bana kv yi çok takıyorsun gibi geldi
yani kv yi olduğu gibi kabul et
oğlu gavur ellerinde çalışıp kazanıyor her kuruşunu getirip anasının eline saymalı, anası da onu Türkiye de yatırım yapmalı
zira oğlu gidip bir de ailesi o ülkede olan kızla evlenmiş, özetle oğlunu ele geçirmişsiniz
lakin umursamayın
klasik kv, oğlunun parasını harcayan gelin
oğlundan kat be kat geliriniz olsa da siz oğlunun parasını yiyen el kızı olacak, sizin harcamalarınız gereksiz olacak
şöyle örnek vereyim, çocuklarla dışarı çıktınız birer dondurma aldınız
"kocaman kadın, X kadar para verip kendine de dondurma almış, çocuklar yesin işte, o yemese ne kaybeder, o X lirayı kenara koysun yatırım yapsın
ama bizim gelinde neredeeee, o hep oğlumun parasını yemeyi biliyor, hiç para tutmayı bilmez ki "
bu cümleyi kv nizin ağzından duyarım
çözüm umursamamak
mesela o bahçe konuşmasında eşiniz miktar belirtmeyecek
aman önemli değil deyip geçecek ya da misilleme yapacak kaç lira olduğunu söylesem sen mi vereceksin diyecek
kv dem hep aman harcamayın modundadır kimse ona aldığı bir atletin fiyatını dahi söylemezdi
gördüm öğrendim
neyse özel hastanede doğum yaptım, kaç lira vs dedi ben söylemedim, anneme sormuş söylemiş
neden söyledin dedim, kaç kere sordu, söyledim ayıp olur dedi
bilmiyorum deseydin diye anneme de çıkıştım, zira oğlunun parası ile özel hastanede doğurdum, bizim gelin lükse düşkün oldu adım
ama kv bilmiyordu ki o doğum benim iki maaşımdan azdı yani o lüks dediği parayı ben her ay kazanıyordum ve o hastanede olmamızın nedeni eşimin sperm sorunları olması ve bebeğimizin
tüp bebek olması idi
kv, o hastaneyi başıma kakıp eşime de "neden o kadar harcadın" da demiştir eşim "sana ne" demiştir "senden mi aldım parayı" demiştir ama kimse neden o hastanede olduğumuzu bilmedi
özetle takmayın, he deyin geçin ve eşinize parasal bilgi vermemesini işleyin