Kaynımla kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo kaynında bedavaci zaten. Allah kurtarsın mi desem ne desem bilemedim. Belki eşiniz bak düğün yapacaksın filan derse kardeşini satmaya ikna eder. Yoksa eşiniz satmaz, olan sizin paraya olur.
Onu da dedık. Adam Nuh dıyor peygamber demıyor. Bırde hemen koyamayız dıyor. Eşimin ödedıgı malda bıle söz hakkı yok. Hakkını ben savundum ya.

O zaman satılacak.
Yok öyle 700 binden aşagı olmaz demekle olmuyor. Sadece onun rızası yetmez.
Eşiniz ısrar edecek satılacak herkes payını alsın yoluna baksın diyecek.
Arabanın hakkı 550.o en az 700 dedı. Yoksa satılmaz dedı. Eşim gık demıyor. Bende artık binmem. Seneye de arac ıcın kredı cekecegim.Şunu yapacagım. Eger satılırsa eşimin parasına araç almıycam. İstemiyorum. Bunlar gene araba ısteyecek. Ben ona öyle bısey yapcam kı, tabı kendı üstüme. Arabayı kendım kredi cekıp alcam. Benım vermıyorum dıyeyım dıye

Arabanın hakkı 550.o en az 700 dedı. Yoksa satılmaz dedı. Eşim gık demıyor. Bende artık binmem. Seneye de arac ıcın kredı cekecegim.Şunu yapacagım. Eger satılırsa eşimin parasına araç almıycam. İstemiyorum. Bunlar gene araba ısteyecek. Ben ona öyle bısey yapcam kı, tabı kendı üstüme. Arabayı kendım kredi cekıp alcam. Benım vermıyorum dıyeyım dıye
Şimdi eşiniz ne diyor ?
Ne yapacak ?

Bütün suç eşinizde,ticareti ,kâr zararı bilmiyor. Arabayı keyfi alan kullanan vergisinde , bakımında ,borcunda ortadan kaybolan.gezmek istediğinde ortak olduğu aklına gelen( Kp hakkını ona verdiği için) kardeşine iki çift laf edemiyor,sizi susturuyor anam ,babam ödeyemez diye sizin altınlara sulaniyorsa ,bundan sonra karışmayın borcuna , harcına ,keyfine.......
Ne binerim ne de öderim. Maaşı da ayırcam temellı. Satılırsa arsa falan bısey alcam o paraya. Kendı üstüme olcak ayrıca

Araba kp üstüne. Kpde karısmam ıkısının malı dıyor.
O zaman bir paramızı istiyoruz arabayı biran önce satın diye baskı yapacaksınız. Araba için ilan koyup alacak kişi bulup satış vermeye zorlayacak ve paranızı alacaksınız.
Mecbur değilsiniz ortak araba kullanmaya ve külfetini çekmeye.
Ayrıca kayınpederiniz hakkını kayınbiraderinize verdiyse bu baskıları ona yapacaksınız.
Arabanın piyasa ederi neyse ve o eder üzerinden size ne düşünüyorsa ya kayın biraderiniz o parayı size verip arabanın tamamını alacak ya da piyasa şartlarında sizin bulduğunuz alıcıya satmaya razı gelecek.
kesin ve net olmalısınız başka çıkar yolu yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X