Oh afiyet şifa olsun kuzum:) bende kv ye gideceğim bugün ama yanımda salata var en kötü bi tabak yoğurt yerim yanında hiç yenmeyecek hamur işi olursa ama nohut fasulye gibi baklagil varsa 1 tabak yemeyi düşünüyorum kurudu bağırsaklar ayol şarküteri beslene beslene:) sabahta kakaolu muzlu kivili yulaf lapası yiyeceğimKızlar akşam yemeğimi şimdi yedim erken oldu ama çok acıktım dayanamadım 1 tabak etli bezelye yemeği 3 kaşık yoğurt 1 kase salata ve birazda bulgur pilavi yedim kalori 1044 şuan kb baya olduherşey kabızlık için 60 kb da kaldım
Ye canım ye hep kuru et yiye yiye kurudukOh afiyet şifa olsun kuzum:) bende kv ye gideceğim bugün ama yanımda salata var en kötü bi tabak yoğurt yerim yanında hiç yenmeyecek hamur işi olursa ama nohut fasulye gibi baklagil varsa 1 tabak yemeyi düşünüyorum kurudu bağırsaklar ayol şarküteri beslene beslene:) sabahta kakaolu muzlu kivili yulaf lapası yiyeceğim
Evet evet bende özledim:)Ye canım ye hep kuru et yiye yiye kurudukYulaf lapasına bayılıyorum yaaaa en sewdiğim sıcak hali bu hawalarda efsane oluyo
bende öyle umuyorum canımGünaydın haftaya bol eksi görürsün inş moral bozmak yok devam
vücudu şaşırtmak için yapılabilir aslında bende pazartesi den itibaren kalori sayımı yapmayı düşünüyorum 1 haftalık peki en fazla 1300 demi kalmalı kalori sen nasıl yapmıştınAslında bu haftada sadece kalori sayıp bide böle mi tartılsak bir hafta sonra baksak ben bu şekilde 11 kilo vermiştim
1000 1200 arası alıyodum ben hala öle alıyorumvücudu şaşırtmak için yapılabilir aslında bende pazartesi den itibaren kalori sayımı yapmayı düşünüyorum 1 haftalık peki en fazla 1300 demi kalmalı kalori sen nasıl yapmıştın
Şimdi hareket kısmını değiştirdim 1900 oldu :) ben o zaman 1400 ü geçmeyeyimVuuuu bana 2100 verdi :)))) inanamadım
Aynen 1300 1400 arası alabilirsinŞimdi hareket kısmını değiştirdim 1900 oldu :) ben o zaman 1400 ü geçmeyeyim
Bu hesaba göre haftada rahat 1.5 kilo vermeniz lazımdı.. bu haftayı bi atlatalım haftaya baya baya belli olacaktır :)banada 2000 kalori verdi proğram ben şimdiye kadar 1300 ü hic geçmedim diye bilirim...
Aktivite durumunu doğru seçin yüksek ondan çıkabirbanada 2000 kalori verdi proğram ben şimdiye kadar 1300 ü hic geçmedim diye bilirim...
Evet düzelttim:) 1900 olduAktivite durumunu doğru seçin yüksek ondan çıkabir