Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.351
5.185
Son konumu hatırlarsınız belki. Bekarken eşim ve ailesi ortak araba almış.Bu araba yüzünden sürekli kavga ediyoruz.Kv sürekli birşey çıkarıyor.Akraba gelecek al, arabayı getir götür.18bin tl kasko çıktı.4bin sigorta. Bunları geçtim.Arabanın bakımı olacak. Yaptırmadık henüz.Yaptırmazsak 30 40 bin kadar masraf çıkabilir.Ve bunlar bize kalıyor. Ben 1 ay sigortası için çalışacağım.
Bu arada kaynım araba alınırken 1 TL para katmadı.Zaten adam 5 yıldır çalışmıyor.
Bu akşam kvlere gittik.Kv ve kp eşim ve kardeşi için ikisi konuşsun, anlaşsın. Yarı parası ona yarı parası ona verilsin dedi.Kaynım yüksek miktar söyledi. Bu fiyat olmazsa satılmaz kalır dedi. Ben satılmasına üzülüyorum falan dedi.Sonra bende, bizim araba yüzünden evimizde huzurumuz kalmadı. O zaman araba burada kalsın dedim.Kaynım ayaga kalktı, masayı terk etti. Giderken eşime yarın arabayı buraya getir dedi.Sonra eşim peşinden gitti.
Kv ve kp, yok ben 2 senedir kaç kez istedim diyor.Bu ay sadece 3 kez istedi.Gaz atıp benzin atmıyorlar. Kaynım kendi arabası gibi sürüyor.Önceki araçla kaza yaptı.Bununla yaparsa büyük masraf çıkar.
Eşim bana geçen, bilezik bozdurup sigortasını bakımını yaptıralım diyor. Kv diyorki, bak bende de bilezik yok, ne olacak.Kirada mı oturcaz bir ömür dedim.Canım sıkkın.Kötü yorum yapmazsanız sevinirim. Ben kaynım ödemediği için, muattap olarak kpyi aldım.Kaynım ödemeden kendi aracı olarak görüyor.

Araba kimin tam olarak anlayamadım

ahhaaaa gene o araba.çayımı kahvemi aldım izlemedeyim

Kaynım ödemeden kendi aracı olarak görüyor.
Çünkü yarı para senin olsun demiş ailesi
Satmıyorsanız sizde kalsın lafı eşinde işe yarıyordu kaynının işine gelmiş şimdi iyice arabasız kalcaksınız.
Ne yapıp edip araba satılmalı
Yoksa arabada hakkımız var niye kullanamıyoruz diye daha çok kavga edeceksiniz
Hele kasko için bilezik bozduralım diyen eşe Allah akıl fikir versin diyorum

İş eşinizde bitiyor. Ben anlamadım bunlardaki pişkinlik ne böyle. Bence siz kesinlikle hiçbir şeyini karşılamayın arabanın bileziğinizi falan da aman diyim bozdurmayın yani. Ne yapacaklarsa yapsınlar. Eşinizin sizden bilezik istemesi inanılır gibi değil. Ben olsam çok kötü patlardım.

Ayyy evet. Şükür anlayan cıktı. Kv de dıyorkı. Arabada hakkı var. Bak ona evlenınce yaptık. O da evlenınce yaparız dıyor. 1 tl para katmadı.Kendı malı gıbı sürüyor.

Arabaya kv kp para kattı. Eşim kredi çekti yüklü miktar.Kaynım hıc para katmadı. Ancak kaynım sahiplenıyor. Satılmazsa satılmasın dıyor.
Kaynınızın sahiplenip sahiplenmemesi kp nizin sorunu. Satın bölüşün kp ile. Ortak mal böyle olur. Ortak mala o kadar maliyeti bir başınıza yüklenmek çok abes

Napayım gram ve çeyrek bozup sigorta yaptırcaktım. Yaptırmasam mı? Vergi var daha. Bakım falan.

Kaynınızın sahiplenip sahiplenmemesi kp nizin sorunu. Satın bölüşün kp ile. Ortak mal böyle olur. Ortak mala o kadar maliyeti bir başınıza yüklenmek çok abes
Evet evet.Ben sıgorta ödeyecegım. Gelmıs laf yapıyor. Ödesın o zaman. Napayım sıgorta falan ödemeyeyım mı? 2 bucuk hafta sonra trafıge cıkamayacak yoksa.

Ayyy evet. Şükür anlayan cıktı. Kv de dıyorkı. Arabada hakkı var. Bak ona evlenınce yaptık. O da evlenınce yaparız dıyor. 1 tl para katmadı.Kendı malı gıbı sürüyor.

Ay kimse kimseye birsey yapmasin. Verin onlarin eline paralarini kayniniza 3 tekerlekli bisiklet alsinlar. Hak ettigi o cünkü. Ben ortak mallara bu yüzden karsiyim. Birden olur olmaz herkes atliyor bir kenardan. Ama sizin esinizde baska araba alsaniz yine verir gibi geliyor öyle.hemen kardesinin arkasindan.kostuguna göre

Evet evet.Ben sıgorta ödeyecegım. Gelmıs laf yapıyor. Ödesın o zaman. Napayım sıgorta falan ödemeyeyım mı? 2 bucuk hafta sonra trafıge cıkamayacak yoksa.
Satışı kırışıyorsak o zaman masraflarınıda kırışacağız diyin. Kenarınızdaki altınlar olmasa neye güveneceklerdi acaba?

Evet evet. Onun ıstedıgı mıktar olurza 350 bin kalacak. Ve çalışmayan adama veli nimet. Ya araba bızde olsa nolacak. Bır hafta bızde bır hafta onlarda. Eşim bana kızdı. Huzur kactı nıye dıyosun dedı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…