Buna da hakkım yok.Dün eşimin arkadaşı geldi. Noldu ilana koydun mu arabayı dedi. Gelecek ay falan dedi eşim.İşte kaynım 700 diyor ya o fiyata gitmez. O niye üst limit koyuyor. Piyasası neyse araştır yazarsınız dedi.Kabul eder mi bilmiyorum.Ailenin reisi gibi birşey görüyorlar onu. Kp eşimin dedigine göre sabaha kadar uyumamış, kafasına takıyordur diyor.
Bizde yarın ev için alışverişe gidecegiz normalde.Eşime dedim,ben haftaiçi gider, taksi ile dönerim dedim.O da yok yarın şuraya gideriz diyor, arabayla sanırım.Binmeyeceğim dedim ona.
Arkadaşı da dedi, bak eşin mutsuz bu şekilde, ver arabayı diyor. Verecek misin diyorum, yanaşmıyor vermeye.
Haftaiçi salı günü falan kvlere arabayı bırakacak.Bırakınca getirme dedim.Kalsın orada.Binmeyeceğim,çok ciddiyim.Bakalım bu şekilde ben binmeden boşuna getirecek mi eve.
Herkes bana alttan al diyor. Kaynım postasını koyup masa terk ediyor. Bana sus deniyor. Bu zamana kadar koca adamı pışpışlamışlar. Ancak ben gereksiz gaz veremem. Ne ise söylerim.Diliminde kemiği yok.Eger masada kalsaydı ona, tanıdığımdan beri çalışmıyorsun eve kaç TL kattın, aracın kaç lirasını ödedim derdim.Ha bende ödemedim ama o masrafta ödemiyor.