Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Selam :) sayfamı ihmal ettim. Beslenme şeklinde sürekli değişiklik yaptım, 2 haftada 1 yüksek karb, yüksek pro yada yüksek yağ şeklinde gidiyorum. Bende en çok işe yarayan düşük karb yüksek yağ. Bu şekilde şuan 69.8 kiloyum.. net karb 60 civarı tutuyorum hep ve sürekli eksiliyorum...

Neredeyse 1 sene önce bırakmışım sayfamı. Düşük karbonhidrat diyetine tekrar başladım. Sağlık sorunlarım sebebiyle aşırı hızlı kilo alıyorum. Aşırı hızlı kilo almama zemin hazırlayan sağlık sorunları olsa da yemekten de uzak durmuyorum elbette akşam yemeği üstüne yatmadan büyük boy cips paketi bitirirsen sürekli abur cubur yersen buna bünye ne yapsın. Yine 90 a çıktım. Şuan 85.7 oldum. Dalgalı kalori alarak sisteme devam edeceğim. 2 gün düşük karbonhidrat düşük kalori üçüncü gün yüksek karbonhidrat yüksek kalori gibi devam edeceğim. Karbonhidrat yüksek olduğu günler mutlu oluyorum tatlı gibi bünye resmen karbonhidrat aşeriyor.

Bugün menüm:
Kahvaltı : 330 Gr çiğ patatesten haşlama, 1 haşlanmış yumurta, 9 zeytin, 3 karper üçgen peynir, salatalık, yeşillik, 15 gr hindi füme, 90 gr UNO tam tahıllı ekmek,

Ara öğün : 20 Gr kuru üzüm, 16 gr günkurusu kayısı, çiğ badem çiğ fındık 10 ar gr

Akşam : 100 er Gr kırmızı mercimek ve ince bulgur, soğan, salça, yeşillik ile mercimek köftesi, sarımsaklı yoğurt ve marul salatası ile.

Bugün 1820 kcal, 215 net karb olacak.

Dün yazdıklarımdan bazılarını yiyemedim günü 1750 kalori gibi kapatmış olabilirim emin değilim :) bugün evdeyim sabah az spor yaptım suyumu içtim 18 saat açlık sonra kahvaltımı yapıyorum. Köy peynirini suda eritip sündürüp üzerine 2 yumurta kırdım. 60 gr hindi füme, 9 zeytin 3 karper üçgen peynir 1.5 dilim ekmek 20 Gr böğürtlen reçeli roka tere ile süpsüper kahvaltım :) akşama da yeşil salata içine 150 Gr zeytinyağlı ton balığı. Ara öğün girmedim daha ama kalorim düşük kaldı canım bişey isterse eklerim belki. Yoksa yağ ile tamamlarım :)

Akşam menüsünü değiştirdim, karnabahar vardı dolapta 720 Gr geldi tamamı onunla kısır yapacağım küçük soğan az yağ ve az salça baharat ile kavurup salata ile kavuşturacağım :) mis gibi kısır orijinaline çok benziyor denemenizi tavsiye ederim. Leğen dolusu kısır olacak ve nefsim de midem de fazlasıyla doyacak.. protein az kaldığı için yanında hindi füme yiyeceğim..

Günaydın, 17.5 saat açlık sonrası dev kahvaltı yapıyorum.

70 Gr sucuk 1 yumurta ile pişti. Eski kaşar, yeşil zeytin, kiraz domates, yeşillik, 2 dilim ekmek, 2 karabuğday patlağı, patlak üzerine 30 Gr ballı fındık ezmesi ile 950 kalori kahvaltının tamamı..

Akşama salata ve somon var. Günü 1350 kalori ile bitireceğim..

Hafta sonu çalışınca yazamadım. Kazasız geçti sıfır kaçamak :)

16 saat sonra ilk öğün 720 kalori 25 net karb ile şahane oldu :) şimdi yiyorum akşama salata taze fasulye ve haşlanmış yeşil mercimek var, günü 1350 kalori 49 net karb ile kapatacağım nasipse

Günaydın :) bugün yüksek kalori yüksek karbonhidrat günü ama fazla da yüksek takılmayacağım yarın doğum günüm. Muhtemeldir ki pasta yerim :))) regl başladı ve ona rağmen tartıldım 4 günde 400 Gr daha gitmiş. Güncel kilom 84.6

Bugün menü; 2 haşlanmış yumurta, 50 Gr kiraz domates, eski kaşar, yeşillik ve 3 dilim ekmek.. ara öğün için 10 ar gr kuruyemiş getirdim. Akşama pilav fasülye salata ton balığı var :) 102 net karb 1570 kalori ile günü bitireceğim. Yarın pasta ihtimaline karşı gün içinde karb neredeyse sıfıra yakın tutarım..

Selam :) dün doğum günümdü ve temiz beslenme devam etti :) kimse pasta almayınca yemedim haliyle 😅😅 1400 kalori 50 net karb civarı kapattım günü.

Bugün 2 haşlanmış yumurta kiraz domates yeşillik eski kaşar zeytin hindi füme 2 dilim ekmek ile kahvaltı, ara öğün 10 ar gr çiğ badem ve fındık. Akşama marul salatası ve haşlanmış yeşil mercimek. Yeşil mercimeği sarımsak zeytinyağı sirke nar ekşisi ve baharat ile harmanlıyorum ceviz ekliyorum salata efsane oluyor tavsiyemdir 💜

Yoğunluktan her gün düzenli olarak yazamıyorum buraya yaa 🙄🙄 200 Gr daha vermişim. Adet bitimine tam kilo belli olur ödem atınca. Bugün 1380 kalori 15 net karb aldım. Her şeyi yedim ama yediklerimde etiket okuyorum karb düşük lif yüksek olanları alıyorum çok şahane cidden :) bakalım böyle haftaya ne kadar kayıp olacak

Selam mutlu pazarlar :) dün gece yatmadan yeşilçay soda içtim sabaha inanılmaz hafif uyandım. Ve tartıldım dün 84.4 idi bugün 83.5 ben şok 😱 e tabi aşırı mutlu oldum 😍 17 saat açlık sonrası dolu dolu kahvaltı yaptım. Şimdi ayçekirdeği çitliyorum yanında yeşil çay:) günü 1300 kalori 35 net karb ile kapatacağım nasipse ❤️

Günaydın sağlıklı mutlu pazarlar herkese :) bu sabah tartı günümdü. Geçen pazar 83.5 idi bugün 82.2 kayıp 1.3 kilo :) ölçümlerde 1 er cm incelmiş yağ oranım düşmüş.. valla mutluyum :) bugün serbest takılıyorum akşam 6 gibi yemeyi bırakırım mis 💜

Günaydın sağlıklı mutlu pazarlar herkese :) bu sabah tartı günümdü. Geçen pazar 83.5 idi bugün 82.2 kayıp 1.3 kilo :) ölçümlerde 1 er cm incelmiş yağ oranım düşmüş.. valla mutluyum :) bugün serbest takılıyorum akşam 6 gibi yemeyi bırakırım mis 💜
Nasılsınız, devam ediyormusunuz diyete, konunuz dikkatimi çekti, hemen hemen bütün sayfaları okudum.

Nasılsınız, devam ediyormusunuz diyete, konunuz dikkatimi çekti, hemen hemen bütün sayfaları okudum.
Merhaba, maalesef sağlık sorunlarından dolayı ara vermek zorunda kaldım, iyileşince devam edeceğim. Kan değerlerinize baktırın eksiklik yoksa korkmadan ve aç kalmadan rahatlıkla yapabilirsiniz bu yöntemi ❤️

X