İlk tüp bebek tedavisini başka bi üniversite hastanesinde oldum kistim vardı 1 yıl kadar yasmin kullandım , rahmimde polip vardı histeroskopi oldum alındı, öncesinde de rahiö filmi çektirmiştim temiz çıkmıştı ama benim amh düşüktü Fsh ve Lh yüksekti bu yüzden aşılama bile olmayıp direk tüp bebek önerdiler. Şehir değişikliği sebebiyle başka yerde transfer olacaktım araştırmalarım sonucu bulunduğumuz şehre en yakın Kayseri de olmaya karar verdik ama benim Gökalp hocanın yanında tedaviye başlama sebebim embriyolog Turgay Barut tu. Kendisi şu an ordan ayrıldı Amerika da eğitimine devam ediyor.
Gel gelelim benim transerim ilk deneme pozitif çıktı çok şükür, ben şahsım adına Gökalp hocanın tedavi protokolünden memnun kaldım risk almıyor bütün tuşlara basıyor tabiri caizse. 5 yumurta toplandı 4 ü dolu çıkıp iyi kalite olarak 5.güne ulaştı. 2 embriyo trasnfer edildi 1 i tuttu diğerlerini dondurduk. Şu an oğlum 9 aylık ve asıl şaşırtıcı olana geleyim daha çok yeni tekrar hamile olduğumu öğrendim hemde kendiliğinden oldu. 5 haftalık hamileyim. Umarım isteyen herkese nasip olur
sormak istediğiniz bişey varsa seve seve yardımcı olurum