- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.185
-
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Biz eşimle şey konustukZaten haklarını verseniz de yine o arabaya çöreklenirler
Eşim bekleyelım dıyor.Ben dedımki, git arabayı bırak. Bakarız dedi. Satılmasın ama onlarda kalsın dedımŞimdi eşiniz ne diyor ?
Ne yapacak ?
Yok neden bozayım. Gramda bozmamayı düşünüyorum. Son kez sıgorta yaptırcam dedım. Ama bu saatten sonra yaptırmam enayilik olacak.
Ben netim de kp karışmam dıyor. Kardes arasını bozacaksın sus dıyor. Benım gözüm parada degıl. Ben her hafta araba bırak al sıkıldım. Satılmazsa temelli onlarda kalsın. Ben bireysel arac alırım.O zaman bir paramızı istiyoruz arabayı biran önce satın diye baskı yapacaksınız. Araba için ilan koyup alacak kişi bulup satış vermeye zorlayacak ve paranızı alacaksınız.
Mecbur değilsiniz ortak araba kullanmaya ve külfetini çekmeye.
Ayrıca kayınpederiniz hakkını kayınbiraderinize verdiyse bu baskıları ona yapacaksınız.
Arabanın piyasa ederi neyse ve o eder üzerinden size ne düşünüyorsa ya kayın biraderiniz o parayı size verip arabanın tamamını alacak ya da piyasa şartlarında sizin bulduğunuz alıcıya satmaya razı gelecek.
kesin ve net olmalısınız başka çıkar yolu yok.
Yok karısmıyorum artık arabaya dıycem eşime. Hatta o ceyrek falan bozcaktım. Gıdıp haftaıcı kasaya atcam. Karısmıyorum. Benden habersiz öderse helal degıl hakkımYaptırmayın sigortayı kimse kullanamasın işte.
“Sen eskiden böyle değildin” cümlesinin alt metninde “sen eskiden enayiydin ne oldu da gözün açıldı” cümlesi yatar. Madem siz de paranın lafı olmaz bu sefer de kaskoyu siz ödeyin diyin. Bakalım ne diyceklerVe ev en az 3 4mılyon rahat eder.Onlarda para lafı olmazmıs. Bana dıyorlarkı, senn böyle degıldın.Noldu sana dıyor kp
Eş arası bozulmasındansa haksız olan kardeşin arası bozulsun der geçerim ben.Ben netim de kp karışmam dıyor. Kardes arasını bozacaksın sus dıyor. Benım gözüm parada degıl. Ben her hafta araba bırak al sıkıldım. Satılmazsa temelli onlarda kalsın. Ben bireysel arac alırım.
Hahaha söylıyeyım. Yaptırsın lar kasko. İçim rahat etsın. Ya kaza olursa bısey olmaz cana gelmesın dıyorlar“Sen eskiden böyle değildin” cümlesinin alt metninde “sen eskiden enayiydin ne oldu da gözün açıldı” cümlesi yatar. Madem siz de paranın lafı olmaz bu sefer de kaskoyu siz ödeyin diyin. Bakalım ne diycekler
Aslında ben şey düşündüm. Satılmaz derlerse huzuru söyleyecektım. Huzuru söylersem, ogullarının mutlulugu için satarlar dıye dusundum. Ama maalesef umurlarında degilEş arası bozulmasındansa haksız olan kardeşin arası bozulsun der geçerim ben.
Bozulursa bozulsun kardeş sadece kendi menfaatini düşünüyorsa umurumda olmaz.
Evet geldi biliyorum da yine de fazla geldi. İki ay kadar oldu iki yıllık arabayı-ilk üç yaşta da fazla çıkıyor- dediğiniz fiyatın üçte birinden aza yaptırdık. Hangi durumlar bu kadar fark ettiriyor anlamadım.Bu sene yüzde 30 zam gelmıs hepsıne. Gecen yıl 7 cıkmıs. Bana bu arada 4 demıstı eşim. Yanı mıktar az söyluyor eşim hep. Bana yaştan dedı eşim. Gecen yıl sıgorta 2 idi. Kasko 4
Hadi ya çok ya.Golf bmw filan araba sanırım 20 bin civarı kasko çıkıyor
Yaş sanırım ve araba kpnın üstüne dıye yüksek dedı eşim. Ee al üstüne ya da kaynımın üstüne olsun dedım. Aılesıne dıyemıyor bişeyEvet geldi biliyorum da yine de fazla geldi. İki ay kadar oldu iki yıllık arabayı-ilk üç yaşta da fazla çıkıyor- dediğiniz fiyatın üçte birinden aza yaptırdık. Hangi durumlar bu kadar fark ettiriyor anlamadım.
Her türlü ödemeyin tabii.
10-15 yaş üstü arabalara da kasko yapmayı çok istemiyor sanırım kasko şirketleri. Ama sizinki 10 -15 yaş üstü değil gibi.Yaş sanırım ve araba kpnın üstüne dıye yüksek dedı eşim. Ee al üstüne ya da kaynımın üstüne olsun dedım. Aılesıne dıyemıyor bişey
Araba sizin değil ki ? Bekarlıktan alınmış. Masraflarına ortak olup arabayı sahiplenmeye çalışıyorsunuz gibi geldi bana.Herkes beni suçlu buldu ortamda. Ben araba satılsın. O parayı kasaya atmayı düşünüyorum.
Ay nıye sahıpleneyım. Sahıplensem ver temellı der mıyım yaAraba sizin değil ki ? Bekarlıktan alınmış. Masraflarına ortak olup arabayı sahiplenmeye çalışıyorsunuz gibi geldi bana.
Zorla kavga degıl. Sıgorta zamanı geldı adamlardan ses yok. Eşim para yok dıye trıbe gırıyorVe beklenen olay konu sahibi zorla çıkardın kavgayı
Bundan sonra hangi olay için kavga olacak acaba
Kv ve kp bence şöyle düşünüyor. Kaynımın mimar sevgılı sı var. Kızın yazlık ev araba hersey var. Arkadaş cevresı de öyle. Şimdi kv bahane ile istedıgınde kaynım kullanıyor. Bence kıza yaranmak için. Çünkü kaynım çalışmıyor. Kız evlenmek istıyor.
Yok ben yaranamam zaten onlara.
Olmadı zaten kardeşi yanında başka bi kadınla kaza yapmış kendilerine bişey olmamış ama araba perte çıkmış ilahi adalet işteÇok haklısınız çok. O araba onlara da yar olmaz.
Yok bende hata var. Ama yeni evliyken istemezler dı araç. Bu sene her ay en az 2kez ıstıyorlar. Ee ortak olunca da ben ödemek istemiyorum tek başıma