Nasılsınız, devam ediyormusunuz diyete, konunuz dikkatimi çekti, hemen hemen bütün sayfaları okudum.Günaydın sağlıklı mutlu pazarlar herkese :) bu sabah tartı günümdü. Geçen pazar 83.5 idi bugün 82.2 kayıp 1.3 kilo :) ölçümlerde 1 er cm incelmiş yağ oranım düşmüş.. valla mutluyum :) bugün serbest takılıyorum akşam 6 gibi yemeyi bırakırım mis
Merhaba, maalesef sağlık sorunlarından dolayı ara vermek zorunda kaldım, iyileşince devam edeceğim. Kan değerlerinize baktırın eksiklik yoksa korkmadan ve aç kalmadan rahatlıkla yapabilirsiniz bu yöntemiNasılsınız, devam ediyormusunuz diyete, konunuz dikkatimi çekti, hemen hemen bütün sayfaları okudum.
Merhaba, maalesef sağlık sorunlarından dolayı ara vermek zorunda kaldım, iyileşince devam edeceğim. Kan değerlerinize baktırın eksiklik yoksa korkmadan ve aç kalmadan rahatlıkla yapabilirsiniz bu yöntemi
[/QUOTE çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimMerhaba, maalesef sağlık sorunlarından dolayı ara vermek zorunda kaldım, iyileşince devam edeceğim. Kan değerlerinize baktırın eksiklik yoksa korkmadan ve aç kalmadan rahatlıkla yapabilirsiniz bu yöntemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?