Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Altınlar kasada.Zaten zaman geçsin bozdurduk borç vardi diyecegim.Araba satılmazsa, ne bileyim hurdaya çıkar kaza olur, bir şekilde giderse eger, benden isterler altınları.
Yalnız sizin onlara altınları sattık demenizin bir önemi olmaz çünkü eşiniz satılmadığını biliyor sonuçta. Ve düğünde altınları orta koyarız diyen eşiniz, kasko ödenecek gram bozalım diyen eşiniz. Yani diğer tarafa bu cesareti veren de kusura bakmayın ama eşiniz.

Kayınpeder bekar oğluna vekaleten benim yerime sen ilgilen kullan diyebilir, kaynınızı sevmediğiniz için (sevmemekte haklısınız ama elmayla armudu karıştırmayın) para vermedi diyorsunuz ama manasız... Kayınpeder de isteyince rahatsız oluyorsunuz para katmış olmasına rağmen
Kayınpeder istesinde, bakın evler arası mesafe var. 3ü de evde. Mantıklı düşünürsek. Eşim yogun çalışıyor. Her hafta arabayı bırakıyor. Sonra ailecek onlar eşimi eve bırakıyor. Sonra evlerine gidiyorlar. Arabayı almaya ise 2 vesait otobüsle gidiyor eşim.Her hafta bu durum olunca ve benzin ibresine baktığımda yarı yarıya azalınca, ekleme olmayınca gözüme batıyor. Kaynımın çalışmayıp bedavadan herşeye konmasından rahatsızım.

Araç ortak, baba oğluna kullan diyebilir para katmasa da,o yüzden hakkı var diyor, ha kayınbaba - kayınvalide kendi kullanmış ha bekar oğlu kullanmış farkı yok çünkü araç ortak. En başta ortak almayacaktınız.
Tamam hakkı var diyelim. Kayınpeder diyecekki, baba olarak. Ben piyasasını araştıracagım. Satacagım. Yarı parasını sana yarı parasını sana verecegim. Benimki satın ama anlaşın aranızda, ben karışmam diyor.Son sözü kaynıma bırakıyor. Eşim satalım derken, kaynım satılmasın diye çok yüksek miktar söylüyor.Baba olarak el koymalı.

Yalnız sizin onlara altınları sattık demenizin bir önemi olmaz çünkü eşiniz satılmadığını biliyor sonuçta. Ve düğünde altınları orta koyarız diyen eşiniz, kasko ödenecek gram bozalım diyen eşiniz. Yani diğer tarafa bu cesareti veren de kusura bakmayın ama eşiniz.
Evet eşim. Bir zahmet benimle agız birliği yapsın eşim.Ben altın falan koymam dedim ona.Haa şuan satılmasın diyor, kız evlenelim dediginde nasıl dügün yapacaklar merak ediyorum.

Eşimin ailesinde sen ben muabbeti olmadıgı için benim ailemde bunu görmediğim için sorun yapıyormuşum. Bunu diyen yakın arkadaşı.Ya bilmiyorum herkes problem eder mi.Mesela alıyorlar ya, gaz benzin koymadıklarını anlayınca, artık 100 tl den fazla gaz koymuyorum.Su yakıyor gibi davranıyorlar. Zaten benzin koyma alışkanlıkları yok. 26 TL geçen gördüm.Ben binmeyecegim, eşimde bensiz nereye gidecek.2 3güne götürecek ailesine. İşleri varmış. Getirme kalsın diyecegim bakalım.

Evet eşim. Bir zahmet benimle agız birliği yapsın eşim.Ben altın falan koymam dedim ona.Haa şuan satılmasın diyor, kız evlenelim dediginde nasıl dügün yapacaklar merak ediyorum.

