Kayseri Tüp bebek Merkezleri

Canım benim başka şehirde 4 yumurtam toplandi 1 tane 3. Güne gitti. Negatif oldu.

Gökalp hocada 19 yumurta toplandı 5. Güne 8 tane gitti.
Yani yumurta oluşturmada basariliyfi. Ama yumurta sayısıni artırırken genetigini mi bizdu acaba diyorum, 2 tane kimyasal oluncİnsan negatif olunca bır sebep arıyor belkı de
İnsan negatif olunca bır sebep arıyor gerçekten bende bilemıyorum bi çıkmazdayım. Hastane 65bn istiyor. İlaçlarda 16bn tuttu. Histereskopı de oldum o da 16bndi

Ben devam etmek istiyorum çok memnunum doktorumdan harıka bır ınsan ve çok güven veriyor .sadece aklıma takılan laboratuar ve embrıyolog kısmı.onu da bilemedıgım için aslında şüphelerim var
Sil baştan başlayacaksanız aynı Dr ve labı tercih etmemeyi tavsiye ederim. Kendim bu hatayı yaptım. Kayseriden Ankaraya gidip geliyorum. Ankara da çok daha iyi yılların labı ve tecrübesi Drlar var

Kayseri’de nerede tedavı gördünüz ? Bende dedıgınız dr ye bır bakayım
Acıbadem Özge idem Karadağ. 2 başarız sil baştan deneyimden sonra bizde çıkan sıkıntılara göre Daha ileri bir teknoloji için ve
yapılmasını istediğim kişisel tedaviler için tecrübe deneyimi olmadığını açıkça söyleyince bıraktım. Ve İstanbul, Ankara ya yılların labı ve tecrübesi hocalara yöneldim. Burdakiler içime sinmezdi artık acıbademle paraleller.

Acıbadem Özge idem Karadağ. 2 başarız sil baştan deneyimden sonra bizde çıkan sıkıntılara göre Daha ileri bir teknoloji için ve
yapılmasını istediğim kişisel tedaviler için tecrübe deneyimi olmadığını açıkça söyleyince bıraktım. Ve İstanbul, Ankara ya yılların labı ve tecrübesi hocalara yöneldim. Burdakiler içime sinmezdi artık acıbademle paraleller.
Ankara Memorıal lab. İyi miymiş ? Bir de ücretler daha mı fazla peki?

Oluştu benim 8yumurtam oluştu 1tane 5aa 5.gğne ulaştı .negatıf sonuçlandı .

Elbette :) Araştırabilirsiniz. Paket ücret her yerde yakın. Hocanın muayene farkı var bayağı yüksek. Her zaman vermiyorsunuz ama kişisel tedavinize göre.
Kızlar ben o kadar kararsızım ki, gece aniden kalkıp rüyalarıma giriyor.
Bu 4. Embriyoyu genetige göndermek 60 bin tutuyor.
Transfer 30 bin.
Malaesef maddi boyutunu da düşünüp ona göre ilerlemem gerek.
Direk transferle mi sanş vermeliyim, genetik yaptırıp sağlıklı gelirse öyle mi transfer ettirmeliyim, bunun için de para biriktirme sürec tutacak biraz.
Zaman da geçiyor 39 yaşına girmek uzereyim

Bir hoca var prof Osman Develioğlu
Bilgisine güvendiğim bir hoca.
Ondan görüş aldım, o transferle şans verilmesini pgt yi gereksiz buluyor.

Kızlar ben o kadar kararsızım ki, gece aniden kalkıp rüyalarıma giriyor.
Bu 4. Embriyoyu genetige göndermek 60 bin tutuyor.
Transfer 30 bin.
Malaesef maddi boyutunu da düşünüp ona göre ilerlemem gerek.
Direk transferle mi sanş vermeliyim, genetik yaptırıp sağlıklı gelirse öyle mi transfer ettirmeliyim, bunun için de para biriktirme sürec tutacak biraz.
Zaman da geçiyor 39 yaşına girmek uzereyim

Bir hoca var prof Osman Develioğlu
Bilgisine güvendiğim bir hoca.
Ondan görüş aldım, o transferle şans verilmesini pgt yi gereksiz buluyor.
Canım pgt maddi açıdan biraz daha aslında işimizi kolaylaştırmıyor mu? Biz de pgtye gidecek 2 embriyomuz var ama maddiyattan gönderemiyoruz bir de o embriyolar çok kaliteli değil. 5. Gün embriyosu ama geriden yavaş ilerleyerek geldiler. Bi baştan yapalım deyince de tüp bebek opu ekstra multivitaminler ilaçlar derken 150 bini gözden çıkarmak gerekiyor..
yani özetle elimizde ki embriyoları değerlendirelim inşallah olursa olur olmazsa son çare ağır yüke girelim diye düşündük.
Her türlü işimiz çok zor rabbim kolaylık versin bizlere. Maddiyatı, mental durumu, biyolojik durumumuz her yönden etkiliyor bizleri…

