- 10 Temmuz 2019
- 238
- 402
- 34
Afiyet olsunEvet düzelttim:) 1900 oldu
Öğle yemeği 2 yaprak marul bi kase şehriye çorbası 4 mercimek köftesi.. asla kb puanı sayamam fırladı gitti :)) kalori 850.. bikaç gün sadece kalori sayacağım, annemler burdayken sıkmak istemiyorum kendimi, en kötü 1900 kalori alıp tıka basa yerim:)))
Oh oh mis afiyet olsun valla kimse yok ki bizim gibi yiye yiye zayıflasın sinir bozucu kabul etmek lazım:)))))Kahvaltıda bir yumurta 7 zeytin bir parça çok küçük börek aldım ve 1 porsiyon yaprak sarmaannemdeyimde sıcacık dolma vardı 370 kaloriyle kahvaltım bitti öğle yemeği yemiyorm bn iki öğün besleniyorum akşamada madımak var yoğurtla birazda dolma yerim kalorim kalırsa
Valla bn böle olmazsa hemen salıyorum diyeti kasmaya gelememOh oh mis afiyet olsun valla kimse yok ki bizim gibi yiye yiye zayıflasın sinir bozucu kabul etmek lazım:)))))
Bende valla :) ama böyle çok güzel oldu. Bu şekilde giderse yazın ankara da ki düğüne 65 kilo olarak gidebilirim :) hem de sistemi öğrendik kalıcı olur inşallahValla bn böle olmazsa hemen salıyorum diyeti kasmaya gelemem
Aşırı kalori açığı bırakıp şok diyetle verilenler hızla gider hızla gelir ben 11 kilomu gecen kış vermiştim yaz boyu almadımBende valla :) ama böyle çok güzel oldu. Bu şekilde giderse yazın ankara da ki düğüne 65 kilo olarak gidebilirim :) hem de sistemi öğrendik kalıcı olur inşallah
Oh maşallah :) kalori sayarken hiç bikaç gün cozuttuğun oldu mu :))) yada o sürede asla yemedim yemem dediğin bişey oldu muAşırı kalori açığı bırakıp şok diyetle verilenler hızla gider hızla gelir ben 11 kilomu gecen kış vermiştim yaz boyu almadım
Ooo hemde ne kadarOh maşallah :) kalori sayarken hiç bikaç gün cozuttuğun oldu mu :))) yada o sürede asla yemedim yemem dediğin bişey oldu mu
İşte olay bu ya aslında.. bilmek, kendini bilmek yediklerini bilmek ne hoş :) harika yol arkadaşları buldum kendime çok mutluyum. Teşekkür ederim canımOoo hemde ne kadareğer fazla kalori aldıysam ya çok hareket ettim ya öğünlerden kıstım çorba salata tarzı yedim eğer bi kç gün üst üste cozuttuysam baktm tartıda artı var hemen iki üç gün kabak detoxu yaptım dengeledim
Rica ederim canım çok zayıf insanlarda çok sağlıkşı beslenmiyo sonuçta misak tatlı yiyeceksen yemek üstüne yemiceksin yemekten wazgeciceksin tatlı yiyeceksin porsiyona dikkat edeceksin bol su içip hareket edeceksin diğer öğünde dengeliceksin bu kadar yoksa hayat çekilmez insanız sonuçtaİşte olay bu ya aslında.. bilmek, kendini bilmek yediklerini bilmek ne hoş :) harika yol arkadaşları buldum kendime çok mutluyum. Teşekkür ederim canım
Kesinlikle haklısın mesela ben patatesli mantı olmadan yada sigara böreği yapamam yani :))) onlar olmadan da gayet güzel gidiyor ama onları da özlüyor insan.. acıkmaya başladım konu mantıya geldiyse demek ki :)))))Rica ederim canım çok zayıf insanlarda çok sağlıkşı beslenmiyo sonuçta misak tatlı yiyeceksen yemek üstüne yemiceksin yemekten wazgeciceksin tatlı yiyeceksin porsiyona dikkat edeceksin bol su içip hareket edeceksin diğer öğünde dengeliceksin bu kadar yoksa hayat çekilmez insanız sonuçta
Sürekli olmamak kaydıyda arada bir bir öğün ödül yapabilirsin dengelemek şartıylaKesinlikle haklısın mesela ben patatesli mantı olmadan yada sigara böreği yapamam yani :))) onlar olmadan da gayet güzel gidiyor ama onları da özlüyor insan.. acıkmaya başladım konu mantıya geldiyse demek ki :)))))
200 300 de olmasın kbAkşama annem anneannem geleceği için yazamam şimdiden yazayım dedim.. Akşama 2 kase salata, 10 kızartma 8 çiçek dolması yiyeceğim toplamda kalorim 1200 civarı oldu ama kb puanı fırladı gitti. Du bakalım hiç kb saymadan kilo verimi nasıl olacak.. yediklerimin yanına bikaç şey daha ilave edebilirim..
130 oldu valla :))))200 300 de olmasın kbortasını bul yani
Gayet iyi130 oldu valla :))))
Merhaba bu kabak detoksu Nilay Kececi nin olan mi ben bugün serbest gün yaptım yarın arınma yapacağım kahvaltıda protein alıp günü lahana çorbası ile tamamlayacagim inş sonrasındada 2 gün kabak detoksu yapmayı dusunuyorumOoo hemde ne kadareğer fazla kalori aldıysam ya çok hareket ettim ya öğünlerden kıstım çorba salata tarzı yedim eğer bi kç gün üst üste cozuttuysam baktm tartıda artı var hemen iki üç gün kabak detoxu yaptım dengeledim
Afiyet olsun canmMutlu pazarlar :) kahvaltıyı yeni hazırlıyorum daha ama yiyeceklerimi yazayım azar azar mantar sote tereyağlı yumurta domates salatalık zeytin peynir salam sosis ceviz yiyeceğim hepsini tabağımdakilere göre programa girer, puanı kaloriyi yazarım size :)