Merak etmeyin, ilgilenmeyin.size ne yaparlarsa yapsınlar. Bitcoin de batırdım parayı diye söyleyin. Hatta ağlayın. Ama esinizi ikna edin önce tüm bunları yaşıyor olma nedeniniz eşiniz. Ayrıca ben olsam esime işi bırakmak istiyorum filan derdim. Yoruldum derdim. Çünkü size güveniyorlar araba ödemelerini size yaptırıyorlar.

Merak etmeyin, ilgilenmeyin.size ne yaparlarsa yapsınlar. Bitcoin de batırdım parayı diye söyleyin. Hatta ağlayın. Ama esinizi ikna edin önce tüm bunları yaşıyor olma nedeniniz eşiniz. Ayrıca ben olsam esime işi bırakmak istiyorum filan derdim. Yoruldum derdim. Çünkü size güveniyorlar araba ödemelerini size yaptırıyorlar.
Zaten onu da söyledim. Bırakıyorum işi dedim.İyi sende çalışma dedi. Kardeşin çalışmayınca laf etmıyor sun, oturcam bende evde dedim.İş yeri ile sözleşmem var. Kariyerimde iyiyim.Kendime de yazık etmek istemiyorum.Tek maaşa düşersek zaten sigorta ödemeyi bırakın, maddi olarak sıkıntıya düşeriz.
Bitcoin çok mantıklı🤣Hemen demem de. Bayaa zaman geçsin öyle🤣

Altınlar kasada.Zaten zaman geçsin bozdurduk borç vardi diyecegim.Araba satılmazsa, ne bileyim hurdaya çıkar kaza olur, bir şekilde giderse eger, benden isterler altınları.
Eşinize dikkat edin altınları almasın sizden habersiz hiç güven vermedi eşiniz.kendisini kullandırtma merakı var heralde sizi karıştırmasın o zaman.sizin yerinizde olsam evin ortak masrafını öderim kalanı kendime yatırım yaparım sizin maaşınız üzerinizden plan yapmasınlar.

Eşinize dikkat edin altınları almasın sizden habersiz hiç güven vermedi eşiniz.kendisini kullandırtma merakı var heralde sizi karıştırmasın o zaman.sizin yerinizde olsam evin ortak masrafını öderim kalanı kendime yatırım yaparım sizin maaşınız üzerinizden plan yapmasınlar.
Yok altınlar benim adıma kasada,gidip alamaz.Eşim arkadaşına 10 bin limitli kart vermiş.Onunda kavgasını ettik.Arkadaşı dün geldi.Eşim kartı sordu.Kapatıp bize verecek şükür.Tüm kredi kartları bende. Aslında bu şekilde ortak şeyi sevmemem falan iyi oldu.Çünkü ailesi de bişey bekleyemez herhalde.

İzin alan mı var ondan😂ya bakımına benzine ortak olcaksınız yada satılacak bitti.benzin az para değil herkes kullandığı kadar koysun.
Onların benzin koyma alışkanlığı yok işte.En son 220 km yazıyordu, 140 oldu.Uzak mesafeye gittiler 3 kez.Ben koymadım benzin.Şimdi gene arabayı verecek.Aylık alışveriş yapacagız. Alışverişte 1400 tllik market alışverişi.Bende salı günü ya da çarşamba iş çıkışı kendim gideyim, taksiyle geleyim diyorum. Ancak o kadar şey takside sorun olur mu acaba? Parça parça mı yapsam. Tek seferde mi.

İzin alan mı var ondan😂ya bakımına benzine ortak olcaksınız yada satılacak bitti.benzin az para değil herkes kullandığı kadar koysun.
Eşime yorum yapmıyorum artık. Uzun süre ailesine de gitmeyeceğim.Konuyuda açmıyorum. Ama salı bırakacak ya, geri almak isterse, bana deger veriyorsan getirme diyecegim.

