Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Kızlar bugün yemekte değişiklik oldu oğlen 3 gibi benimkiyle buluştuk ve MC Donald yedik 😬🤭😂
Üstüne 1 kase sütlaç yedim 1 tane erneji içtim 😬
Yarın daha sıkı tutarım inşallah en azından 1 haft kadar tatlı yada hamur işi yemesem iyi olur çok sardım yine bu aralar.

@_arte

Kızzummm nerelerdesin ☺
pazartesi sınavlarım başlıyor kuzum onlara hazırlanıyorum pek gelemedim ihmal ettim burayı kusura bakmayın ama sporlarima devam ediyorum dün de 30 DK yaptım . bilek ağırlığını bacaklarıma takip artı olarak 2 kg daha ekleyip o şekilde hareketleri yapıyorum bide ABS başladık ya dün onu da yaptım. sizler ne alemdesiniz birleri hamburger yemis galiba :p

pazartesi sınavlarım başlıyor kuzum onlara hazırlanıyorum pek gelemedim ihmal ettim burayı kusura bakmayın ama sporlarima devam ediyorum dün de 30 DK yaptım . bilek ağırlığını bacaklarıma takip artı olarak 2 kg daha ekleyip o şekilde hareketleri yapıyorum bide ABS başladık ya dün onu da yaptım. sizler ne alemdesiniz birleri hamburger yemis galiba :p
Ben bikac gun bosladim ama son 2 gundur toparladim:)

Gunaydiiiin kizceler❤️ Bugunku menum:
Oglen: protein tabagi (3 yumurta, yanina 200 gr kadar izgara et)
Aksam: buyuk bi kase sebzeli tavuk corbasi, 150 gr haslanmis tavuk, brokoli, 2 kasik yogurt, 2 kasik pilav
Spor sonrasi: yarim olcek protein tozu

Spor: 20 dk bisiklet, 40 dk agirlik, 12 bin adim

Allah kolaylık versin yavrum başarılar inşallah 🙏💗 ay o abs beni bitirdi şuan üst kaslarım ince ince acıyor 😬🤭
Sorma ya hamburger 🤦‍♀️😛
Devam et kuzum müsait olunca yaz yeterki devam et 🤸‍♀️

Gunaydiiiin kizceler❤ Bugunku menum:
Oglen: protein tabagi (3 yumurta, yanina 200 gr kadar izgara et)
Aksam: buyuk bi kase sebzeli tavuk corbasi, 150 gr haslanmis tavuk, brokoli, 2 kasik yogurt, 2 kasik pilav

Spor: 20 dk bisiklet, 40 dk agirlik, 12 bin adim
Maşallah izmirli benimde bugün yürüyüşe çıkmam lazım dün çıkmadım 😬😁
Bir kahve içip ayılmak istiyorum ❤️😛

iştahım çok açık ama frenliyorum kendimi mecburen. sınav zamanlarini sevmiyorum ya düzensizlik içinde kalıyorum. ama devam ediyorum abur cuburlardan uzağım sağlıklı alternatifler tercih ediyorum günde 30 DK da düzenli devam ediyorum 🙏🏻 marta kadar nasıl değişim olacak bakalım

Kızlaaarrr helllooo :KK50:

Napaysınızzzbeaa :işsiz: bu aralar işthım açıldı ama detoks suları tarcın ile bastırmaya çalışıyorum.

Yeni yıl geliyor diye baya hesap kitaba çöktüm borçlar gelecek gidecek. Bu yıl kendime 1000 dolar hedefi koydum ve 10 çeyrek altın nasıl yapacaksam hedefsiz olmaz ama :KK14:
Onun dışında dün ve bugün 35 dakika sporu yaptım sabah klasik yumurta peynir çay yarım gevrek kahvaltım. Öğlen 1 tabak kereviz yemeği tabuklu 5 yemek kaşığı bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt. ❤️

Sizde ne var ne yol bea 🤸‍♀️😍

Hellooo kedicim :KK200: Ben de dun spor yaptim hemen menumu de paylasiyim
Sabah: 4 kasik yogurt, 1 olcek protein tozu, yarim muz, 1 kivi, 2 kasik sekersiz granola
Aksam: 200 gr kuzu sis, 5 kasik acili ezme, 4 kasik haydari, 1 tane dusuk karbonhidratli lavas, 1 bira

Spor: 8 bin adim, 40 dk agirlik calismasi

Aksamustu de regl oldum, cok sistim zaten bikac gundur kurtulucam sonunda odemden:)

Hellooo kedicim :KK200: Ben de dun spor yaptim hemen menumu de paylasiyim
Sabah: 4 kasik yogurt, 1 olcek protein tozu, yarim muz, 1 kivi, 2 kasik sekersiz granola
Aksam: 200 gr kuzu sis, 5 kasik acili ezme, 4 kasik haydari, 1 tane dusuk karbonhidratli lavas, 1 bira

Spor: 8 bin adim, 40 dk agirlik calismasi

Aksamustu de regl oldum, cok sistim zaten bikac gundur kurtulucam sonunda odemden:)
Şahane gün 🍑
Evet ya regl olduktan sonra so mutluluk diye birşey var ☺️❤️

Günaydın kızlar :kahve: çayınızı kahvenizi içip sonra egzersiz sonra duş sonra kahvaltı hadi bakalım. ❤️
IMG_20191224_094951.jpg

iyilik kuzu cebellesiyorum 🤣🤣 sınav haftası bizim kızlar stresten her gün pizza çiğ köfte biseyler söylüyor akşamda pasta aldılar yemedim bilek ağırlığı 1 kilo daha aldım ikisini bir takip mari yaptım dün her gün sınavım var bugünde 3te senin nasıl gidiyor 😍

X