- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Ayrıca ilave etmek istediğim bir şey var. Ne güzel hiç değilse telefon numaranızı bırakmışsınız.Ne incelik.
Geçenlerde denyonun teki park halindeki arabamın şoför kapısını boylu boyunca sürtmüş. Hemde sitenin içinde park halindeyken. Tabi site 1000 kişi hangi denyo bulamadık.
Oooo CSI MiamiRengi gecmistir once o renk arabalara bakin hangisinda sizdeki renktente cizik varsa odur
depriyajla ugrasmaktan biktigim icin otomatik aldik arabalariSagol canım ama inan çok berbat bir hissiyata kapıldım
Bu lanet olası arabanın ben debriyaj ve gaz mevzusunu iyi yaptıgım halde ertesi günü başlıyorum stop etmeye
Ya anlamıyorum yapamadıgım nedir.
Niye bu kadar beceriksiz bir salagım ben.
İlk kazamı yaptım.
Eşim iyisin desede ben olmadıgımı biliyorum
Burası İstanbul
Sagdan soldan araba çıkıyor
Olan arabaya olsun, canınız sağolsun. :)) Cana geleceğine mala gelsin. kaza yapınca girilecek psikoloji budur.
Kazalar allah vermesin yine tabi ama çok öğreticidir. Oturduğum yerin bir sürü dar sokaktan oluşmasından mütevellit çok çektim ben de dar sokaklardan. Trafik kitlenince, ya da başka araba sıkıştırınca hiçbir şey yapmıyorsunuz, bunu öğrenmiş oldunuz. Bırakın çözsünler trafiği, siz gidemiyor musunuz, bırakın karşıdaki gitsin. Acemilikten geriliyorsunuz, manevra yapma ihtiyacı hissediyorsunuz.
Ama dar sokaklar gerçekten çok öğretici. Şehirler arası gitmekten daha zor gerçekten.
İki kaza yaptım ben bir hafta arayla,ikisi de kamyonla. ikincisini eşime söylemeye bile utandım ama arka cam tamamen inmiş olduğundan söylememek gibi bir şansım olmadı, hemen sanayiye götürdük
Biraz korkasım vardı, bir müddet kullanmıyayım diyordum ama gitmek zorunda olunca ikinci günü geçtim koltuğa. Korku morku da kalmadı. Yalnızca çok büyük dikkat gerekiyor. Hiç kasmayın. Erkkeler de kaza yapıyor ama kadın yapınca üstüne kalıyor ne hikmetse.
Tabi bu vuralım kıralım demek değil. Arabayı tamirden aldıktan sonra, tek bir yerini sürtmedim artık, ara sokaklrda sinir bozucu şekilde avaş olabiliyorum ama arabamı sürtmekten daha iyidir. Zaten her an yaya veya çocuk çıkması söz konusu.
Tekrar koltuğa geçin ve kendinize güvenin. Kadınların bizi sıkıştırıyorşar dediği çoğu zaman kadınların trafikte çekimser hareketlerini gören erkeklerin üstüne gitmesi. Siz şeridinizde ve doğru hızda olduğunuz müddetçe kimse karışmaz. Yol vermek gerekirse de yol vericeksin.
İstanbul trafiği resmen uygulamalı sürüş dersi gibi, küçük şehirlerde kullanan yılların şoförşeri burada kullanamayabiliyor.
Çok pis bir ruh hali içindeyim, sabah iş arkadaşımı yoldan alıp iş yerine gidecektim, çocugumu okula bıraktım ve devam ediyordum derken kaza yaptım
Bir şey olmadı bana ama cesaretim çok kırıldı.
Dar yolda (mahalle arası ) sıkıştırdı beni elemanın biri, üzerime üzerime geldi ve mecburen artık sağ taraftaki park halinde duran arabaya tosladım. benim lastik direksiyonu çevirdigim için onun tampon kısmına geldi benim ön tampon ve arabanın sag üst kaputunda hafif çizikler oldu
Arabanın camına numaramı yazdım bıraktım, görünürde onun arabasında bir şey yoktu.