Tamam hakkı var diyelim. Kayınpeder diyecekki, baba olarak. Ben piyasasını araştıracagım. Satacagım. Yarı parasını sana yarı parasını sana verecegim. Benimki satın ama anlaşın aranızda, ben karışmam diyor.Son sözü kaynıma bırakıyor. Eşim satalım derken, kaynım satılmasın diye çok yüksek miktar söylüyor.Baba olarak el koymalı.
Yoo son sözü bekar oğluna bırakmıyor siz aranızda halledin diyor karışmıyor, olması gereken o ikiside çocuğu sonuçta tam ortada duruyor adam, eşinizin pısırıklığını kaynınıza mal etmeyin, aracın herşeyiyle ilgilenen olarak eşiniz satıp bu yarısı diye babasına verecek, bunu yapamıyor yapmak istemiyor eşiniz ay şu hayatda hiçbirşey olamayacak erkek tipi.

Satılmasın diye yüksek söylüyor kaynım diyorsunuzda kaynınızla eşinizin söylediği miktarın ortasında miktar belirleyip satılana kadar dursun demek kimsenin aklına gelmiyor heralde, araç lazımsa ihtiyacı olan gelsin alsın 🤷‍♀️ aslında o kadar basit ve çözümü o kadar kolay ki

Yoo son sözü bekar oğluna bırakmıyor siz aranızda halledin diyor karışmıyor, olması gereken o ikiside çocuğu sonuçta tam ortada duruyor adam, eşinizin pısırıklığını kaynınıza mal etmeyin, aracın herşeyiyle ilgilenen olarak eşiniz satıp bu yarısı diye babasına verecek, bunu yapamıyor yapmak istemiyor eşiniz ay şu hayatda hiçbirşey olamayacak erkek tipi.
İşte kaynımda 700 e giderse gider yoksa kalır diyor. Eşimde hayır diyemiyor. Onun yerine ben söylüyorum. Ben kötü oluyorum. Evet eşimde de suç var. Ama eşim bunu diyemiyorsa, babası çözebilir. Annesi de diyorki, sus ses, iki kardeşin arasını bozcan. Eşim pasif pasif. Sanki kötü bişey dedim de masayı terk etti. Zorlarına gidiyor. Eşimde peşinden gitti.

Satılmasın diye yüksek söylüyor kaynım diyorsunuzda kaynınızla eşinizin söylediği miktarın ortasında miktar belirleyip satılana kadar dursun demek kimsenin aklına gelmiyor heralde, araç lazımsa ihtiyacı olan gelsin alsın 🤷‍♀️ aslında o kadar basit ve çözümü o kadar kolay ki
Tamamda gelmiyor adamlar. Eşimde anam babam yorulmasın diyor. Ee kaynım zaten gelmez.Adam 700 altını kabul etmiyor, sorun bu.Ki bunun full paket mi ne varmış. O 600.700 imkansız. Araba satışıyla ilgilenen arkadaşı da bu fiyata gitmez diyor.

İşte kaynımda 700 e giderse gider yoksa kalır diyor. Eşimde hayır diyemiyor. Onun yerine ben söylüyorum. Ben kötü oluyorum. Evet eşimde de suç var. Ama eşim bunu diyemiyorsa, babası çözebilir. Annesi de diyorki, sus ses, iki kardeşin arasını bozcan. Eşim pasif pasif. Sanki kötü bişey dedim de masayı terk etti. Zorlarına gidiyor. Eşimde peşinden gitti.
Eşimde de suç var diyorsunuzda direkt eşinizde suç var, ne kadar uymaca akıllı biri, kaynınızın ne dediğinin önemi yok dediğim gibi yapılmalı. Kocaman adamlar yahu babası niye karışsın ne kadar komik bir beklenti, tek ayak üstünde durun cezası da versin mi 😁

Tamamda gelmiyor adamlar. Eşimde anam babam yorulmasın diyor. Ee kaynım zaten gelmez.Adam 700 altını kabul etmiyor, sorun bu.Ki bunun full paket mi ne varmış. O 600.700 imkansız. Araba satışıyla ilgilenen arkadaşı da bu fiyata gitmez diyor.
Aynı şeyleri yazıyorum döngüye girdik... Size iyi forumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X