Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben 35 yıllık şoförken kaza yaptı. bu işi beceriyorum beceremiyorum diye bişey yok. sen mükemmel de sürsen etraf maganda dolu. cesaretin kırılmasın. yola devam. geçmiş olsun
Düz vites ısrarı gereksiz, İstanbul gibi aniden her sokağından araç çıkan bir şehirde çok gereksiz... aradaki fiyat farkından dolayı biz manuel almıştık, çok da iyi kullanırım ama dur kalk, dur kalk, oğlumu okula götürürken fenalık geliyor, debriyaj sistemi çok gereksiz... 3. Dünya ülkeleri ucuz diye kullanıyor, bizim ülkemizde de maalesef çoğu fiyatından dolayı tercih ediyor.... otomatik gibisi var mı...hele de İstanbul'da...
Kaza yapmadan kullanmayı öğrendim diyen hiç görmedim. Sorun sende değilmiş ki araba sıkıştırmış yani. Hiç kendini sıkma olur öyle şeyler. Sende ve karşı tarafta can kaybı olmayınca hiç sıkıntı yok. İstanbul ayrı bir cesaret zaten.