- 10 Temmuz 2019
- 238
- 402
- 34
Tebrikler çok iyi canımGüüüünaaaaaaydııııınnnnnnn :)) ben 76.7 çıktım kabızlığa rağmen giden kilo eksi 1.1 kilo:) regl ve kabızlık etki ediyor açıkçası ve puanı yüksek tutmayın fazla :) gidecek gidecek o kilolar. Ben bu sağlık sorunlarına rağmen verdiysem 2 aydır sürekli herkes verir :)
Maşallaaaaah süper olmuş devamı gelsin inşallahBende 75.700 geldim kızlar 76.9 ile başlamıştım 1.200 grm kabızlık ve ödem var ama ellerimi şiş hissediyorum
Sanmıyorum ben fazla kullanıyorum her çaya 3 tane atıyorum ödemden çatlamam lazımdı :)Acaba tatlandırıcı ödem yapar mıçok kullanmıyorum bir iki tane
Suyu arttırayım o zamanSanmıyorum ben fazla kullanıyorum her çaya 3 tane atıyorum ödemden çatlamam lazımdı :)
Mutlaka su içmek oldukça önemli.. asla ihmal etmeyelim benim daha şimdiden 1.5 lt oldu :) bi kupa da bitki çayı içtimSuyu arttırayım o zaman
2.5 3 lt içiyorum ama yetmiyo demekkiMutlaka su içmek oldukça önemli.. asla ihmal etmeyelim benim daha şimdiden 1.5 lt oldu :) bi kupa da bitki çayı içtim
Hayır kafi aslında, fazlası da zarar.. hareket ekleyin hayatınıza2.5 3 lt içiyorum ama yetmiyo demekki
Hareket olsa daha iyi olur ewet ewde yapabilirim ancak 4 yaşında kızım var yazın çıkıyoduk beraber ama hawalar malumHayır kafi aslında, fazlası da zarar.. hareket ekleyin hayatınıza
Günaydın haftaya bol eksi görürsün inş moral bozmak yok devamgünaydın kızlar bugün tartı günü evet tartıldım ve gram vermemişim sabit aynıyım ama regl olmuştum bakalım regl bittikten sonra fark edecek mi...sizde durumlar nasıl
Uyulmayan haliyle yarım kilo süper valla :) maşallahMerhaba arkadaşlar benim misafirlerim vr yoğunum giremiyorum çok diyete de uyamıyorum açıkçası geçen hafta 68 bu hafta 67.500
Sağol canım benim bide geçen gruptan bahsetmiştim ben sen tahatuana var grup kursammı orda aktif olurum detoxlara başlayacamUyulmayan haliyle yarım kilo süper valla :) maşallah
Ever kuralım grup katılmak isteyen de katılır sıkıntı yok :)Sağol canım benim bide geçen gruptan bahsetmiştim ben sen tahatuana var grup kursammı orda aktif olurum detoxlara başlayacam