Canım pgt maddi açıdan biraz daha aslında işimizi kolaylaştırmıyor mu? Biz de pgtye gidecek 2 embriyomuz var ama maddiyattan gönderemiyoruz bir de o embriyolar çok kaliteli değil. 5. Gün embriyosu ama geriden yavaş ilerleyerek geldiler. Bi baştan yapalım deyince de tüp bebek opu ekstra multivitaminler ilaçlar derken 150 bini gözden çıkarmak gerekiyor..
yani özetle elimizde ki embriyoları değerlendirelim inşallah olursa olur olmazsa son çare ağır yüke girelim diye düşündük.
Her türlü işimiz çok zor rabbim kolaylık versin bizlere. Maddiyatı, mental durumu, biyolojik durumumuz her yönden etkiliyor bizleri…
Canım pgt den sağlam gelen embriyonun da tutma şansı diğerlerinden çok farklı olmuyor, tutmama ihtimali de var. Burda pgt li tutmayan da o kadar yorum okudum ki.
Kafam 1 milyon. Bir de donmuş embriyo cozdurulup parça alınıp tekrar dondurulacak. Bunun da stresi var üstümde

Canım pgt den sağlam gelen embriyonun da tutma şansı diğerlerinden çok farklı olmuyor, tutmama ihtimali de var. Burda pgt li tutmayan da o kadar yorum okudum ki.
Kafam 1 milyon. Bir de donmuş embriyo cozdurulup parça alınıp tekrar dondurulacak. Bunun da stresi var üstümde
Aynı bende ilk başta pgt ile de düşen ve tutmayanları okuyunca niye yaptırıyorum ki dedim Gökalp hoca da; tutup düşmesi kürtaj vs seni öyle yıpratacağına en iyisini yapalım şansımız artsın demişti. Dondurulup çözdürmede çok haklısın sonuçta embriyoyu ışıktan bile rahatsız etmemek için hergün bakmadıklarını söylemişlerdi şimdi çözdür parça al tekrar dondur tekrar çözdür transfer et embriyoyu yormaz mı acaba.. Eren bey ile direkt görüşme fırsatınız oldu mu sadece bu soruya ne diyor

Aynı bende ilk başta pgt ile de düşen ve tutmayanları okuyunca niye yaptırıyorum ki dedim Gökalp hoca da; tutup düşmesi kürtaj vs seni öyle yıpratacağına en iyisini yapalım şansımız artsın demişti. Dondurulup çözdürmede çok haklısın sonuçta embriyoyu ışıktan bile rahatsız etmemek için hergün bakmadıklarını söylemişlerdi şimdi çözdür parça al tekrar dondur tekrar çözdür transfer et embriyoyu yormaz mı acaba.. Eren bey ile direkt görüşme fırsatınız oldu mu sadece bu soruya ne diyor
Konuştum canim. Embriyolar bakıp tekrar görüşelim dedi. Aradığında embriyolara biyopsi yapmakta sıkıntı yok dedi, kaliteleriyle olgili de bilgi vermiyor.
Gördüğümüz kalite çok degisken, iyi kalite deyip moral vermek, yada kötü kalite değip can sıkmak istemiyoruz çünkü iyi tutmazken kötü tutabiliyor dedi.

Bozulma riski de her zaman var ama yüzde 1 ihtimal dedi

artık bütün hepsı vitrikasyon denilen (sanırım böyle yazılıyordu )yöntemle bütün hocalar yüzde 98 kalıte bozulmuyor dıyor

Elbette :) Araştırabilirsiniz. Paket ücret her yerde yakın. Hocanın muayene farkı var bayağı yüksek. Her zaman vermiyorsunuz ama kişisel tedavinize göre.
Kayserı de de Memorıal deyım zaten Birçok şeyi Ankara’ya gönderdıktıklerini söylemişti amh bile. Bir soruşturacağım oranın lab. Da dedıgınız gibi

Konuştum canim. Embriyolar bakıp tekrar görüşelim dedi. Aradığında embriyolara biyopsi yapmakta sıkıntı yok dedi, kaliteleriyle olgili de bilgi vermiyor.
Gördüğümüz kalite çok degisken, iyi kalite deyip moral vermek, yada kötü kalite değip can sıkmak istemiyoruz çünkü iyi tutmazken kötü tutabiliyor dedi.

Bozulma riski de her zaman var ama yüzde 1 ihtimal dedi
Canım aslında güzel şeyler söylemiş kalbini ferah tut ruhunu daraltma. Allah ol derse olur elinde ki fırsatı tepme bence Allah korusun olmazsa o zaman başka yol düşünürsünüz

X