Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ailesi cok rahat. Kayın benzın almıyor. Eşimde bonkör. Benzın gaz dolduruyor.Ee benzın gaz bıle sorun oluyor. Ee sıgorta kasko falan. Ben kullanmayacağım araba. Eşim bu yüzden kavga çıkaracak o kesin. Ama kararlıyım. Satılacagına da inanmıyorum. Satılırsa eşimin paraya araba da istemiyorum. Annesi onu da ister. Baska bısey alcam ona, kalsın

Tabi seni suçlu bulurlar sen çomak sokmussun . Bence altınlarıni asla verme . Iki üç ayda birde ugrarsin bu aileye fazlası zarar. Eşini de takip etmeni öneririm inşallah para yollamitordur
Yok kartlar bende.Bu arada kredi kartınızın oldugu arkadaşı evı satıyor. Umarım kartı kapar. Ya eşimin çevresi niye böyle.
3 ayda 1saat yeter. Çok bile. Arabaya da binmem. Şimdi kvler normalde haftaya gene araba istedi. Eşim götürünce getırme dıyecegım

al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerde kalırsan kal dedi bana
ben de kaynanamla kavga ettim
o yüzden
dedi kaynanam dedi
kızım bak dedi
madem kocan öyle yapıyor dedi
ne yaparsan yap kızım sen de dedi
al kendini git dedi
benim çekicek halim yok dedi

arabanın sigorta ve kaskosunu ödemek için bilezik bozdurulduğunu da ilk sizde duydum. Siz işe araba ile gitmiyormuşsunuz, ayın 3 haftası arabayı onlar kullanıyor size bir faydası yokmuş zaten satın arabayı alacağınız para ile tekrardan araba almayın arsa yada ev borcuna girin en azından size ait bir yatırım olur. Şimdi yazarken aklıma geldi arsa filan da almayın yarın öbür gün onun üzerinde de hak iddia ederler üzerine ev yaptıralım hep beraber oturalım derler en iyisi bir tane küçük de olsa ev alın.

Kanaryam isterler. Satılsa da araba almaz bunlar. Para kaynıma verilecek. Bende o paraya baska sey alayım dedim

Evet evet. Mesela eşimin arkadaşı evini satıyor. Aydında 1 artı 1.300 e satıyor. Baska sehırden ev alabılırız. Bunlar arsayada hak talep eder. Ben kararlıyım 1 tl vermem arabaya.

Ahahahahahhqahahahgagagagagag daha iyi anlatılamazdı, konunun yüzde 90 ı şikayet mıymıy..

hadi bu sene bir şekilde ikna oldunuz altınları bozdurup arabanın kasko-sigorta-vergi ve bakımını yaptırdınız, bu harcamalar tek seferlik yapılmıyor düzenli olarak her sene yaptırmanız gerekiyor, önümüzdeki sene için bir planları var mı? nasıl karşılayacaklar? İnsan masrafını karşılayamayacağı arabaya da binmesin bi zahmet.

Su yorumu konunun en basina sabitlemeli.

Benzin dedi
Atmadi dedi
Gaz dedi
Atmadi dedi.

Ya kusura bakmayın da bu adamı çok aradınız mı? Asgari ücret alıyor, kirada oturuyor, ailesinin kardeşinin masrafına kendi yetişemediği için karısının altınına göz dikiyor... Ne için? araba sevdası için. Çocuk gibi kim nereye çekse oraya gidiyor. Konuşurken masayı terkeden kardeşinin peşinden koşup gitmeler, çalışmıyor, ileride annemle babamın oturduğu ev onun olsun demeler. Her masrafı üstlenmeye koşmalar. Afedersiniz kızmayın ama ayranı yok içmeye atla gider... tam anlamıyla. Ben size çocuk yapmayın bir süre diyorum. Çocuğunuzun tüm masrafı da tek başınıza size kalacak gibi. Kocanız güvenilir bir tip değil.

Kaynım masayı terketti.
Kaynana kardeşleri birbirine düşürme dedi.
Kocam neden öyle dedin dedi, huzur bozuldu dedi.
.
.

Ben dedim
Benim olmayan arabaya benim dedim
Ben neden bunu dedim
Ben de bilmiyorum dedim
Bunca zaman benim olmayan arabaya neden bu kadar dert yukledim ben ben degilim sanki
Ben ben degilsem bu araba kimin
Ben neden oduyorum ben var bilmemek
Sorun kv.
Sorun kayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…