı iş başvuruları yapıyorum nette bakıcaz ☺✌ spora devam 55 500 kitlendi kilo artık aman dikkat et yemene.iyilik kuzu cebellesiyorumsınav haftası bizim kızlar stresten her gün pizza çiğ köfte biseyler söylüyor akşamda pasta aldılar yemedim bilek ağırlığı 1 kilo daha aldım ikisini bir takip mari yaptım dün her gün sınavım var bugünde 3te senin nasıl gidiyor
Bende aksilik olmazsa yürüyüşe çıkıcam bügün yavrum şimdide sporumu yapıcamGunaydin kizlaaar❤❤ Bende bugun spor 11 bin adim var, menude de oglen aksam balik
inşallah gönlüne göre iyi bir iş bulursun kuzu hayırlısı olsunAllah kolaylık ve zihin açıklığı versin yavrum napayım aynı iş başvuruları yapıyorum nette bakıcaz ☺✌ spora devam 55 500 kitlendi kilo artık aman dikkat et yemene.
Bende aksilik olmazsa yürüyüşe çıkıcam bügün yavrum şimdide sporumu yapıcam
Günaydın tatlımGunaydin kizlaar❤ Bugunku menum
Sabah: 2 dilim ekmek, yarim avokado, yarim domates, 2 haslanmis yumurta, 2 kk peynir
Ara: 7 kasik yogurt, 1 olcek protein tozu
Aksam: bugulama balik, bol salata
Spor: 30 dk pilates
hosgeldin tatlimm çok beğendim videoyu bende yapabilirim :))Dün içmedim ama çok yedim şimdi bunu yapacağım hadi lest go!
sinavlar devam ediyor ama sporu bırakmadım,suan bacaklarımda sertlesme var , ama o kasin ustundeki yaglarin erimesi lazım tabi. bana attigin videoyu henuz yapamıyorum agir geliyor sanirim biraz kondüsyon artmasdi lazim bir ara bana etkili biseyler ayarlayabilir misin kuzu bir de simit bolgesi icin biseyler
Şimdi bitti egzersiz karı canımı okudu. Kesinlikle bacak iç bacak arka bacak ve popo dehşet çalıştırıyor. Kesinlikle bunu deneye bilirsin.hosgeldin tatlimm çok beğendim videoyu bende yapabilirim :))
sinavlar devam ediyor ama sporu bırakmadım,suan bacaklarımda sertlesme var , ama o kasin ustundeki yaglarin erimesi lazım tabi. bana attigin videoyu henuz yapamıyorum agir geliyor sanirim biraz kondüsyon artmasdi lazim bir ara bana etkili biseyler ayarlayabilir misin kuzu bir de simit bolgesi icin biseyler
teşekkür ederim8 kusur dakikada bir zıplama lı hareket var onun yerine daha duran plank falan yapabilirsin zorlarsa ama core yan yağlar iç yağlar çok dehşet çalışır.
aypare ackerman
sınavlar bitsin de yapayım onu da rahaf kafaylaŞimdi bitti egzersiz karı canımı okudu. Kesinlikle bacak iç bacak arka bacak ve popo dehşet çalıştırıyor. Kesinlikle bunu deneye bilirsin.
Simit için şahane bir egzersiz vardır hemen atıyorum
Oo yaşama sinyalimirhabalaarrr :))
gecmiis olsun kedimmKızlar bugün regl oldum bugün de rest yaptım yarın devam ilk günü biraz ağrılı.
Yihhuuu ne dediö ben sanagecmiis olsun kedimm♥ ben devam ediyorum , ve sertlesme var bariz