Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Merhaba günaydın arkadaşlar bende misafirim vr off offf diyetin için gitseler diyorum ama üzülüyorum sonra bakalım nolcak kahvaltıda tost yedim 2 dilim ekmek arası sucuklu kaşarlı şekersiz çay bide akşamda kabak dolması var içi bulgurlu fota atarım gruba değişik bir yemek bulgur olunca kalorisi çok olmz sanırım
Bulgurda kb sonuçta abartmadan tüketin tabiki iki orta boy dolma 1 porsiyon bilginiz olsun yanında yoğurtlu güzel bir öğün olur

Şimdi daha net yazayım yediklerimi kızlar :) mantar sote yarım kase, tereyağlı yumurta minik 1 yumurta kadar, 1 sosis 1 dilim salam bir dilim süzme peynir 3 zeytin 1 kiraz domates yarım çubuk salatalık yarım yemek kaşığı acuka yedim. Puanım 11 kalori ise 302 oldu süper :)

Ara öğün yapıyorum şuan, bitki çayı 2 kare bitter 10 fındık 2 antep fıstığı 5 yer fıstığı 3 ceviz ile.. akşama fırında sebze salata yemeyi planlıyorum bakalım

İyi akşamlar hanımlar.
Akşam yemeği şu şekilde oldu.
Koca kase dolusu salata yarim kase tavuk göğüs sote 1 küçük mercimek köftesi yedim Kb puanı 42 kalori ise 1200 oldu.. günü yatana kadar su ile bitiririm

Kızlar misafirim wardı yazamadım akşam 4 kaşık pilav bezelye ve bir kepçe yayla çorbası içtim arada sütlü kahve 10 grm bitter yedim 950 kalori falan oldu sabah görüşürz 😀

Günaydın, henüz kahvaltı yapmadım ama planladım :) 3 kase salata içine 2 haşlanmış yumurta 3 ceviz 1 dilim kaşar 1 dilim salam bir sosis ile muhteşem dolu bi salata hazırlayacağım, kb puanı 13 kalori ise 415 oldu:)

günaydın kızlar misafir artı regly birleşince bizim diyet yalan oldu.Bugünden itibaren başlıyorum yine.sabah peynir,yumurta,zeytin,1 çeri domates,yarım dilim kızarmış ekmek yedim.telefonumdaki program 12 kb hesapladı.Kalori 275.

Şu saat oldu ama acıkmadım hala..enerji açısından tatlandırıcılı kahve ve maden suyu tüketeceğim birazdan işim bitsin, yanında bi kare bitter çikolata ve 2 ceviz yerim belki.. akşama salata köfte yiyeceğim nasipse

kabak detoksu hakkında bilgi verebilir misiniz.Malum kabızlık için 5 gün kb diyeti 2 gün onu yaparım
Kabak detoxu kabızlık için yapılmıyor dirençli kırılmayan kilolar için yada. Yemeği fazla kaçırdığınız dönemler için yapılıyor siz iki gün kb saymadan sadece kalori sayın bol sebze ve günde 2 porsiyon meyve tüketin

X