Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte o da 700 olursa olur dedi. Kaynım bagırıyor, eşim böyle kedi gibi naif konuşuyor. Aslında olması gereken bu. Ortaklığın biri bitecek diyorsa digeri hayır dememeli.

Burda tek taraflı bir aile söz konusu. Madem sen ben yok herşeyi ortak olsun onlar da benzin alsın sigorta ödesin

Bunun tek caresi acil durumlar haric hic para vermemek. Is esinizde bitiyor. Sizin yerinizde olsam.bu kadar gidip gelip muhatap bile olmam.

Bunun tek caresi acil durumlar haric hic para vermemek. Is esinizde bitiyor. Sizin yerinizde olsam.bu kadar gidip gelip muhatap bile olmam.
Ben zaten az gidiyordum. Eşim şimdi hiç gelme, ben gidip görüp gelirim ailemi diyor. Belkide dogru olan budur. Biz ailesiyle iletişimde oldukça problem bitmiyor. Ha problemi benim çıkardığımı düşünüyorsada, gitmeyince problem çıkaramam.

Bencede.uzak durun. Maddi kismini esinizle konusup halledeceksiniz. Araba zaten satilmali orasi belli. Bunlarla ne kadar az ortak nokta biraksaniz o kadar iyi

Aynı şeyleri yazıyorum döngüye girdik... Size iyi forumlar
Herkesin bu konuya neden yazmadigini bi yerden sonra anladim simdi bende. Surekli ayni seyleri yaziyor konu sahibi..

Yaw madem bu kadar problemli sigortasini niye odemeyi kabul ettin bu defada biz sigortayi odedik sizde vergiyi odeyin deniyor

Sanki konu sahibi ve kocasi oyle deyince yapacaklar. Birde alisveris yapip taksiyle doneyim diyor. Yaw cokta fifi millet takmiyor seni kocan dahil.. tavsan daga kusmus, dagin haberi olmamis.

Bencede.uzak durun. Maddi kismini esinizle konusup halledeceksiniz. Araba zaten satilmali orasi belli. Bunlarla ne kadar az ortak nokta biraksaniz o kadar iyi
Evet, her gitmemizde mutlaka birşey çıkıyor. O gün eşime bişey demedim.Ama annesinin gözüne kendilerinin yediği mama bile geliyor.Artık ögrenim eşime şikayet etmiyorum.Mamadan laf açıldı. Kaynımın sevgilisi 1000 tlye mama alıyormuş. Bana kv sen ne kadara alıyorsun dedi. 300 e de var 1000 e de var dedim. Israrla ne kadar veriyorsun dedi. Benim kedilerim kıymetli dedim. Ev yemegi ver, mama verme diyor.Gelde sev bu kadını. Kendi kazandığım parayı istersem sokağa saçarım. Sanki kendi hayvan bakmışta akıl veriyor. Her gittigimde bir sorun çıkıyor. Geçenlerde arada gideyim diyordum. Ama yok gitmemek hayırlısı.

Gelinin parası veya altını nasıl ortak gelir oluyor? Ben altınlarımla neden eşimin üstüne bile olmayan ve doğru düzgün kullanmadığım arabanın yakıtını, sigortasını vergisini kirada otururken sadece ben niye ödeyeyim ki, eş çalışıp kazanıyor diye evimizin geçimini karşıladığımız paranın başkalarının özelliklede çalışacak durumu olup keyfi çalışmayan birinin keyfi için çarçur etmesine tabiki karışırım.

Hem konu sahibi kendi cebinden sigortssını vergisini neden ödesin, hakkı yoksa eğer kızdan ne bilezik ne de sigorta vergi ödemelerini beklememesi lazım

Yakarım o arabayı kurtulurum.
Bu ne saçma bir olay.
Bu kadar basiretsiz insan bir arada nasıl toplanmış basit bir şeyi böyle bir krize çevirmişler.
Konu sahibi size ne oluyor onu da hiç anlamadım.
Ben arabaya binmiyorum bile kaza yaparım korkusuyla diyorsun, sonra da sigortası bende kaskosu bende benzini bende diyorsun. Naptınız masaya oturup böyle bir karar mı aldınız? Sigortayı kaskoyu ben öderim mi dediniz?
Hayır arabanın alınmasıyla da bir ilişkin yok ki bu kadar sahipleniyorsun. S.çarım arabasına da yakıtına da der ne binerim ne beş kuruş para harcarım olur biter. Ha yelleme akıllı kocan kasko ödemek için kredi çekebilir ama o potansiyeli gördüm ben.

Arabayı kayınbaba napmış etmiş kendi üzerine almış. Ben konu sahibinin kocasının neden vermek istemediğini anlıyorum, rest çekmeye kalksa o adam satış gösterir diğer oğlunun üstüne yapar. Az geride de anlattım, konu sahibi de rest çekmekten korkuyor, çünkü o işin sonu boşanmaya giderse yapacağı hiçbir şey yok.

Arabanin satilacagina ikna olmadim ama Bunlardan bi cacik olmaz, ona ikna oldum

Konuyu okudum şimdi. Konu sahibi buradakiler eminim yazdığınızı anlıyordur. Siz niye aynı şeyleri tekrar ve tekrar yazıyorsunuz?

Konuyu okudum şimdi. Konu sahibi buradakiler eminim yazdığınızı anlıyordur. Siz niye aynı şeyleri tekrar ve tekrar yazıyorsunuz?

Yukarıdaki gibi işte.

Kaynı 1tl katkıda bulunmamış, o kısmıda okudunuzmu?
Altınları sattık dicek sorarlarsa.
Hem konu sahibi daha binmeyecek arabaya, eşinede dedi. Eşi artık mecbur getirecek arabayı ve bırakcak, çünkü konu sahibi binmeyecek artık. Eşinede dedi, mecbur bırakır artık çünkü binmeyecek konu sahibi kesin karar verdi, eşide getirip bırakacak mecbur daha napsın arabayı çünkü konu sahibi artık binmeyecek

Artık ezbere biliyorum. KK'da kesinlikle hafızamda kalacak konulardan biri.

Bir de pazar gunu aylık alışveriş var taksiyle dönecek

Bir de pazar gunu aylık alışveriş var taksiyle dönecek
Ona sanki daha karar verememiş gibiydi, taksi okadar poşeti alırmı emin olamamıştı. Karar verdimi sonunda??
Marketlerin servisleride oluyor aslında ama neyse, taksi tabii daha mantıklı. Market alışverişi dediğin şekilli olur.
Hayırlısı…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…