Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Afiyet olsun bol su iç bişey olmaz

Kahvaltıda bir yumurta 7 zeytin bir parça çok küçük börek aldım ve 1 porsiyon yaprak sarmaannemdeyimde sıcacık dolma vardı 370 kaloriyle kahvaltım bitti öğle yemeği yemiyorm bn iki öğün besleniyorum akşamada madımak var yoğurtla birazda dolma yerim kalorim kalırsa

Oh oh mis afiyet olsun valla kimse yok ki bizim gibi yiye yiye zayıflasın sinir bozucu kabul etmek lazım:)))))

Aşırı kalori açığı bırakıp şok diyetle verilenler hızla gider hızla gelir ben 11 kilomu gecen kış vermiştim yaz boyu almadım
Oh maşallah :) kalori sayarken hiç bikaç gün cozuttuğun oldu mu :))) yada o sürede asla yemedim yemem dediğin bişey oldu mu

Oh maşallah :) kalori sayarken hiç bikaç gün cozuttuğun oldu mu :))) yada o sürede asla yemedim yemem dediğin bişey oldu mu
Ooo hemde ne kadar eğer fazla kalori aldıysam ya çok hareket ettim ya öğünlerden kıstım çorba salata tarzı yedim eğer bi kç gün üst üste cozuttuysam baktm tartıda artı var hemen iki üç gün kabak detoxu yaptım dengeledim

İşte olay bu ya aslında.. bilmek, kendini bilmek yediklerini bilmek ne hoş :) harika yol arkadaşları buldum kendime çok mutluyum. Teşekkür ederim canım

İşte olay bu ya aslında.. bilmek, kendini bilmek yediklerini bilmek ne hoş :) harika yol arkadaşları buldum kendime çok mutluyum. Teşekkür ederim canım
Rica ederim canım çok zayıf insanlarda çok sağlıkşı beslenmiyo sonuçta misak tatlı yiyeceksen yemek üstüne yemiceksin yemekten wazgeciceksin tatlı yiyeceksin porsiyona dikkat edeceksin bol su içip hareket edeceksin diğer öğünde dengeliceksin bu kadar yoksa hayat çekilmez insanız sonuçta

Kesinlikle haklısın mesela ben patatesli mantı olmadan yada sigara böreği yapamam yani :))) onlar olmadan da gayet güzel gidiyor ama onları da özlüyor insan.. acıkmaya başladım konu mantıya geldiyse demek ki :)))))

Akşama annem anneannem geleceği için yazamam şimdiden yazayım dedim.. Akşama 2 kase salata, 10 kızartma 8 çiçek dolması yiyeceğim toplamda kalorim 1200 civarı oldu ama kb puanı fırladı gitti. Du bakalım hiç kb saymadan kilo verimi nasıl olacak.. yediklerimin yanına bikaç şey daha ilave edebilirim..

200 300 de olmasın kb ortasını bul yani

Merhaba bu kabak detoksu Nilay Kececi nin olan mi ben bugün serbest gün yaptım yarın arınma yapacağım kahvaltıda protein alıp günü lahana çorbası ile tamamlayacagim inş sonrasındada 2 gün kabak detoksu yapmayı dusunuyorum

Mutlu pazarlar :) kahvaltıyı yeni hazırlıyorum daha ama yiyeceklerimi yazayım azar azar mantar sote tereyağlı yumurta domates salatalık zeytin peynir salam sosis ceviz yiyeceğim hepsini tabağımdakilere göre programa girer, puanı kaloriyi yazarım size :)

Merhaba günaydın arkadaşlar bende misafirim vr off offf diyetin için gitseler diyorum ama üzülüyorum sonra bakalım nolcak kahvaltıda tost yedim 2 dilim ekmek arası sucuklu kaşarlı şekersiz çay bide akşamda kabak dolması var içi bulgurlu fota atarım gruba değişik bir yemek bulgur olunca kalorisi çok olmz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…