- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.185
-
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Fordun üst modellerinden. Büyük araçGolf bmw filan araba sanırım 20 bin civar ı kasko çıkıyor
O zaman 2. seçeneği devreye sokacaksınız.Yarı parasını verecek para ıkı taraftada yokkı
Bızde altın var ama 350 cıkmaz. Kredı cekelım dıyorum eşim razı degılO zaman siz satın alın al bu da paran diyin yeter ki ayırın ortaklığı
Ticari araç da olabilir.Golf bmw filan araba sanırım 20 bin civarı kasko çıkıyor
Cok pişkinler.Gene yaparsın dıyorlar. Bunlara ben bi ara bayaa zaman gecsın. İki bilezik kaldı. Sattık dıycem.Konu sahibine bilezik bozdur derken “ne alaka” demiyorlar ama. Onu napıcaz?
Tek bildigim 2 senede bir vizeye giriyorO zaman 2. seçeneği devreye sokacaksınız.
Kaynı dövün canı dayak istiyorFordun üst modellerinden. Büyük araç
Mesela bozdurmayabilir. Araba benim değil, sizin ne alaka bilezik bozdurmak diyebilir.Konu sahibine bilezik bozdur derken “ne alaka” demiyorlar ama. Onu napıcaz?
Onu da dedık. Adam Nuh dıyor peygamber demıyor. Bırde hemen koyamayız dıyor. Eşimin ödedıgı malda bıle söz hakkı yok. Hakkını ben savundum ya.Ooo kaynında bedavaci zaten. Allah kurtarsın mi desem ne desem bilemedim. Belki eşiniz bak düğün yapacaksın filan derse kardeşini satmaya ikna eder. Yoksa eşiniz satmaz, olan sizin paraya olur.
O zaman satılacak.Yarı parasını verecek para ıkı taraftada yokkı
Yok kabul etmedım bılezıgı. Arada gıdecek. Laf gecsın zaman gecsın. Bız mecbur bozdurduk sıkıstık dıyecegımMesela bozdurmayabilir. Araba benim değil, sizin ne alaka bilezik bozdurmak diyebilir.
Öyle olurmu? Evet olur
Zaten haklarını verseniz de yine o arabaya çöreklenirlerHaklarını verecek para yokki. Kaynım satılmasına razı degıl
Eşiniz cok pasif .Onu da dedık. Adam Nuh dıyor peygamber demıyor. Bırde hemen koyamayız dıyor. Eşimin ödedıgı malda bıle söz hakkı yok. Hakkını ben savundum ya.
Arabanın hakkı 550.o en az 700 dedı. Yoksa satılmaz dedı. Eşim gık demıyor. Bende artık binmem. Seneye de arac ıcın kredı cekecegim.Şunu yapacagım. Eger satılırsa eşimin parasına araç almıycam. İstemiyorum. Bunlar gene araba ısteyecek. Ben ona öyle bısey yapcam kı, tabı kendı üstüme. Arabayı kendım kredi cekıp alcam. Benım vermıyorum dıyeyım dıyeO zaman satılacak.
Yok öyle 700 binden aşagı olmaz demekle olmuyor. Sadece onun rızası yetmez.
Eşiniz ısrar edecek satılacak herkes payını alsın yoluna baksın diyecek.
Yaa vur agzına ekmegını al agzından. Aşırı pasif.Eşiniz cok pasif .
Siz bu işi zor çözensiniz.
Şimdi eşiniz ne diyor ?Arabanın hakkı 550.o en az 700 dedı. Yoksa satılmaz dedı. Eşim gık demıyor. Bende artık binmem. Seneye de arac ıcın kredı cekecegim.Şunu yapacagım. Eger satılırsa eşimin parasına araç almıycam. İstemiyorum. Bunlar gene araba ısteyecek. Ben ona öyle bısey yapcam kı, tabı kendı üstüme. Arabayı kendım kredi cekıp alcam. Benım vermıyorum dıyeyım dıye
Ne binerim ne de öderim. Maaşı da ayırcam temellı. Satılırsa arsa falan bısey alcam o paraya. Kendı üstüme olcak ayrıcaBütün suç eşinizde,ticareti ,kâr zararı bilmiyor. Arabayı keyfi alan kullanan vergisinde , bakımında ,borcunda ortadan kaybolan.gezmek istediğinde ortak olduğu aklına gelen( Kp hakkını ona verdiği için) kardeşine iki çift laf edemiyor,sizi susturuyor anam ,babam ödeyemez diye sizin altınlara sulaniyorsa ,bundan sonra karışmayın borcuna , harcına ,keyfine.......
Ticari değil demek ki.Tek bildigim 2 senede bir vizeye giriyor
O zaman bir paramızı istiyoruz arabayı biran önce satın diye baskı yapacaksınız. Araba için ilan koyup alacak kişi bulup satış vermeye zorlayacak ve paranızı alacaksınız.Araba kp üstüne. Kpde karısmam ıkısının malı dıyor.