- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.925
-
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Seni de öyle mi bağladılar?Öyle. Mimar kızı nasıl baglayacak. Kızın ailesini nasıl baglayacak kendine
İnsanlar bence empati yapamadığı için dalgaya vuruyor burada. O tipleri ben artık dikkate almıyorum. Boş muabbet yapıyorlar. Benim ne kadar sinir oldugumu anlamıyorlar.Eşinin arkadaşı gelmiş, arabayı ne zaman ilana vereceklerini sormuş. Eşi de "gelecek ay ilana vereceğiz kardeşim 700 e satalım diyor" demiş. Bunun üzerine arkadaşı "o fiyata satamazsınız, piyasa fiyatını araştırın ona göre satın hem o ne karışıyor ki, bak eşinle de huzursuz mutsuz oluyoesunuz, ver arabayı onlara gitsin." gibilerinden konuşmuş. Onu anlatıyor. Konu sahibi çıldırmak üzere olduğu için sürekki aynı şeyleri tekrarlıyor, masrafları kendi altınlarından karşılamak istedikleri için ve ellerini taşın altına koymadıkları için burda için kızıyor, buraya da kendini rahatlatıp burdakilerden de destek alana kadat aynı şeyleri tekrarlıyor.
Son soz sende cunku kayninin parasi yok arabanin masraflarini odeyecek. Esine para vermediginde goreceksin kimin soz sahibi oldugunu.Ben keseler ayrılsın biz evliyiz artık dedim ailesine. Babası falanda tamam dedi. Ama kaynım satılmasın istiyor. Son söz onda.
Bu araba oldugu sürece stres bitmez.Hallolacagına pek inancınim yok. Bizim maddi sıkıntı çekmemiz, kavga etmemiz, umurlarında degil.Ya ben sanki sizi taa evlenmeden onceki ve evlendikten hemen sonraki konularinizdan hatirladim. Kullanici adiniz degismis ama... KPSS'ye hazirlaniyordunuz, sonra ise girip terapiye baslayacagim demistiniz diye hatirliyorum. Sanirim baslamamissiniz ki hala oldugunuz yerde sayiyorsunuz.
50 sayfa boyunca ayni seyleri sayiklamak, surekli olasi senaryolari kafanizda dondurup hepsine bir cozum bulmaya calismak sizi cok yorar. Hic an'da yasamiyorsunuz. Once kendinize, sonra evliliginize yazik ediyorsunuz. Araba falan hallolur da bu stresle gecirdiginiz gunlerin telafisi yok. Bir an once adim atmaniz lazim kendiniz icin.
Hadi sigortayı kredi kartına taksit yapacak. Hadi vergiyi de yaptırdı.Ee sonra bakım şart. Hadi onu yaptırdı vize gelecek. Boya koruma falanda istiyordu.Kvlere son kez sigortasını yapacagım demek koydu.Bakalım gidişat gösterecek.Gelecek ay uçak bileti alacagım. Arkadaşımın yanına gitmek istiyordum İstanbula. Ancak maddiyattan gidemiyordum. Alsın biletimi artık kısmak yok.Son soz sende cunku kayninin parasi yok arabanin masraflarini odeyecek. Esine para vermediginde goreceksin kimin soz sahibi oldugunu.
Nolur bizi dikkate alİnsanlar bence empati yapamadığı için dalgaya vuruyor burada. O tipleri ben artık dikkate almıyorum. Boş muabbet yapıyorlar. Benim ne kadar sinir oldugumu anlamıyorlar.
Haklı zaten arabanın tek başına masrafını karşılamak zorunda değil ama nasıl anlatıcam bilmiyorumEşinin arkadaşı gelmiş, arabayı ne zaman ilana vereceklerini sormuş. Eşi de "gelecek ay ilana vereceğiz kardeşim 700 e satalım diyor" demiş. Bunun üzerine arkadaşı "o fiyata satamazsınız, piyasa fiyatını araştırın ona göre satın hem o ne karışıyor ki, bak eşinle de huzursuz mutsuz oluyoesunuz, ver arabayı onlara gitsin." gibilerinden konuşmuş. Onu anlatıyor. Konu sahibi çıldırmak üzere olduğu için sürekki aynı şeyleri tekrarlıyor, masrafları kendi altınlarından karşılamak istedikleri için ve ellerini taşın altına koymadıkları için burda için kızıyor, buraya da kendini rahatlatıp burdakilerden de destek alana kadat aynı şeyleri tekrarlıyor.
Katib sen konu sahibini bayağı bayağı iyi tanıyorsun..bu kayın gerçelten böyle çalışmaya gönlü olmayan parazit bir adam mı yoksa iyi bir eğitim almış ama kendine göre bir iş bulamamış aslında çalışkan bir çocuk muSeni de öyle mi bağladılar?
