Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Ben yemeden yazıyorum sonra yiyemiyorum :))) sadece maden suyu içtim :) ceviz çikolata az sonra form çayı ile inşallah :)

Aksam yemegi olarak mercimek corbasi,4 kofte,yogurtlu kabak (firinda).toplam 40 kb cikti.Sabah da 12 kb idi toplamda 52 kb oldu.Cok dusuk tutmuyorum kb yi. Bugun 1.5 saat spor yaptim.Toplam 875 kalori de kaldim sporu düsünce

Benim de akşam yemeğine misafirim vardı onlara domates çorbası tereyağlı erişte köfte patates kızartma peynirli börek salata vişne hoşafı yapmıştım. Erişteye kaşık ucuyla baktım tadına, böreğe de öyle, bir bütün sigara böreği kadar yedim, 6 köfte salata yedim hoşaf çorba yemedim kendimi de sıkmadım, kb puanı 42 kalori ise 1200 civarı oldu :)

Günaydın:) sabah kahvaltısı 2 haşlanmış yumurta yarımşar dilim salam sosis kaşar 1 dilim süzme peynir 5 zeytin bir küçük salatalık 2 kiraz domates 2 ceviz form çay ile beraber tükettim.. saat 8.45 'te kahvaltı yaptım.. 2 saat sonra ara öğün yapacağım acıkmasam da yiyeceğim belki de sık yemediğimiz için kabızlık başgösterdi artık her yolu denemek mübah diyette:)) kb puanı 7 kalorisi ise 380 oldu..

Acıkmadım ama dediğim gibi ara öğün yaptım. 2 kare bitter ve 3 ceviz yedim. Yanında bitki çayı.. öğle yemeği 3 gibi falan olur herhalde

Kızlar acıktım bugün öğle yemeği yedim o yüzden bir kase sütlü brokoli corbası 1 mandalina ve bir bardak az sütlü nescafe vardı 😋bu ara hergün bir kase çorba ve bir meyve eklicem menğme biraz grip gibiyimde😪

Ikinci ögunde kayinvalidemdeydim.Mecburen yemek zorunda kaldim.Mercimek corbasi,firinda kofte patates.Patates koyma diyem3dim ayip olur diye.Birde karisik salata.Ekmek falan hic yemedim.Ama sabah ki ile birlikte toplam kb 66 oldu.Kalori 875 te kaldi.
Olsun sonuçta sağlıklı beslenmişsiniz 66 da çok sayılmaz akşamı protein ağırlıklı geçirirsiniz sorun olmaz bence

Akşam yemeğinde 1 kase brokoli çorbası 100 grm piliç kebap 2 tavuk kanat bir kase salata 1 bardak şekersz kola vardı şiştim@😂gün sonu kalori 1240 kb ise tam 59 😋brokoliden arttı kb puanı ama olsun

Iyi akşamlar kuzlar bugün benim kb uçtu kalori 800 de kaldı regl olduğum için canım acayip tatlı istiyor çikolata yedim kabak dolma yedim az kahvaltıda börek yedim kb 100 oldu kalan 2 günde hedefim 40 i geçmemek ki cuma tartıda eksi görmek istiyorum iyi geceler

Günaydın :) sabah kahvaltısı 2 haşlanmış yumurta 1 dilim süzme peynir yarım dilim kaşar peyniri 7 zeytin bir dilim salam bir kiraz domates 2 ceviz bol yeşillik ile Kb puanı 8 kalori ise 400 :)

X