- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Kuzum eşime göre manuel arabada hakimiyet sende oldukça otomatik araba artık daha kolay olurmuş.Yawrum çok geçmiş olsun öncelikle..
Yeni gördüm konunu...
Ben de yeni ehliyet aldım manuel..
Ve bayanlar otomatik kullanmalı bence arabayı.
Manueli cok iyi kullananlarda vardır eyvallahta...
Maalesefff trafiktee salak insan cok, bayana pek saygı yok, oyuzden panik etmemize sebep oluyorlar ne yazık ki...
Eşin neden bu kadar ısrarcı manuel de....
Yanii sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle almalıydı bence arabayı...
Şu erkeklerin bu konuda baskıcı olmasını anlayamıyorum gerçekten...
Led_BiR_Vele_DisTiri
Geri geri gideyim de noption yol o kadar dar ki.
frene basıp o yada sen geri geri gidebilirdiniz. ama tabi bunu 25 yıllık şöfor olarak söylüyorum.zira 18yaşında ehliyetimi aldığımın birinci haftası ve üstelik arabayı kaçırarak aynı sizin yaptığınızı yaptım . kafa kafaya gelince panikledim sağdaki araba kurbanım oldu.. şimdi eğlenceli bir anı..sizinde öyle olacak..ve eşiniz haklı manuelde öğreninki araba kullanmayı biliyorum diyebilin..
Hıhhhh etsin alay bakalımmKuzum eşime göre manuel arabada hakimiyet sende oldukça otomatik araba artık daha kolay olurmuş.
Bunda en az 1 sene öğren, söz satacagım otomatik alacagım sana deyip duruyor.
İyi de ben bu kadar harap olduktan sonra ne önemi var artık ?
Dün gece baya kötüydüm sürekli tamam üzülme artık deyip deyip hem güldü hem sarıldı ama bildigin alay etti.
O geri gitme konusunda baya baya bir usta olmam lazımdı o an
Açıkçası tek yön olmasına da güvendim yolun aslında.
Yine de hata bende girmeyecektim o yola.
O geri gitme konusunda baya baya bir usta olmam lazımdı o an
Açıkçası tek yön olmasına da güvendim yolun aslında.
Yine de hata bende girmeyecektim o yola.
2015'de aldım ehliyeti.çok çok geçmiş olsun öncelikle.
moral vereceğim ama hiç etik olmayacak: ))
kelin ilacı olsa başına sürer misali...: )))
bizimde araç manuel.
kullanabiliyorum.yani sürdüğümde acemi olduğum anlaşılmıyor ama trafiğe çıkamıyorum.
oturduğum muhitte dolanıyorum işte.kızımı alıyorum bazen.
ehliyeti ilk aldığımd 4 5 günlük sürücüyken dönel kavşakta dolmuş sıkıştırdı ve arabayı kavşağa sürttüm.
ondan sonra çok şevkim kırıldı.
mesela hep kaldırıma yakın parkederken sürtecekmişim gibi geliyor..
sınavım var ondan sonra yoğunlaşacağım sürme işine yeniden.
siz yeni şoför müsünüz?
ne kadar oldu trafiğe çıkalı?
Abla bende bir şey yoktaÇok geçmiş olsun iyisim demi bişeyin yoktur umarım..
Sana bişi olmasında araba o kadar önemli değil..
Helede İstanbul'da araba kullanmak zorlaştı,ben bile denemeye cesaret edemiyorum hala..
Abla bende bir şey yokta
Dün gerçekten çok kötüydüm.
Sabaha kadar rüyamda araba ile ugraştım.
Size imrendim inanın.
Ya aşırı ve gereksiz bir heyecan stres kaplıyor tek başıma olunca.
Eşim yanımdayken tamam onun yönlendirmesi ile kullanıyorum evet
Hatta uzun yollarda gayet iyi oldugumu söyledi ama işte bu dur kalk, ara mahalleler offff diyorum
Vitesle alakalı sorunum yok
Sorunum gaz, depriyaj veeeee STOP !
2015'de aldım ehliyeti.
Toplam 4 defa uzun süreli araba kullandım.
Ehliyet zamanı sürdüklerimi saymıyorum.
Uzun yolda gayet iyiyim eşim söyledi bana göre de evet iyiyim
Köprü trafigine de girdim.
Hatta otoban trafigine de.
Ama o yol var ya o yol :)
Hep o dar yol meselesi beni mahvetti.
Ben artık çoğunun mahsus yaptığını düşünüyorum, kadın şoförlere ekstradan yapıyorlar, hele de panikleyeni görünce daha çok hoşlarına gidiyor, kaç defa şahit olduğum olaylar var, hatta eşime demiştim ben İstanbul trafiğine çıkarsam alırım bir dodge fargo kamyon, önüne arkasına çelik bariyer yaptırır üstüme gelenin üstüne giderim o düşünsün diye, öyle konularda deliyimdir, kadın şoför diye sıkıştıranı sıkıştırırım, koca kamyonu görünce azıcık ter aksınAdamın umurunda bile değildi.
Sanki hiç bu olaya sebebiyet vermemiş gibi bir de sınırlı sınırlı laf sayıp durdu
En sonunda payladim onu oracıkta hadsiz !
Valla Mune bildigin üzerime geldi.Ben artık çoğunun mahsus yaptığını düşünüyorum, kadın şoförlere ekstradan yapıyorlar, hele de panikleyeni görünce daha çok hoşlarına gidiyor, kaç defa şahit olduğum olaylar var, hatta eşime demiştim ben İstanbul trafiğine çıkarsam alırım bir dodge fargo kamyon, önüne arkasına çelik bariyer yaptırır üstüme gelenin üstüne giderim o düşünsün diye, öyle konularda deliyimdir, kadın şoför diye sıkıştıranı sıkıştırırım, koca kamyonu görünce azıcık ter aksın
Ben de öyle düşünüyorum hatta dün baya anlattım eşimeÇok geçmiş olsun İstanbul trafiğine dikkat edin özellikle erkeklere çoğu sıkıntılı.
Otomatik sizi baya bi rahatlatır diye düşünüyorum.
Allah muhafazaValla Mune bildigin üzerime geldi.
Kadın sürücülerden çok duydum sırf kadın diye sıkıştırdıklarını.
Hatta baya oldu sanırım haberlerde izleyeli.
Çocugu ile arabada olan kadını bu yeni yetme ergenler sıkıştırıyorlar bariyerlere dogdu
Sıkışan kadın artık nasıl kaza yapmışsa takla atmış ve çocuguyla beraber ölmüştü, ALLAH muhafaza
Şimdi bu kadının eşi ne yapsın.
Vah gidene diyorsun lakin geride kalanlar için daha büyük bir yıkım oluyor.
Ölür müsün öldürür müsün.
ALLAH'ın belaları diyorum artık ben onlara.Allah muhafazaanlattığım gibi benim arkadaşın başına da gelmiş, üstelik adam ara sokakta sıkıştırıp üstüne üstüne gitmiş yetmemiş birde takip edip iyice sıkıştırmaya çalışmış, hatalı karşı taraf diyor arkadaşım, ki kendisi 10 küsür yıldır şofördür şoförlüğü de iyidir, arabaya iyi manevra yaptırıp kurtarır, kaç kadın şoför gördüm üstüne araba kırılıp sonra afedersin pis pis sırıtılan.
Trafikte zaten saygı yok fakat kadın şoförlere daha da bir taciz söz konusu İstanbul'da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?