• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Gunaydin kizlar bu sabah cok mutlu oldum.Uzun zamandir kilo verimim durmustu.Sabah 68,4 u gordum cok sukur.
Bir ara 68,8 leri gormustum ama sonra tekrar 70 e cikmistim.Istikrarli bir sekilde devam edecegim.Kb cok kisitli tutmadan 50-60 arasi ,kalori de sayarak dengeyi bulacagim jnsallah.
Bu sabah peynir,haslanmis yumurta,1-2 dilim domates salatalik,zeytin,2 ceviz,35 g tuzlu kek(anacim yapmis getirmis,hassas terazimle olcup yedim).15 kb ve 400 kalori yapti.
Çok sewindim canım nice eskilere hep birlikte😀

Günaydın, bugün tartı günü malum:) regl başlayacak olmasına rağmen tartıldım ve eksi 500 :) güncel kilom 76.2 verdiğimin farkındayım ama regl için diğer haftalar gibi 1 kilo gitmeyeceğini biliyordum :) az gitsin ama gitsin :) haydi bakalım gelsin kilolar ne alemdeler..

Günaydın, bugün tartı günü malum:) regl başlayacak olmasına rağmen tartıldım ve eksi 500 :) güncel kilom 76.2 verdiğimin farkındayım ama regl için diğer haftalar gibi 1 kilo gitmeyeceğini biliyordum :) az gitsin ama gitsin :) haydi bakalım gelsin kilolar ne alemdeler..
Tebrikler canım gitsnde ne kadar giderse gitsin😀

Beni hç sormayin +500 😂😂ama sakin regl olmak üzereyim bide hastalelerde olduğum için ödem tuttu vücut kendimi biliyorum su hiç içemedim kaç gündür 1 lt günlük anca içtim artıya bakmayın sz 200 300 grm gitmiştr
Regl öncesi ve o konumda o kadar normal ki kuzum:) 2 hafta ver kendine fırsat buldukça su ve bitki çayları iç..

Gunaydin kizlar hepinizi tebrik ederim.Regly ve kabizlik sonucu cok farkli gosteriyor bence de takilmayin.Ben dun yazmistim kilomu dayanamayip:)Bundan sonra cuma gunleri kilo bildirimi yaparim bende.
Sabah
Sucuklu yumurta,peynir,domates,salatalik,zeytin,tere ve 2 ceviz yedim.10 g kadar yufka ekmegin tadina baktim,esim almis canim cekti.Toplamda 12 kb 375 kalori yapti.

Kahvalti öğle birlikte oldu yine omlet 4 çeri domates yarim biber 30gr süzme peynir 1yk fistik ezmesi 2dilim ekmek🙈cay aksam yoğurt yulaf ezmesi yiyeceğim kb 49 kalori 700 oluyor yağ % niz kaç oluyor acaba o da etkiliyor mu?

Kahvalti öğle birlikte oldu yine omlet 4 çeri domates yarim biber 30gr süzme peynir 1yk fistik ezmesi 2dilim ekmek🙈cay aksam yoğurt yulaf ezmesi yiyeceğim kb 49 kalori 700 oluyor yağ % niz kaç oluyor acaba o da etkiliyor mu?
Yoo benim yağ 70 den aşağıda olmuyo hç zaten kilo bası 1 grm yağ ideal alınması gereken yağ

Back
X