Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuraya iki şey yazardım da banlanmak istemiyorum. Ama sana bir hatırlatayım babanı. Senin babanın yanında o kaynın bir melek. Bilmem anlatabildim mi? Eski konularını bilen üyeler olacağını K.K da düşünemedin mi?
Mune Mune bu tarz parazit yapıp, tek işi can sıkıp, ego kasmak olan üyeleri süresiz engelleseniz, forum daha rahat olurdu. Milattan kalma sayfaları keşke açmasalar. Baba ve kayın arasındaki ilişki ne alaka. Ben anya diyorum şahsiyet Konya. En azından engelleme şansımız olsun lütfen.

Bunun eşimde farkında.Gelmiş bana yok şuraya gezmeye gidelim yok buraya gidelim diyor. Şaka gibi. Kaç kez gitmiyorum dedim.Surat yapıyor.
Eşin şaşkın mı senin ? Kendisinin tepki göstermesi lazım normalde ben enayimiyim diye 🤦 Kardeşine de senin bu arabada kuruşun yok sen kimsin diyemicek kadar basiretsiz ☹️ Babasına sana şu kadar ücret vereyim ortaklık bitsin diyemiyor mu ? Ben olsam o arabayı balta ile parçalarım hem içim rahatlar hemde ders olur 🤷

ANLATAMADIĞIM ŞEY, BENİM DERDİM BU LANET ARABADAN KURTULMAK. BÜYÜK YAZDIM BELKİ ANLAMA SORUNU OLANLAR DAHA İYİ İDRAK EDER.ESKİ KONU, NASIL ALINDI DEGİL DERT. BEN BU ARACI İSTEMİYORUM SORUN BU.UTANMALAR DOGUN TARİHİME İNECEKLER. BEN BABA KONUSU AÇALI 2 3YIL OLMUŞTUR. 3 YIL ÖNCEKİ OLAYI SORAN YOK. BU TİPLER BİRAZ GURURU VARSA, NE YORUMUMA NE KONUMA BİRŞEY YAZMASIN.
Mune Mune konumu kapar mısın. Arkadaşların işi gücü yok, boş muabbet yapıyorlar. Sanırım çok boşlar.Boş insan kişiyle hesabı.

Eşin şaşkın mı senin ? Kendisinin tepki göstermesi lazım normalde ben enayimiyim diye 🤦 Kardeşine de senin bu arabada kuruşun yok sen kimsin diyemicek kadar basiretsiz ☹️ Babasına sana şu kadar ücret vereyim ortaklık bitsin diyemiyor mu ? Ben olsam o arabayı balta ile parçalarım hem içim rahatlar hemde ders olur 🤷
Diyemiyor işte. Pasifin önde gideni. Ben savunuyorum enayiyi.Beni aileme savunma diyor. Artık arabayı boşa alıp yokuş aşagı geri geri salmayı düşündüm. O derece.
Ortaklık bitene kadar anasına babasına da gitmem. El delisi insanlar. Elaleme ne derlerse desinler.

Diyemiyor işte. Pasifin önde gideni. Ben savunuyorum enayiyi.Beni aileme savunma diyor. Artık arabayı boşa alıp yokuş aşagı geri geri salmayı düşündüm. O derece.
Ortaklık bitene kadar anasına babasına da gitmem. El delisi insanlar. Elaleme ne derlerse desinler.
Savunma diyorsa savunma bence... Sende kendinden asla kısıp ödün verme madem harca paraları kendine ne istiyorsan harca bırak eşin düşünsün 🤷

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X