- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.185
-
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Zaten öyle yapacagım şuan. Ödemem binmem. Binmiyorum dıye de kavga cıkaracak emınım benTribe giriyorsa ailesine girsin.
Araba kb üzerine bir kuruş vermem eşim de ne yaparsa yapsın ödesin derim.
Ya ailesi cok rahat. Kayın benzın almıyor. Eşimde bonkör. Benzın gaz dolduruyor.Ee benzın gaz bıle sorun oluyor. Ee sıgorta kasko falan. Ben kullanmayacağım araba. Eşim bu yüzden kavga çıkaracak o kesin. Ama kararlıyım. Satılacagına da inanmıyorum. Satılırsa eşimin paraya araba da istemiyorum. Annesi onu da ister. Baska bısey alcam ona, kalsınBikaç ay önce arabamızı sattık, şuan kafam kulağım rahat ne arabayı isteyen, ne bizi şuraya götür diyen var. Hele o bakımı, sigortası şusu busu, ay aman benzini hariç benden daha fazla para harcıyor araba. Bazen otobüsle bazen taksiyle istediğimiz yere gidiyoruz çoluk çocuk. Bi tatilde falan sıkıntı çekiyoruz. Hele sizin durum çok çok sinir bozucu, biran önce arabayı satın. Altın çeyrek mi bozulur ya. Allah huzur versin ne diyim zor.
Yok kartlar bende.Bu arada kredi kartınızın oldugu arkadaşı evı satıyor. Umarım kartı kapar. Ya eşimin çevresi niye böyle.Tabi seni suçlu bulurlar sen çomak sokmussun . Bence altınlarıni asla verme . Iki üç ayda birde ugrarsin bu aileye fazlası zarar. Eşini de takip etmeni öneririm inşallah para yollamitordur
Yaa dedim zaten keseler ayrılsın dıye.+1 işte bu yüzden ortak olan hicbirseyi sevmiyorum
İşte reis gibi bişey evde. Hepsı onun agzına bakıyor. Satmazlar. Kalır dıyorkaynım. Kalırsa ben artık bakım masraf karısmam.üçe beşe bakmadan satın gitsin. kaynının söylediği fiyat olmak zorunda değil. ortak alınan maldan ne zaman hayır gelmiş ki zaten...
Kanaryam isterler. Satılsa da araba almaz bunlar. Para kaynıma verilecek. Bende o paraya baska sey alayım dedimYorum yapınca öyle algılanıyor ama. Araba sizin değil masraflarınıda üstlenmemelisiniz. Olay baştan yanlış. Eşinizle aranızda açılıcak arabayı kullanmayın bölsünler ikiye kapansın konu. Kendi üstüne başka araba al o zamanda isteyebiliyorlar mı
Evet evet. Mesela eşimin arkadaşı evini satıyor. Aydında 1 artı 1.300 e satıyor. Baska sehırden ev alabılırız. Bunlar arsayada hak talep eder. Ben kararlıyım 1 tl vermem arabaya.arabanın sigorta ve kaskosunu ödemek için bilezik bozdurulduğunu da ilk sizde duydum. Siz işe araba ile gitmiyormuşsunuz, ayın 3 haftası arabayı onlar kullanıyor size bir faydası yokmuş zaten satın arabayı alacağınız para ile tekrardan araba almayın arsa yada ev borcuna girin en azından size ait bir yatırım olur. Şimdi yazarken aklıma geldi arsa filan da almayın yarın öbür gün onun üzerinde de hak iddia ederler üzerine ev yaptıralım hep beraber oturalım derler en iyisi bir tane küçük de olsa ev alın.
Yanı bilmiyorum da eşim kardeşine tapıyorAyy eşin resmen birikim düşmanı. Yapılan Gr altının sigorta yapmak için bozdur der. Koca evi çalışmasın diye kardeşinin satıp yemesi gerektiğini düşünür falan.
Uyguluyorum zaten. Bınmeyecegım arabaya. Bısey ödemeyecegım.zaten ailesine mesafelıyım. Baska ne yapılır?
Kiradasınız eve girin derim. Arabanın yarı parasını eşin alsın peşinat yapın.Kanaryam isterler. Satılsa da araba almaz bunlar. Para kaynıma verilecek. Bende o paraya baska sey alayım dedim
Ahahahahahhqahahahgagagagagag daha iyi anlatılamazdı, konunun yüzde 90 ı şikayet mıymıy..al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerde kalırsan kal dedi bana
ben de kaynanamla kavga ettim
o yüzden
dedi kaynanam dedi
kızım bak dedi
madem kocan öyle yapıyor dedi
ne yaparsan yap kızım sen de dedi
al kendini git dedi
benim çekicek halim yok dedi
al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerde kalırsan kal dedi bana
ben de kaynanamla kavga ettim
o yüzden
dedi kaynanam dedi
kızım bak dedi
madem kocan öyle yapıyor dedi
ne yaparsan yap kızım sen de dedi
al kendini git dedi
benim çekicek halim yok dedi
Kaynım masayı terketti.Su yorumu konunun en basina sabitlemeli.
Benzin dedi
Atmadi dedi
Gaz dedi
Atmadi dedi.
Ya kusura bakmayın da bu adamı çok aradınız mı? Asgari ücret alıyor, kirada oturuyor, ailesinin kardeşinin masrafına kendi yetişemediği için karısının altınına göz dikiyor... Ne için? araba sevdası için. Çocuk gibi kim nereye çekse oraya gidiyor. Konuşurken masayı terkeden kardeşinin peşinden koşup gitmeler, çalışmıyor, ileride annemle babamın oturduğu ev onun olsun demeler. Her masrafı üstlenmeye koşmalar. Afedersiniz kızmayın ama ayranı yok içmeye atla gider... tam anlamıyla. Ben size çocuk yapmayın bir süre diyorum. Çocuğunuzun tüm masrafı da tek başınıza size kalacak gibi. Kocanız güvenilir bir tip değil.Ya ailesi cok rahat. Kayın benzın almıyor. Eşimde bonkör. Benzın gaz dolduruyor.Ee benzın gaz bıle sorun oluyor. Ee sıgorta kasko falan. Ben kullanmayacağım araba. Eşim bu yüzden kavga çıkaracak o kesin. Ama kararlıyım. Satılacagına da inanmıyorum. Satılırsa eşimin paraya araba da istemiyorum. Annesi onu da ister. Baska bısey alcam ona, kalsın
Kaynım masayı terketti.
Kaynana kardeşleri birbirine düşürme dedi.
Kocam neden öyle dedin dedi, huzur bozuldu dedi.
.
.