Bense az bir müddet daha yol aldıktan sonra lastikte sorun oldugunu anladım.
Arkadası bekledigi yerden aldım ama lastikte sorun var sürekli sağa dogru bir çekme oluyor arabada dedim
Ben indim o bindi ve evet lastikte sorun bariz belliydi.
Lastikte aks diyorlar sanırım o degişti ve 2 saat sonra çıktık işe geldik beraber.
Kızlar gerçekten çok kötü hissediyorum suan kendimi.
Bu işi kavrayamıyor muyum, aptal mıyım neden böyleyim bilmiyorum.
Bu arada araba manuel eşim ısrarla bu arabada kullanmanı ve öğrenmeni istiyorum dedigi için manuel araba aldı.
Ama ben aşırı strese kapılıyorum.
Hata bende de vardı dar yolda işin ne senin APTAAAAAL dedim kendime.
Of deminden beri gözlerim doluyor.
Şu manuel arabayı ve özellikle İstanbul'da yaşayan hatunlar bana bir anlatın nasıl başarıyorsunuz ?
Hiç cesaretiniz kırılmasın,ben de manuel kullandim bir dönem sonra otomatiğe geçtim.Daha araba kullanmayı öğreneli 1 hafta olmuştu Eskisehir istanbula gidip gelmeye baslamıştım hem de hızlı şekilde.Ve hep yalniz seyahat ediyorum Izmit korfez Tem'de arkadan araba vurmuştu bana bayaa da buyuk bir kazaydi polisler falan gelmisti trafigi kesmislerdi,onun disinda hic kazam olmadı:) tek başımaydım ve hic korkmadim,korkmayin beceremiycek bisi yok,otomatiğe gecerseniz daha rahat olur sizin için,kendizini korkak alıştırmayın cesaretli olun.Araba kullanmak cok keyifli ve birilerine mecbur kalmiyorsunuz,öźgürlük..Olur böyle ufak kazalar Allah beterinden korusun.Çok pis bir ruh hali içindeyim, sabah iş arkadaşımı yoldan alıp iş yerine gidecektim, çocugumu okula bıraktım ve devam ediyordum derken kaza yaptım
Bir şey olmadı bana ama cesaretim çok kırıldı.
Dar yolda (mahalle arası ) sıkıştırdı beni elemanın biri, üzerime üzerime geldi ve mecburen artık sağ taraftaki park halinde duran arabaya tosladım. benim lastik direksiyonu çevirdigim için onun tampon kısmına geldi benim ön tampon ve arabanın sag üst kaputunda hafif çizikler oldu
Arabanın camına numaramı yazdım bıraktım, görünürde onun arabasında bir şey yoktu.
Bense az bir müddet daha yol aldıktan sonra lastikte sorun oldugunu anladım.
Arkadası bekledigi yerden aldım ama lastikte sorun var sürekli sağa dogru bir çekme oluyor arabada dedim
Ben indim o bindi ve evet lastikte sorun bariz belliydi.
Lastikte aks diyorlar sanırım o degişti ve 2 saat sonra çıktık işe geldik beraber.
Kızlar gerçekten çok kötü hissediyorum suan kendimi.
Bu işi kavrayamıyor muyum, aptal mıyım neden böyleyim bilmiyorum.
Bu arada araba manuel eşim ısrarla bu arabada kullanmanı ve öğrenmeni istiyorum dedigi için manuel araba aldı.
Ama ben aşırı strese kapılıyorum.
Hata bende de vardı dar yolda işin ne senin APTAAAAAL dedim kendime.
Of deminden beri gözlerim doluyor.
Şu manuel arabayı ve özellikle İstanbul'da yaşayan hatunlar bana bir anlatın nasıl başarıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?