Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birde bana kv şey diyor. Ben 3 gün bir yere 3gün bir yere gidiyorum. 6 gün git diyor kedime mama alma ev yemegi ver diyor. Kadın parama laf yapıyor. Ben ödeyecegım kaynım kıza hava atacak. Bu da bana koyuyor. Ben helal etmiyorum.

Sizdeki bu enerji bu hırs bu asla pes etmeme olayını ne gördüm ne duydum. Kardeşim siz bir enerji kaynağı falan mı eklettiniz bir yerinize? Hala ben ödeyeceğim kaynım kıza hava atacak diyorsunuz. Ya bıraksanıza şu arabanın peşini. 50 sayfa yorum yapılmış, siz yine helal etmiyorum bana koyuyor bilmem ne. Ne kadar sabit fikirli küçük hesap peşindesiniz. Size hak verdik, sakın altınlarınızı kaptırmayın, bırakın ödenmesin kasko sigorta dedik, o bile fayda etmedi. Yok kaza olursa bu sefer bütün masrafı eşim öder derdine düştünüz. Evet bence de eşiniz önden koşarak ödeyecek. Ya eşinizden boşanacaksınız ya da bu araba olayına hiç karışmayacaksınız.

Bu arabayı çoğunlukla siz kullanmışsınız o yüzden de kaskosunu vergisini siz ödemişsiniz. Ama artık kaynınız da kullanmak istediğine göre kaskosu, sigortası vergisi ortak ödenecek. Yok ödemeyiz diyorlarsa kendileri bilir. Siz çekilin şu ortamdan yahu. Araba sizin değil, artık işi arsızlığa vurmaya başladınız.

Bir mucize olursa eşiniz gider bir avukat tutar, böyle böyle der kanuni yoldan hakkını arar. Ya avukat arabayı sattırır eşinize hakkı neyse verir, ya da eşinizin ailesine arabanın yarı parasını ödettirir. Kocanız kusura bakmayın ama sünepenin teki. Cebinde don alacak parası yokken, asgari ücret alıyorken araba peşinde koşmuş şimdi de başına bela etmiş o arabayı.

Ama kaynı 1 tl katkıda bulunmadı…
Hem kv de dediki

Şu dediklerinden birşey Anladıysam Bebek bezi olayım he he haklısın Vıxdırlm dldpeksn isğeoend. Pwksksnsnn...

+1

Aile arabayı konu sahibi ve kocasına bir daha istememek üzere verirse rahatlar ancak.
Bir akıllı, kurnaz kendisini sanıyor çünkü.

Diğer türlü araba satılsa bile yarısı kaynina kalacağı için yine dert edecek kendine. O parayı kullandığı yer bile batacak konu sahibine. Bu mevzu tamamen kapansa aile ile ilgili başka birseyler bulacak.

Böyle şeylerden besleniyor resmen. Evlenmeden önce babasınin ailesiydi konu şimdi eşinin ailesi, konu sahibinin yaşam kaynağı da böyle şeyler işte.

Bence sizin probleminiz surekli ayni seyleri soylemenize ragmen dinlenmiyor oluşunuz. Kredi karti olayinda da boyleydi, hala arsa satilacak borcunu kapatacak diyorsunuz. araba konusunda da eminim esiniz benzin koyacak kayniniz kullanacak, hatta esiniz araba sigortasi icin kredi bile cekebilir. Evdeki elektrik su faturasi odenmezse kesilmesin diye mecbur siz odeyeceksiniz. Arabada esinizin hakki var mi yok mu ona birsey diyemrm ama ortak kullanilan araca tek tarafli masraf yapilmasi adil degil. Ailene gitmeyecegim diyorsunuz, tamam diyor. Arabayi getirme diyorsunuz yine tamam diyor. Bu isin sonunda yine esiniz kafasina estigi gibi takilacak haberiniz olsun.

Halbuki kv.nin bileziklerini bozup aldığı arabayla kocan sana hava atarken ne güzeldi di mi? Bu araba satılırken kv kaç bilezik bozdu, kp nin eski araba kaça satıldı, kp sayesinde ne kadar engelli indirimi alındı? Niye sorup ogrenmiyorsun hâlâ? Yoksa zaten biliyor musun....

