- 30 Aralık 2009
- 23.190
- 91.238
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Sagol canım ama inan çok berbat bir hissiyata kapıldımDoktorcum geçmiş olsun.
Gayet iyi idare etmişsin bence, üzülme.
Bence eşin haklı, biraz daha bu arabayla devam etmen sonrası için iyi olur.
Size imrendim inanın.Çok kolay aslında. Sadece biraz pratik yapman gerekiyor. 20 senedir araba kullanıyorum. Hatalar olur ilk başta. Sonrasında zaten otomatiğe bağlıyorsun. Herşeyin başı moralini bozmamakta ve pratik yapmakta. Sakın pes etme. Böyle ufak tefek kazalar olur ilk başta. Bozma moralini sakın
Ah çok dedim eşime.Canm 30 yıllık şoförlerde kaza yapıyo olur böyle şeyler geçmiş olsun şükürki hafif bişey.ama istanbulda gerçekten otomatik daha kolay oluyor
Hız asla yapabilecegim bir şey değil.Satip otomatik alin. Manuel cok gereksiz hiz tutkusu yoksa eger..
Sagol canım ama inan çok berbat bir hissiyata kapıldım
Bu lanet olası arabanın ben debriyaj ve gaz mevzusunu iyi yaptıgım halde ertesi günü başlıyorum stop etmeye
Ya anlamıyorum yapamadıgım nedir.
Niye bu kadar beceriksiz bir salagım ben.
İlk kazamı yaptım.
Eşim iyisin desede ben olmadıgımı biliyorum
Burası İstanbul
Sagdan soldan araba çıkıyor
Derdim arabadan ziyade kullanmaktaki basiretsizliğimÇok uzun süre manuel kullandım.
Sonra otomatiğe geçtim
1 yıl sonra, geçen ay biri arkamdan çarpıp kaçtı. Çok travmatikti benim için. Üstelik adam bilinmesine rağmen ifadesi bile alınmadı. Kimse sormadı bile niye kaçtın diye.
Arkamdan heran biri çarpacak korkusuyla onun üstüne iki kaza daha yaptım. Hemde bir ay içinde.
Bi ayda mahvettim yani arabayı.
İlk başta üzülüyordum ama ne dertler var ne hastalıklar var. Annem babam kardeşim sağ sağlıklı ben sağlıklıyım. Olan arabaya olsun. Gerekirse pert olsun.
Böyle düşün
Keyfimden !O degılde kadınların şu " beni sıkıştırıyor" olayını ben çözemedim daha. Üstüme üstüme geldi nedir yani üstünüzden gececek hali yoktu ne dıye baska arabaya bindiriyorsunuz ki. Neyse geçmiş olsun.
Yok just bir şey olmadıAraba konusunda fikir veremeyeceğim ama geçmiş olsun demek istedim
Bir zarar görmemişsindir umarım
ekinize cevabO degılde kadınların şu " beni sıkıştırıyor" olayını ben çözemedim daha. Üstüme üstüme geldi nedir yani üstünüzden gececek hali yoktu ne dıye baska arabaya bindiriyorsunuz ki. Neyse geçmiş olsun.
Ek: Suremıyorsanız, surmeyın veya otomatık alın herkes becerecek dıye bısey. Sızın gıbı ınsanlardan dolayı park ederken gelip bırı vurur kesın dıye guvenlı yer arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?