Mimar kız ve zengin ailesi de salaktı di mi bir arabaya gözü boyanacak? Adamlar içgüveysi alıyor zaten, farkındalar her şeyin.
Bunun eşimde farkında.Gelmiş bana yok şuraya gezmeye gidelim yok buraya gidelim diyor. Şaka gibi. Kaç kez gitmiyorum dedim.Surat yapıyor.Haklı zaten arabanın tek başına masrafını karşılamak zorunda değil ama nasıl anlatıcam bilmiyorum
Yaa katip havadan sallıyor ala ala. Uydurup uydurup senaryo yazıyor. Birincisi kızın ailesi kaynımı arkadaş olarak tanıyor. Sevgili olduklarını bilmiyor. İkinci olarak iç güveysi dogal olarak alamıyorlar.Katib sen konu sahibini bayağı bayağı iyi tanıyorsun..bu kayın gerçelten böyle çalışmaya gönlü olmayan parazit bir adam mı yoksa iyi bir eğitim almış ama kendine göre bir iş bulamamış aslında çalışkan bir çocuk mu
Yahu araba her hafta oraya gidiyor. Komple hafta boyu kalıyor. Sonra geri almak için illaki sebep sunmak gerek. Yoksa vermek için ses etmiyorlar.Eşim gidip açıyor. Ama tekrar istiyorlar. Yani bir bizde bir orda. Gitti mi 1 hafta kalıyor. Ee zaten her hafta birşey çıkıyor. Gelmesi ve gitmesi bir oluyor.Bakalım salı gidecek gene. Ama getirme diyecegim. Surat yapıyor binmiyorum diyeAnlamadığım birşey var. Araba zaten sizde duruyor, adamlar haftada 1-2 kere alıyor. Araba zaten ortak alınmış, siz ne istiyorsunuz? Araba sizin mi olsun?
Işıgı kapatınca yoksam, Işıgı açınca da konumda parazit yapmazsan sevinirim. Boş muhabbetten başka birşey yaptıgın yokNolur bizi dikkate alBizi dikkate almadığın için burnun pislikten kurtulmuyor, sen bilirsin yani. Bizi dikkate almaman bizi etkilemiyor , tilfonumuzun ışığı kapanınca sen yoksun ki.
Anlamadığım bir konu var. Eşiniz asgari ücret ile nasıl o kadar yüksek kredi çekebildi?Düşününce uzun süre araç almayalım dıyorum. O 300 e altın alıp kasaya atayım ben.
Şuraya iki şey yazardım da banlanmak istemiyorum. Ama sana bir hatırlatayım babanı. Senin babanın yanında o kaynın bir melek. Bilmem anlatabildim mi? Eski konularını bilen üyeler olacağını K.K da düşünemedin mi?Yaa katip havadan sallıyor ala ala. Uydurup uydurup senaryo yazıyor. Birincisi kızın ailesi kaynımı arkadaş olarak tanıyor. Sevgili olduklarını bilmiyor. İkinci olarak iç güveysi dogal olarak alamıyorlar.
Kaynım üniversite kazandı 2 yıllık. Ama bitiremedi. O günden beri çalışmadı pek. Totalde 700 günü varmış.Ben tanıdığımdan beri evde hep.
O zaman başka yerde çalışıyordu. Prim falan iyi alıyordu. Zaten tamamını çekmedi. Destek olundu. Birikmiş vardı onu koydu falan.Anlamadığım bir konu var. Eşiniz asgari ücret ile nasıl o kadar yüksek kredi çekebildi?
Bu işte bir gariplik var gibi?
Ya bi gider misin. Sacma sapan konus yorsun be. Benım babam en azından ana mama maaşıyla yaşamıyor. Adamın kıçına donu anası babası alıyor. O kadar aciz kapiş.Hadi kalbini kırmak istemiyorum git konumdan uzatma.Şuraya iki şey yazardım da banlanmak istemiyorum. Ama sana bir hatırlatayım babanı. Senin babanın yanında o kaynın bir melek. Bilmem anlatabildim mi? Eski konularını bilen üyeler olacağını K.K da düşünemedin mi?
Totalde kasko sigortası vergi bakım 30 rahat oluyor. Geçer hatta.Bu arada biz netten baktık. Kardeşim bir şirket söyledi daha uygun yapar çok dedi. Gerci ben karışmıyorum naparsa yapsın700 bin bile olmayan aracın kaskosu nasıl 30 bin. onu anlamadım
çözüm önerim kesinlikle satın parayı bölüşün rahat edin