Ben her gün salata yiyorum koca koca kase ile :) bağırsak çok acayip bir organ. Düzeni değiştiği zaman anında tepki veriyor.. alışana kadar böyle olacak sanırım.. kefir içelim her günSuyla alakalı olduğunu sanmam çünkü herfün bende 3 lt içiyorum form çayda içiyorum tahminim ekmek ve sebze yemediğimizden diye düşünüyorum
Kb çok yüksek kefirinBen her gün salata yiyorum koca koca kase ile :) bağırsak çok acayip bir organ. Düzeni değiştiği zaman anında tepki veriyor.. alışana kadar böyle olacak sanırım.. kefir içelim her gün
Ara ara yaşıyoruz o durumu hepimiz emin olun bende geçen hafta yaşadım sadece 300 gr vermişim :)) yarın baktınız veremediniz kb puanını 30 40 arası tutarsınız sıkmayın canınızıkızlar benimde kb diyetinde 24.günum son bir kaç gündür kilo verimimin durduğunu düşünüyorum kb 40-50 arası kalorim de en fazla 1200 falan oluyor ama bir terslik var gibi bakalım yarın tartı gününde nasıl çıkacağım ama pek umutlu degilim
Hafiften vardi ,diyetle artti sanirim.2 gun lif olayini deneyecegim.Tesekkur ederimHay allah baya da iyiymiş aslında.. normalde kabızlık sorununuz varsa mutlaka uzmana görünmelisiniz, diyetten sonra olduysa siz de bizim gibi 2 gün lif 5 gün düşük karbonhidrat diyeti devam edin
Kolaylıklar dilerim :)Hafiften vardi ,diyetle artti sanirim.2 gun lif olayini deneyecegim.Tesekkur ederim
çok iyisin tebrik ederim...umarim reglden sonra vermiş olurum yoksa moral bozukluğuGüüüünaaaaaaydııııınnnnnnn :)) ben 76.7 çıktım kabızlığa rağmen giden kilo eksi 1.1 kilo:) regl ve kabızlık etki ediyor açıkçası ve puanı yüksek tutmayın fazla :) gidecek gidecek o kilolar. Ben bu sağlık sorunlarına rağmen verdiysem 2 aydır sürekli herkes verir :)
canım regl dönemindeyken seninki nasıl olmuştu duraklama oldumu sende de ...Güüüünaaaaaaydııııınnnnnnn :)) ben 76.7 çıktım kabızlığa rağmen giden kilo eksi 1.1 kilo:) regl ve kabızlık etki ediyor açıkçası ve puanı yüksek tutmayın fazla :) gidecek gidecek o kilolar. Ben bu sağlık sorunlarına rağmen verdiysem 2 aydır sürekli herkes verir :)
Kuzum ben az verdiğim hafta 300 eksi gördüm adet döneminde artı görmüştüm :)) o yüzden dalgalanmalar olacak ödem atıcı iç 2 fincan bolca su yeşillik puanını az tutmaya çalış bakalım haftaya göreceksin eksi olacakcanım regl dönemindeyken seninki nasıl olmuştu duraklama oldumu sende de ...
ben netten bakindim biraz adet döneminde artı bile çıkması normalmiş adetten sonra düşme oluyormuş biraz rahatladım sende de durum aynı olmuş iyiki varsın canim moral bozukluğu yok devam devam devam...inaniyorum haftaya daha eksili günler gorecegımKuzum ben az verdiğim hafta 300 eksi gördüm adet döneminde artı görmüştüm :)) o yüzden dalgalanmalar olacak ödem atıcı iç 2 fincan bolca su yeşillik puanını az tutmaya çalış bakalım haftaya göreceksin eksi olacak
Kesinlikle eksi göreceksin kuzum :) ben regl öncesi 5 kilo fazla çıktığımı bilirim :))) o yüzden aynı kalmanız bile kilo verdiğinizi gösteriyor asla yılmak yok, tam gaz devam:)ben netten bakindim biraz adet döneminde artı bile çıkması normalmiş adetten sonra düşme oluyormuş biraz rahatladım sende de durum aynı olmuş iyiki varsın canim moral bozukluğu yok devam devam devam...inaniyorum haftaya daha eksili günler gorecegım
Ben adet döneminse hep artı görürüm bittikten bir hafta sonra bi bakmmışım iki üç kilo gitmiş oluyorben netten bakindim biraz adet döneminde artı bile çıkması normalmiş adetten sonra düşme oluyormuş biraz rahatladım sende de durum aynı olmuş iyiki varsın canim moral bozukluğu yok devam devam devam...inaniyorum haftaya daha eksili günler gorecegım