Neredeyse 1 sene önce bırakmışım sayfamı. Düşük karbonhidrat diyetine tekrar başladım. Sağlık sorunlarım sebebiyle aşırı hızlı kilo alıyorum. Aşırı hızlı kilo almama zemin hazırlayan sağlık sorunları olsa da yemekten de uzak durmuyorum elbette akşam yemeği üstüne yatmadan büyük boy cips paketi bitirirsen sürekli abur cubur yersen buna bünye ne yapsın. Yine 90 a çıktım. Şuan 85.7 oldum. Dalgalı kalori alarak sisteme devam edeceğim. 2 gün düşük karbonhidrat düşük kalori üçüncü gün yüksek karbonhidrat yüksek kalori gibi devam edeceğim. Karbonhidrat yüksek olduğu günler mutlu oluyorum tatlı gibi bünye resmen karbonhidrat aşeriyor.
Bugün menüm:
Kahvaltı : 330 Gr çiğ patatesten haşlama, 1 haşlanmış yumurta, 9 zeytin, 3 karper üçgen peynir, salatalık, yeşillik, 15 gr hindi füme, 90 gr UNO tam tahıllı ekmek,
Ara öğün : 20 Gr kuru üzüm, 16 gr günkurusu kayısı, çiğ badem çiğ fındık 10 ar gr
Akşam : 100 er Gr kırmızı mercimek ve ince bulgur, soğan, salça, yeşillik ile mercimek köftesi, sarımsaklı yoğurt ve marul salatası ile.
Bugün 1820 kcal, 215 net karb olacak.