Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Oh afiyet şifa olsun kuzum:) bende kv ye gideceğim bugün ama yanımda salata var en kötü bi tabak yoğurt yerim yanında hiç yenmeyecek hamur işi olursa ama nohut fasulye gibi baklagil varsa 1 tabak yemeyi düşünüyorum kurudu bağırsaklar ayol şarküteri beslene beslene:) sabahta kakaolu muzlu kivili yulaf lapası yiyeceğim

Ye canım ye hep kuru et yiye yiye kuruduk Yulaf lapasına bayılıyorum yaaaaen sewdiğim sıcak hali bu hawalarda efsane oluyo

Şu saate kadar 2 lt su 1 fincan çay 1 fincan nescafe 1 fincanda elma çayı içtim yatana kadar 1 lt su 1 fincan da kahve içerim yine acıkırsam ızgara tavuk gögüs yicem salatayla acıkmazsam yemem kahveyle geçiştiririm

Günaydın:) ben bugün kalori sayacağım kb fırladı bile sabah tek öğünle yulaf lapası yaptım 3 ceviz 1 kivi ekledim süt ile pişirdim kalori 340 ama kb puanı 38 oldu:)))) akşama kadar kb puanı bakmayacağım bakalım..

günaydınlar...kahvaltimi 1 haşlanmış yumurta 40 gr beyaz peynir 1 dilim köy peyniri 3 zeytin 1 çeri domates yarım salatalık 1/4 kırmızı acı biber ve 1 kupa bardağı çay ile yaptım kb puanım 6.5 kalori ise 300 oldu...

Aslında bu haftada sadece kalori sayıp bide böle mi tartılsak bir hafta sonra baksak ben bu şekilde 11 kilo vermiştim
vücudu şaşırtmak için yapılabilir aslında bende pazartesi den itibaren kalori sayımı yapmayı düşünüyorum 1 haftalık peki en fazla 1300 demi kalmalı kalori sen nasıl yapmıştın

Aktivite durumunu doğru seçin yüksek ondan çıkabir
Evet düzelttim:) 1900 oldu

Öğle yemeği 2 yaprak marul bi kase şehriye çorbası 4 mercimek köftesi.. asla kb puanı sayamam fırladı gitti :)) kalori 850.. bikaç gün sadece kalori sayacağım, annemler burdayken sıkmak istemiyorum kendimi, en kötü 1900 kalori alıp tıka basa yerim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…