Araba = gelin adaylarına hava atma aracı

Oraları karıştırma allasen yaaa
Zaten binmyecek daha eşide biliyor zaten…

Ayrıca senin eşin normal olmadığı için bu evliliği 2 yıldır sürekli tekrar eden söylenmelerine rağmen sürdürüyorsunuz.

Normal aklı başında bir adam asla evlilik yürütemezdi seninle, evlilik noktasına da gelmezdiniz en başında zaten.

Evliliğiniz bitmez çünkü ikiniz aslında tam birbirinize göresiniz. Böyle bol söylenmeli, saçmalamalı bir ömür yaşayıp gidersiniz. Tek güzel yanı başından beri çocuk istememeniz, o konuda ikinizi de tebrik ediyorum.

Ailesinin maddiyatı gerçekten iyi. Ailesine yarısını siz ödeyin diyemiyor.Eşimin aldıgı asgari ücret. Sigorta yapsa bakım yapamayacak.İllaki zorlanacak.Evet ailesine gitmeyeceğim.Tek başına gitsin gelsin.Ödeme desemde ödeyecek. Ben artık helal etmiyorum. Başka elimden bişey gelmiyor. Biz dışarıya çıkarsak pazarları birlikte çıkardık. Onun harici eşim zaten aracı kullanmıyor. Salı verdiginde bakalım getireceğim diyecek mi. Merak ediyorum.
Beni duymuyor eşim. Dinliyor ama duymuyor. En basiti, geçen günlerde akrabası buraya geldi.Vize işleri için geldi.Kvlere beni gelin alın demiş. Arada mesafe var.Eşimse kendine hemen şunu vazife edindi. Ben almaya gideyim, arabayı bırakayım aileme, kızı geri havaalanına götürsünler, vize işleri için götürürler. Eşime, almaya git ama bırakma. Niye kız geliyor diye arabayı emrine amade ettin dedim. Eşimle de kızın samimiyeti hiç yok. Neyse gitti almaya kızı. Sonra kaynıma arabayı bırakacağım demiş. Kaynım gerek yok bırakma dedigimde bırakmamış.Ben bırakma dedigimde bırakıyor. O yüzden eşime artık birşey demiyorum. Tek başına gezer arabasıyla.Kendimi yırtmama ragmen bırakmıyorsa ne diyeyim ben.

Şu dediklerinden birşey Anladıysam Bebek bezi olayım he he haklısın Vıxdırlm dldpeksn isğeoend. Pwksksnsnn...
Eşinin arkadaşı gelmiş, arabayı ne zaman ilana vereceklerini sormuş. Eşi de "gelecek ay ilana vereceğiz kardeşim 700 e satalım diyor" demiş. Bunun üzerine arkadaşı "o fiyata satamazsınız, piyasa fiyatını araştırın ona göre satın hem o ne karışıyor ki, bak eşinle de huzursuz mutsuz oluyoesunuz, ver arabayı onlara gitsin." gibilerinden konuşmuş. Onu anlatıyor. Konu sahibi çıldırmak üzere olduğu için sürekki aynı şeyleri tekrarlıyor, masrafları kendi altınlarından karşılamak istedikleri için ve ellerini taşın altına koymadıkları için burda için kızıyor, buraya da kendini rahatlatıp burdakilerden de destek alana kadat aynı şeyleri tekrarlıyor.

Ya ben sanki sizi taa evlenmeden onceki ve evlendikten hemen sonraki konularinizdan hatirladim. Kullanici adiniz degismis ama... KPSS'ye hazirlaniyordunuz, sonra ise girip terapiye baslayacagim demistiniz diye hatirliyorum. Sanirim baslamamissiniz ki hala oldugunuz yerde sayiyorsunuz.

50 sayfa boyunca ayni seyleri sayiklamak, surekli olasi senaryolari kafanizda dondurup hepsine bir cozum bulmaya calismak sizi cok yorar. Hic an'da yasamiyorsunuz. Once kendinize, sonra evliliginize yazik ediyorsunuz. Araba falan hallolur da bu stresle gecirdiginiz gunlerin telafisi yok. Bir an once adim atmaniz lazim kendiniz icin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…